oorlog's misdaden

‘Gevestigde Orde NSB-partijtjes’ willen extra sancties tegen Rusland, maar geen enkele sanctie tegen Saoedi Arabië & US & UK.

( van onze niet gesubsidieerde(video)dr. Goebbels propaganda  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-US-Killer-Elite- Proxie State Ukraine’ set to declare War on Russia.Bram van Ojik,Van Baalen&Zijlstra &Rutte en Sjoerdsma blij(Video).
De corrupte ‘Gevestigde-NSB &SS-Orde-Tweede Kamer’ wil dat er extra sancties komen tegen Rusland, maar geen enkele sanctie tegen Saoedi Arabië, die toch inmiddels Wereldwijd  bekent berucht staat als ‘Journalisten- Moordenaars’ en voor het uithongeren van 85 duizend kinderen in Yemen en Oorlogsmisdaden in Yemen onder leiding van  de ‘US&UK -Killer-Elite’. De corrupte en laffe ‘NSB-Partijen’als de VVD-misdaadgroep,de’Nep en Fop Christen CDA,’D66 DDR66,de ‘CU-incest-Bijbelbelt’ en GroenLinksRechts zijn geschrokken van het nieuws dat de Russen werken aan een nieuwe langeafstandsraket met een bereik van meer dan 500 kilometer. Dat is in strijd met het INF-verdrag: volgens dat akkoord tussen de VS en Rusland uit 1987 zijn raketten met een bereik van 500 tot 5500 kilometer verboden(kuch). Dat ‘Mad Dog Trump’ het ene na het  andere Verdrag opzegt daar schrikken deze ‘NSB&SS-Partijtjes CDA,VVD,D66,GroenLinks en de CU’ niet van!

Paying the Price for peace(Video):Stop the ‘US-Killer-Elite’ with Puppets Reagan, Bush,Clinton, Obama, Trump(Video).

Massamoordenaar-Crown Prince Salman-Strijkstok-deal’ met ‘Misdaadgroep-VOC-Boskalis’ ‘Bloed-Winst op termijn’.Zijlstra pikt ook een ‘Bloed-graantje’ mee(Video).

Kleine War Monguls GroenLinks Bram van Ojik & D66 Sjoerd Sjoerdsma eisen Oorlogs-maatregelen tegen Rusland(Video).

Salman eist de doodstraf tegen de Special Forces van Salman die in zijn opdracht Khashoggie hebben vermoord(Video).

‘Mad Dog Trump’ vermoord weer straffeloos Kinderen in Syrië. NOS&Telegraaf zijn aan het Zwarte Pieten!(Video)

Het ‘Taxfree-Shell-Kabinet 3’ meldde gisteren aan de Tweede Kamer dat zij bewijs heeft gevonden dat Rusland inderdaad over zo’n verboden kruisraket beschikt. Dat bewijs is gebaseerd op “duistere niet te controleren inlichtingen”, maar in de ‘Bral-Kamerbrief’ gaan de aartsleugenaars ‘CDA-Rat-Ministers Bijleveld’&‘VVD Aasgier& Racist Blok’ niet in op wat dat betekent.

’Underground Presentator  Steve Brown’ van de Stem van de Straat bespreekt o.a. hierna met President Henk Kuiper van No Surrender de Nederlandse SS-er &NSB-er die feestelijk als “Labbenkakken”(Video) naar het Oostfront gaan:

GroenLinks Halsema-Discriminatie’: Statushouders met Boerka in Amsterdam houden voorrang op sociale huurwoning met inrichtingskosten(Video).

