Amsterdam-NoirTV

Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema.

 (Van AMSTERDAM-NOIRTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- GroenLinks Halsema-Discriminatie’: Statushouders met Boerka in Amsterdam houden voorrang op sociale huurwoning met inrichtingskosten(Video).

a.s Maandag Underground presentator Steve Brown en de co-presentators van Tokshow De Stem van de Straat @SALTOamsterdam solidair met @gilet_jauni #gele #hesjes Voor Power to the people en Tegen de Ratten in pak aka De Elite Gangsters.

5 antwoorden »

 1. NIEUWS
  RECHTSPRAAK RECTIFICEERT LASTERLIJKE UITSPRAAK OVER ADVOCAAT
  29 NOVEMBER 2018
  https://www.advocatenblad.nl/2018/11/29/rechtspraak-rectificeert-lasterlijke-uitspraak-over-advocaat/
  “De Raad voor de Rechtspraak heeft donderdag in twee landelijke dagbladen een uitspraak uit 2006 over advocaat Hugo Smit gerectificeerd. De rectificatie volgt op de recente uitspraak van de Hoge Raad dat zowel de Rechtspraak als rechter Hans Westenberg onrechtmatig hadden gehandeld jegens Smit.
  De Hoge Raad bevestigde vorige week een eerder oordeel van het Hof dat de Rechtspraak in 2006 onrechtmatig had gehandeld door op kamervragen van de SP te antwoorden dat het handelen van Smit ‘niet door de beugel kon en schadelijk was voor het functioneren van de rechtspraak’. Hierdoor werd de advocaat in zijn eer en goede naam aangetast, aldus de Hof in 2017.
  Met de uitspraak van de Hoge Raad komt het einde in zicht van een langslepende juridische affaire. Die vond zijn oorsprong in 1994, toen de Haagse rechter Westenberg met Smit belde om hem te ontmoedigen in de zogeheten Chipshol-zaak.
  In 2004 vertelde Smit in het boek Topadvocatuur van Micha Kat dat hij door Westenberg was gebeld. Die ontkende dat en startte een civiele procedure tegen de advocaat. In 2009 stelde het Haagse gerechtshof echter dat er bewijs is voor een telefoongesprek tussen de oud-rechter en de advocaat. Vanaf dat moment staat Westenberg te boek als de ‘liegende rechter’.
  De uitspraak van de Hoge Raad is het voorlopig slot van de civiele procedure die Smit in 2010 begon tegen de oud-rechter en tegen de Staat. Met het oordeel van de hoogste rechterlijke instantie is definitief vast komen te staan dat Westenberg met Smit heeft gebeld en dat hij onrechtmatig heeft gehandeld door ‘tegen beter weten in’ het ‘telefonisch contact’ te ontkennen. Door daarover ook nog eens een procedure te voeren heeft Westenberg het procesrecht ‘misbruikt’. Het gerechtshof moet nu de schadevergoeding vaststellen die Smit krijgt. Die had eerder een bedrag van 4,5 miljoen euro bij elkaar gerekend aan schade.
  SP-Kamerlid Michiel van Nispen heeft deze week schriftelijke vragen gesteld aan minister Dekker voor Rechtsbescherming. Van Nispen wil weten of de staat de advocaatkosten voor alle gerechtelijke procedures gaat terugvorderen van Westenberg. Die zijn tot dusver betaald door de Rechtspraak.”

  Wel opmerkelijk is dat al deze ontwikkelingen nu pas plaats vinden, ruim een maand nadat Chipshol-oprichter Jan Poot op dinsdag 16 Oktober, 2018 op 94-jarige leeftijd in zijn woonplaats Wassenaar was overleden. Voor wat er nu echt aan de hand is geweest lees de geweldige introductie in deze zaak op de website van voormalig TV analist in ruste, Theo van Gogh : Wat ik nu weer vond in mijn prullenbak.

  Like

 2. Bravo ! echter, de bittere werkelijkheid helaas voor labbekakken met een wachtlijst van 22 jaar.

  p.s.

  Steve Bennie Boerka uit Alibabastan vergat ook nog effe subsidie ad 5.000 euro aan Halsema te vragen om een cursus Nederlands te kopen en een extra ijskast met 2 kratten bier en een luxe 3-zitsbank bij de IKEA te kunnen bestellen. 21 kinderen bij 8 vrouwen, jaja, zo doen ze dat.
  Zo kan je miljonair worden met behulp van de kinderbijslag.

  Het geld wordt alsnog overgemaakt uit het speciale beerputfonds van L. ASS-cher.

  Like

  • Ja, en aangezien hij maar met 1 vrouw getrouwd kan zijn in NL, is voor iedere vrouw een aparte woning met inrichtingskosten nodig.

   Het leven is mooi lol

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.