Amsterdam

‘GroenLinks Halsema-Discriminatie’: Statushouders met Boerka in Amsterdam houden voorrang op sociale huurwoning met inrichtingskosten.

(van onze Stem van de Straat partij redactie( Power to the People))

AMSTERDAM-NOIR- Sluwe GroenLinksRechts Wethouder Meliani laat haar beslissing aan ‘Nep en Fop-commissie’ over om de C-(ensuur)- Omroep in het zadel te helpen ten kosten van AT5&SaltoTV.(Video)

Het corrupte, laffe & maffe Amsterdamse Stadsbestuur wil de voorrangsregeling op sociale huurwoningen voor Statushouders,al dan niet met Boerka behouden, ondanks het feit dat het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rute3’ de ‘PvdA-hoertjes-verplichting’(Video) hiertoe geschrapt heeft en dat is gewoon discriminatie van met name Amsterdammers uit de laagste en lage middenklasse en dus strafbaar. Wanneer wordt het Stadsbestuur vervolgd door Justitie voor dat strafbare feit?  Jong volwassen Amsterdammers die op zich zelf willen gaan wonen en Amsterdammers die bijv. gescheiden zijn en lang op een sociale huurwoning moeten wachten kunnen maar beter verhuizen naar het buitenland en/of het Ziekenhuisloze Lelystad (Video) . En dat is precies wat deze GroenLinksRechts ‘Yuppie & Expat-misdadige-coalitie’ wil.

Waarom de SP hierin meegaat is ons een raadsel, want het is pure verraad aan de Amsterdamse (werkloze) arbeiders en die 30% Amsterdammers die onder de armoedegrens moeten zien te overleven.”Weg met de labbenkakken, want die stemmen toch niet of in het slechtste geval op de PVV en/of de Stem van de Straat partij” is de gedachte van de “Deep State”-GroenLinksRechts Burgemeester Halsema en haar ‘PvdA-hoertjes’,DDR66 en SP bende. Ook de Boerka onderdrukte vrouwen moeten niet door de politie worden bekeurd volgens Halsema en haar bende. Nee, de politie moet alleen keihard optreden als wanhopige arme sloebers in veel gevallen zonder woning om geen honger te lijden gedwongen proletarisch winkelen in de Supermarkt!

Burgemeester Halsema’ & Co afwezig op eigen feestje met ex raadsleden & wethouders. Rob Oudkerk de zaal uitgezet(Video).

Stem van de Straat Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen & Gevangenen tot slaven gemaakt(Video)

Steve Brown woest op ‘Lynch-Rechter’ wegens veroordeling Ranjana omdat ze Dak en thuisloos is(Video).

Het discriminerende en misdadige GroenLinksRechts college(Video) vindt het van groot belang dat Statushouders die een woning nodig hebben niet onderaan de Wachtlijst worden geplaatst zoals iedere Amsterdammer die extreem urgent een woning nodig heeft, maar al enige groep binnen drie maanden hun huis heeft. “Voor statushouders geldt daarnaast dat de stad een verplichting heeft hen met voorang op de Amsterdammers te huisvesten en de Luxe inrichtings en verbouwing’s kosten te betalen( 10,000,- euro)” Wat dus gewoon een leugen is. Dat blijkt uit beantwoording van de schriftelijke vragen van de Partij van de Ouderen.

Woningnood-discriminatie‘:NL-er wachttijd 1719  jaar,Vluchtelingen 3 maanden.

Gescheiden Amsterdammers en Amsterdamse Starters kunnen jarenlang op straat gaan liggen.
Het Stadsbestuur vindt daarnaast dat Amsterdammers die gescheiden zijn geen voorrang hoeven te krijgen op een sociale huurwoning. „Wie zonder de zorg voor kinderen het huis verlaat na echtscheiding of relatiebreuk krijgt geen urgentie, omdat een gescheiden volwassene zonder kinderen makkelijker een kamer of tijdelijke woning kan huren, bij familie of vrienden kan inwonen en of kan verhuizen naar een andere gemeente en/of naar het buitenland of op straat gaan liggen, die Amsterdamse Labbenkakken.  Het Stadsbestuur vergeet hier even voor het gemak dat de Wachttijd voor een sociale huurwoning inmiddels is opgelopen tot 19 jaar en de huizen mede dankzij de extreem misdadige  Huisjesmelkers a La Prins Bernhard Jr. en VVD Tweede Kamerlid Haga en het corrupte en discrimineerde Stadsbestuur onbetaalbaar zijn geworden voor de gewone Amsterdammers. Gezien het grote aantal scheidingen en gebroken relaties is het niet haalbaar om ook urgentie te geven aan gescheiden Amsterdammers zonder (zorg voor-) kinderen, Laten zij een voorbeeld nemen aan die ‘Boerka-vrouwen’ die scheiden nooit, althans niet levend,hahahahahahah. De meeste personen redden zichzelf (niet) na een scheiding”, aldus het  waanzinnige en discriminerende GroenLinksRechts college bende. Raadslid Wil van Soest is meer dan terecht boos. „Het college verschuilt zich achter de wet maar juist de wet staat het ons toe om de voorrangsregeling te stoppen, zoals heel veel gemeentes doen. Maar wat zegt dit laffe en corrupte discriminerende college? We blijven statushouders voorrang geven en de gewone Amsterdammer die gescheiden is en een woning zoekt gaat maar bij familie wonen of verhuizen of op straat liggen. Bizar vind ik dat. Hoe willen ze dit in hemelsnaam uitleggen aan de Amsterdammers”. Nou, niet dus, want ze vegen gewoon hun GroenLinksRechts corrupte ‘Yuppie-gat’ af met de gewone voor 30% kaal geplukte Amsterdammers(Video)!

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

7 antwoorden »

 1. Bejaarden kun je ook op straat gooien.
  Komen de bejaardentehuizen en zorgwoningen vrij voor de gelukszoekers uit Verweggistan.

  Dat is OK, want van bejaarden kunnen we kunstmest en taai-taai maken, goed voor de export.

  Like

  • Waarom zegt Barbara dat zíj joden degenen zijn die de Europese nationale culturen en de Europese nationale identiteiten kunnen/moeten doen verdwijnen?
   Waarom eenheidsworst?
   Elk weldenkend mens ziet in dat eenheidsworst leidt tot de állerergste dictatuur, immers.
   Vanwaar die über arrogantie van Barbara c.s. (Famke e.a. zoals Mans Timmerfrans en Maxima Z. [dé Nederlander bestaat niet; maar ik ben wél koningin van de Nederlanders!])?

   Waarom heeft Barbara “Spectre” aan haar achternaam toegevoegd?
   Spect-re is toch het omgekeerde van re-spect?

   Like

 2. LS…

  Femke Cohen Halsema is nu definitief door de mand gevallen als de Bolsjewiek Zio Nazi Maffia Hoeren Madame en Capo die in Amsterdam wel even de dienst zal uitmaken. Zij denkt nu met een klap de Pedofiele Kleuter Neuker Club van Rutte en Consorten de baas te zijn. Zou zomaar kunnen daar deze ultra hypocriete landverraders een koekje van eigen deeg te kanen krijgen

  Like

  • Met een beetje creativiteit krijgt die Halsema heus wel 25 statuszoekende-labbekakken in een kippenhok van 4 bij 4 meter, aangeboden door Prins Bernhard Jr. en Wybren van Haga als speciale vastgoed-aanbieding (decembermaand) voor Euro 20.000 per maand, en dan mogen ze hun boerka gewoon aanhouden van mij !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.