“Alarmerend“, vindt uiteraard weer de beroeps ‘Anti–Rusland-Oorlogshitser D66-DDDR-Kamerlid Sjoerdsma. Zijn gabber in ‘anti- Rusland-Oorlog hitsen-Bram van Oijk’ vreesde zelfs dat een Russische raket op het ‘NSB- Boerka-Hoofdkwartier’ van GroenLinksRecht zal worden geschoten of nog erger op zijn Kapitale hypotheek vrije mijnoenen ‘GroenLinks-pand’ in in Den Haag. “En vandaar dat nu alle ‘GroenLinks-vrouwen’ tegen de komende ‘Raket-Gas-aanval’ van de Russen met een Boerka rondlopen” ,aldus een doodsbange Van Oijk. De raket zou ook andere doelen in Nederland kunnen bereiken zoals bijvoorbeeld het ‘Yuppie&NSB-Hoofdkwartier’van D66 DDR66 of de Paleizen en Kapitale villa’s van de ‘Taxfree-Koninklijke-Shell-Parasieten-VOC-familie’(video), die dan wel weer net als in de Tweede Wereld Oorlog al naar Engeland en Canada zijn gevlucht met o.a het goud van de Nederlandse bank. Bovendien kan de raket een aanleiding zijn voor  onze president  ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ om het hele INF-verdrag op te zeggen. De Amerikaanse  ‘Mad Dog-president’ overweegt dat al, vanwege eerdere Russische schendingen, aldus de oude Laffe Oorlogshitser Bram van Oijk, die voor deze gelegenheid zelfs met een ‘Groene-Helm’ op en een afgekeurd kogelvrij militair vest van VVD-Bendelid-Staatssecretaris Visser’ van Defensie(Video)  in de Tweede Kamer zat. Van Ojik weigerde net als Trump zijn militaire dienstplicht te vervullen en deed in plaats daarvan in 1980-1981  ‘vervangende ‘Bral& Klaplopen-dienstplicht’  bij de  ‘Grachtengordel-Subsdie-vreters-ontwikkelingsorganisatie in eigen zak -NIO’ in Amsterdam. Het Verdrag werd ondertekend door de toenmalige leiders ‘ &Oorlogsmisdadiger& Mega-Cocaïne Smokkelaar-Cowboy-derderangs-Hollywood-acteur Reagan en de naïeve Gorbatsjov en dat werd beschouwd door de ‘dr. Goebbels- MSM’ van het Corporarte Crime(Video)als een doorbraak bij het streven naar ontwapening(Kuch),maar was in werkelijkheid het Russische Volk net als het Nederlandse Volk tot slaaf te maken van de ‘US-Killer-Elite’.

NATO-Top: Rutte voor nog meer Wapens & Fracking-gas aankopen van Trump(Video).

We moeten nu alles op alles zetten om het Verdrag en het pandtje van mijn gabber Van Oijk en de Boerka vrouwen van GroenLinks te redden”, bralde de vermoedelijke ‘CIA-Trol’, maar op zeker laffe ‘DDR66 Sjoerdsma’. Rusland moet wat hem betreft weer in het gareel worden gebracht als een klein kind net zoal  Hitler dat heeft geprobeerd tot 1941/42, Heil Bram& Sjoerd. Hij wijst net als andere ‘NSB&SS-obscure splinterpartijen-CDA,VVD en de CU’ ook op het recent opgelaaide conflict tussen Rusland en de ‘US-Killer-Elite-Proxy -Staatje Oekraïne’. En tros hoe het domme lager Voetvolk van D66&GroenLinks&VVD&CDA&CU tijdens de Tweede Oorlog zich massaal hadden aangesloten bij de NSB&SS om tegen Rusland te vechten en de Joden te verraden. Die inzet en mentaliteit moeten wij weer terug zien te krijgen brulde Sjoerdsma samen met de de oude Bram in de Tweede Kamer en voor de camera  van hun ‘dr. Goebbels-Staats-Nos’. De Helm, die Bram groen had laten spuiten zat inmiddels helemaal scheef op de pan van de oude laffe dienstweigeraar Bram.

‘SS& NSB-Geopolitiek’ speeltje van D66 en GroenLinks.
In ‘Europees&NAVO-Elite-Killer-verband’ moet Nederland (wie is Nederland?) aandringen op extra economische  en andere Oorlog’s sancties tegen Moskou, vindt D66  ‘NSB&SS-DDR66’. Samen met GroenLinksRechts vindt de ‘CIA Trol-Sjoerdsma’ dat daarbij ook gekeken moet worden naar de gaspijpleiding Nordstream, die nu wordt aangelegd vanuit Rusland naar West-Europa. Zodat het Nederlandse Volk aan het extreem milieu vervuilende en veel duurdere ‘US-Francking -gas kan.

Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en/of de AIVD(video).

“Elke week wordt er vier, vijf kilometer aangelegd van die pijpleiding en dat voelt alsof ik die door mijn oude Anus gaan “, bralt GroenLinksRechts-Kamerlid Van Ojik. “Als we dat ongestoord door laten gaan, geven we Poetin de verkeerde boodschap. Als we niet economisch en anders ingrijpen zoals Hitler toen heeft gedaan,denkt hij: ik kan mijn gang gaan met net als onze Bondgenoten de  Massamoordenaars  Crown Prince Salman& Trump& May .”Volgens de schaamteloze ‘NSB- er& CIA-Trol-Sjoerdsma’ hebben we de nieuwe pijplijn helemaal niet nodig voor Russisch gas. Wie is we? Die kan ons ook bereiken via een andere pijplijn, die via onze ‘SS-vrienden’ in de Oekraïne van de ‘CIA- Vazal&Maffiaboss -Porosjenko’ loopt. “Nordstream is geen commercieel project, maar een geopolitiek speeltje van Poetin. Hij gebruikt het om  mijn Oekraïense SS-gabbers uit het gasnetwerk te stoten.” De corrupte en laffe Coalitiepartners de VVD-misdaadgroep en de ‘Nep en Fop Christen- CDA’ zijn ook voor extra sancties, maar willen de Nordstream-pijplijn en ook uiteraard Saoedi Arabië&UK en de US ongemoeid laten. “We moeten ver wegblijven van het spelletje-spelen met onze energiezekerheid. We moeten alle middelen hebben om zeker te zijn van gastoevoer naar bijv. de honderden pandjes Kippenhokken in Amsterdam van mijn fijne collega de ‘Huisjesmelker-Haga’ “, bralt het corrupte VVD-Kamerlid Koopmans.

