Kabinet Rutte3

‘Taxfree-Shell Rutte &Co’ neemt zelf geen vijftigplusser in dienst ondanks peperduur ‘Rat in pak-actieplan’.

(van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-  Rechteloze Zzp’ers massaal in de ‘Honger-bijstand’ zonder Pensioen(Video). Rutte: Oké.
Ondanks een peperduur ‘Rat in pak-actieplan’ om bedrijven te bewegen veel meer vijftigplussers in dienst te nemen heeft ‘Taxfree-Shell-Rutte3’  dit zelf uiteraard  nagelaten. Dat blijkt uit cijfers van de verantwoordelijke D66 ‘DDR66 Minister voor geen werkgelegenheid voor 50+ers  Koolmees’. Onder nieuwe ambtenaren slonk zelfs het aandeel vijftigplussers tussen 2015 en 2017 van 15 naar 11 procent. De enige die er vet beter van zijn geworden zijn de ‘VVD & D66 & CU & CDA- duistere & corrupte vrienden & familie’ van Rutte & Co,want die hebben weer eens met een zinloze miljoenen kostende reclamecampagne hun zakken gevuld over de rug van langdurige vijftigplussers werklozen. “Je zou verwachten dat ons mooie (pluk de Massa- kaal)-Kabinet als werkgever zelf het goede voorbeeld  geeft”, reageert de hypocriete en corrupte CDA-Kamerlid Pieter Heerma. „Deze cijfers laten zien dat het omgekeerde eerder het geval is en dan te bedenken dat ik en mijn partij dit beleid steunen en zelfs wat kennissen en familieleden van mij hebben’meegewerkt’( hun zakken gevuld) aan deze reclame campagne, nou, ik zou zeggen Pas op voor de Russen(Video) en Leve King Willem en de ( extreem misdadige)-‘BIO-Industrie’ van onze (Nep en Fop)-Christelijke boeren, ja toch, Praise the Lord Duivel, Halleluja  !.”

Ook Omroep MAX-baas Jan Slager is meer dan teleurgesteld. „Dit strookt niet met de campagne die Rutte en zijn obscure splinterpartijtjes coalitie CDA,D66 en CU gevoerd heeft”, signaleert hij. „Een enorme domper, maar ja ieder weet inmiddels wel dat die Rutte en zijn Ministers altijd liegen en bedriegen”.

Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’(Video) en krijgt luxe woning van ‘GroenLinksRechts- Burgemeester Halsema’.

Zwarte Piet steelt niet maar Rutte des te meer; ‘Mocro maffia’ helpt de Armen(Video)!
In 2016 trok ‘Taxfree-Shell-Rutte&CO’ 68 miljoen euro uit voor het ‘Vul -Zakken-Raten in pak- actieplan’(Video). Het was ’zeer ongepast’dat vijftigplussers ’twee keer zoveel kans liepen’ op langdurige werkloosheid als jongeren zonder huis in Amsterdam en de ander grote ‘GroenLinks- Boerka-Steden’. Maar zelf nam ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ in 2017 vijf keer zoveel ’jongeren en 3x zoveel ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ aan als vijftigplusser aan. Werkloze Vijftigplussers kunnen aan het Gas wat ‘Taxfree-Shell-Rut& Co betreft’.

Opmerking: A.s. maandag “ Stem van de Straat-Amsterdam-SaltoTv”(Video)verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘ Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’.

3 antwoorden »

  1. 50plus-labbekakken kun je het beste gebruiken als brandstof in de nieuw te bouwen biogas-centrales van Shell, Esso en Henry Keizer.

    Duurzaam, CO2-neutraal en tax-free voor grootgebruikers.

    Een redelijk alternatief voor het geschommel onder Groningen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.