Kabinet Rutte3

Rechteloze Zzp’ers massaal in de ‘Honger-bijstand’ zonder Pensioen. Rutte: Oké

( van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Vakbonden,& Werkgevers en Raad van State volgens Volksnieuws: ‘Koolmees-Flits-ontslagwet deugt niet. 
De ‘Neo Liberalen-Fascistische- opmars’ van de Rechteloze Zzp-ers is al begonnen onder ‘Taxfree-Shell-Rutte2’ met zijn PvdA NSB Loopjongen Asscher(Video). Maar het gaat ook gewoon om geld. Werkgevers zien zzp’ers als een goedkoop, flexibel alternatief voor werknemers slaven. Het gevolg is dat in sommige sectoren – de thuiszorg, de pakketbezorging en, eerlijk is eerlijk, ook de in hoofdzaak corrupte journalistiek– een race to the bottom gaande is.Tarieven kelderen, sociale verworvenheden staan onder druk. Als klap op de vuurpijl dreigt hierdoor ook de verzorgingsstaat onbetaalbaar te worden.Natuurlijk is er een groep zzp’ers die prima verdient en daadwerkelijk zelfstandig is. Maar zij zijn niet langer in de meerderheid. De helft van de zzp’ers verdient minder dan 25.500 euro, blijkt uit het uitgebreide onderzoek hiernaar in dit nummer. Vier op de vijf zzp’ers zijn niet verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. De meesten hebben niets geregeld voor hun pensioen. Veel duidelijker kun je een sociale ramp in wording niet omschrijven.

DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video).

‘Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video).
Nu voorspellen analisten een enorme toename van het aantal zzp’ers tot over de miljoen, die massaal in de ‘Honger-bijstand’ zullen verpieteren en eindigen met alleen maar de’ honger-AOW.’Mensen worden gelokt met allerlei ‘Nep en Fop-lokkertjes’ als belasting voordeeltjes(kuch). Maar de sociale verzekeringen voor ziekte, arbeid’s ongeschiktheid en werkloosheid en pensioen zijn 0,00. Als Zzp-er ben je ten opzichten van een vaste medewerker Vogelvrij en dat is precies wat Rutte en zijn D66 ‘DDR66- loopjongen Koolmeester’ willen. Vooral de grote ‘Rat in pak- rovers’(Video) Taxfree-Bedrijven als Uber van de ‘CEO-Uber-Top VVD-er Neelie Kroes, ’ verdienen hun ‘Bloed-miljarden’ met het uitbuiten van de ZZp’er. Maar ook heel veel keihard werkende   bouwvakkers, bezorgers  en schoonmakers zijn nu ZZP-ers. De grootste groep ZZp-er  verdienen met werk weken van 70 uur  slechts 15 tot 17 eurobBruto per uur en zijn feitelijk geen ZZp-er maar moderne Slaven. Maar past u vooral  op voor de Russen is de dagelijks dr. Goebbels boodschap van de corrupte Staats-NOS en de Gevestigde Orde bejaarde kranten  de ‘NSB-Telegraaf’ en de  ‘GOEDMENSEN-Volkskrant’, etc. in dienst van ‘Taxfree-Shell-Rutte 2,3’.

10 antwoorden »

 1. Net als verzekering voor arbeidsongeschiktheid is pensioenregeling een enorme graai in eigen portemonnee, situatie dat met pensioen en arbeid ongeschikt nog geen droog brood te eten hebt komt mij niet vreemd over ?

  Like

 2. De ene doet een grip in de pensioenpot, de ander verhoogd de leeftijd aow en weer een ander schendt de afgesproken regels?
  Kwestie van geld overhouden?

  Like

 3. Omgekeerde wereld ? VNO-NCW propageert plotseling Karl Marx (alleen voor gelukszoekers).

  Arbeidsmigranten zijn helemaal heilig bij VNO-NCW, de labbekakkenkoning, en niet alleen in Halsema City.

  https://www.vno-ncw.nl/forum/personeel-gezocht-deze-ondernemer-nam-12-vluchtelingen-aan

  https://www.vno-ncw.nl/column/tekort-huisvesting-arbeidsmigranten-dat-moeten-we-fixen

  https://www.vno-ncw.nl/nieuws/arbeidsvraag-kan-niet-altijd-binnenlands-worden-ingevuld

  https://www.vno-ncw.nl/nieuws/de-30-regeling-voor-expats-niet-verkorten

  Het is duidelijk, bij Taxfree-Shell-Rutte en VNO-NCW zijn gewone Nederlanders Untermenschen en Unter-labbekakenn, en buitenlandse labbekakken zijn Ubermenschen.

  Ongelooflijke propaganda, met UW BELASTINGGELD betaald !

  Karl Marx herleeft, en 1940-1945 ook.

  Is nu eindelijk duidelijk wie die tsunami aan oliedollarvluchtelingen heeft opgezet en georganiseerd ?

  Like

 4. Dat is zowel een mooie truc als een leuk sinterklaaskadootje voor de bedrijven.

  Je hoeft je 0-uur-nihil-beloning-labbekkaken minder loon te betalen, want je kunt hun aanvullende behoefte op extra geld gewoon afwentelen op de samenleving. Niks pensioenopbouw, niks ontslagregelingen, niks ziektedoorbetalingen. Maar wel giga-tekorten en overuren bij de sociale diensten, zorgafdelingen en lokale overheid.

  Gewoon de algemene labbekak concurrentie-strategie van gratis geld toepassen:

  Je concurrenten kapot maken met behulp van de sociale diensten in labbekak-land.

  We leven in een echt paradijs voor huisjesmelkers, mensenhandelaars en labbekakuitbaters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.