Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Deze week in de Stem vd Straat: Gerechtelijk macht drijft mensen tot Zelf-Moord & Parool licht bejaarde op& Jensen en Peter R de Vries weer ontmaskert.

( van onze Amsterdam-Noir/SaltoTv -redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deze week in de Stem vd Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:Acute hartaanval,etc in Lelystad is een gewisse dood met dank aan VVD Minister Bruins.
Bestuurder Winter & de Boer & directeur Roldaan helpen met Oplichting IJsselmeer & Slotervaart ziekenhuizen failliet(Video).
Bewoners van Lelystad kunnen na het duistere ‘Fraude & Witwas-faillissement’ vande IJsselmeerziekenhuizen in samenhang met het faillissement Slotervaart ziekenhuis van de ‘Elite-Rat in pak-Maffia bazen Winter & de Boer & Wit-was-directeur Roldaan’ voorlopig fluiten naar een spoedeisende hulp waarvoor operatiekamers nodig zijn. Ook een afdeling voor acute verloskunde zit er op dit moment niet in. Wat maakt één of meer dode “Labbenkakken”- baby’s uit in de Vrije marktwerking wereld van Rutte &Co uit. ‘Junkie-Peter de Vries’ krijgt  onder uit de zak van publiek bij laffe’ Fat-man Jensen’.Dat ging een jaar geleden wel even anders toen zat ‘Fat-Man Jensen met’ zijn hele  grote Koeien-Kop de reet( schokkende beelden)  van de Politie-informant Peter R de Vries:  Zwarte Piet misbruikt door Jensen(Video)”! En Reportage van  Amsterdam-NOIRTV met Heet van  de Naald reporter Steve Brown: Lijk vermoorde journalist Jamal Khaghossi gevonden in België en verwerkt in kattenvoer. Braking News:Kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes: Nederlandse ‘Royal-Elite-OM-Demmink-Pedo’s’ No. 3 op ranglijst kindermisbruikers in Cambodja. En en en Jerry TurnerX met Action Trip en wordt Klokkenluider Nico van den Ham door het Tuig in Zwarte Toga tot zelfmoord gedreven.En als uitsmijter onze inmiddels wereldberoemde Vlogger Allissa met: “Shoppen zonder kopen kan ook gezellig zijn”.

Wordt Wakker en Kijk naar deze uitzending en alle andere uitzingen en dan grijpt u waarom Sluwe GroenLinksRechts Wethouder Meliani(Video)  de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv op zwart wil.

 

 

 

3 antwoorden »

  1. De meest goedkope en meest efficiënte zelfmoord is jezelf verzekerd te laten behandelen in een failliet ziekenhuis, waarbij het eigen risico volgens de zorgpolis is vastgesteld op Euro 850,=.

    Die poging in de 2e-kamer is nogal onhandig en amateuristisch. 15 gram cyaankali tijdens de schorsing had volstaan en had ook minder rommel en trammelant gegeven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.