Steve Brown, het Vrije geluid wordt  aangevallen door de Corrupte en laffe ‘VVD- Yap Yum-Hennis’&Politie’& GroenLinks Rechts op de Dam voor ‘Oekraïne-Maffia- referendum’.

 

10 antwoorden »

 1. Wat zou er gebeuren als Het Russische leger oefeningen zou houden in Canada en Mexico?

  En omgekeerd is dat heel normaal voor NATO in Polen en Oekraïne, waar deze organisatie ook De Maidan staatsgreep heeft uitgevoerd tegen pro russische president.

  En niet te vergeten heeft USA de provincie Kosovo van Servië afgehakt en bestuurt dit land nu feitelijk.

  Like

 2. Wat is het verschil tussen D’66 anno 2018 en een lege plastic fles mineraalwater zonder prik ?

  Antwoord: een lege fles mineraalwater heeft nog enig gewicht, slecht enkele grammen, maar toch.

  Toelichting:

  D’66 is een partij zonder inhoud, zonder gewicht, kleurloos, geestloos, geleid door een robot op afstandbediening vanuit het computercentrum van Unilever, een smaakloze partij, geurloos, hoewel het soms stinkt van eigenwaan en arrogantie via de robot.
  Prikkelloos, karakterloos en gevoelloos. Hersenloos, respectloos en hopeloos.

  Doordat D’66 inhoudsloos en gewichtsloos is en nergens iets toevoegt, kan deze partij met alle winden meewaaien.

  Like

  • Werkelijk, is Asbak Holleeder de moeder van Miljuska? Wat jammer, misschien dat ze samen met de dochter van Verhoek een boekje open kan doen/ of schrijven over die gestoorde en zieke moeder van haar. Nogmaals, zeer spijtig om te horen.

   Like

  • Maar Miljuska die red zich wel. Ze heeft die laffe, liegende en zieke moeder van haar al overleefd. Maar ik wil wat anders opmerken.

   Met dank aan GL/ALDE/ADEL-tuig.

   De nsb-ers in onze magistratuur en onder de bevolking.
   Een leger dat nieteens meer op haar eigen benen kan staan.
   Die laffe sluitspier in ons Koningshuis.
   Een parlement en bestuurders die meeheulen met de vijand ( EU + islam).

   En nu gaat de benzine hoogstwaarschijnlijk ook nog op rantsoen:

   https://www.zerohedge.com/news/2018-11-28/european-gas-stations-out-diesel-french-refinery-strike-deepens-crisis

   We zitten echt weer gewoon 70+ jaar terug in de tijd.

   Dank Adel, dank Alde en dank socialisten.
   Dank.

   Like

   • Helemaal waar.

    Blubbers, Cock, Bakellende, Rukke en Pechneuker hebben ons land in de uitverkoop gedaan.

    Nu zitten we nog met een overbejaarde fossiele-uitgedroogde Frits Bolkestein die 5 minuten over twaalf zogenaamd het verdrag va Marrakesh wil tegenhouden (maar niet heus).

    Like

 3. Politici: sekte tamboererende oorlogshitsers

  Emergency alert: North Koreans warn of Zionist plan to start WWIII in Korea and Crimea by Benjamin Fulford

  Manchu royal family members called today to warn of a Zionist plot to start World War III by provoking incidents in Korea and Crimea. “The people behind [French President Emmanuel] Macron are doing this,” the sources say.

  So it appears that the Zionists, fearful of imminent mass arrests for crimes against humanity, are attempting a Hail Mary maneuver to start their long-planned artificial end-times war between Gog and Magog, or Russia and China versus the G7.

  Lees meer: https://benjaminfulford.net/2018/11/28/emergency-alert-north-koreans-warn-of-zionist-plan-to-start-wwiii-in-korea-and-crimea/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.