Maffia-media

‘Grachtengordel-Drollen Huys &Van Oijk’ begrijpen niet waarom Baudet tegen het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh’is.

(van onze Wie neukt wie privé media-maffia- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Grachtengordel Drollen Huys & Van Oijk begrijpen niet waarom ‘Boy-Baudet’ tegen het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh-misdaad-plan’ is,omdat hij net als hun op de Gracht en/of in een ‘Elite-buurt’ woont. Baudet raakt terecht zichtbaar geïrriteerd door de ‘Elitaire-Grachtengordel-gezwam’ waarop hij door de ‘Grachtengordel-Drol Huys’ voorheen subsidievreter(‘Elitaire-Bral&Leugen-Nieuwsuur’,NPO), maar tegenwoordig ‘Media-hoertje’ van ‘Bagger-Psychopaat -John de Mol’(Video) de maat wordt genomen over het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh-misdaad-plan’ dat nog meer ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ in straat arme ‘Volksbuurten’ gaat dumpen met voorrang op een huis en 10.000,- euro inrichtingskosten cadeau .

Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(Video).

Gevestigde Orde NSB-partijtjes’ willen extra sancties tegen Rusland, maar geen enkele sanctie tegen Saoedi Arabië & US & UK(Video)

De ‘VVD&NPO-Stelling’ van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

Eerder van de week ging Baudet bij  de ‘VPRO-Subsidievreters Buitenhof Buitenzorg’ met tegenwoordig de ‘VVD-PR. -Vatje-Jort-Kelder’ aka “Dood aan de Labbenkkakken” als Presentator  ‘Elite-Leugenaar &Zakkenvuller’ in ‘discussie’ met de GroenLinks Rechts-agent-provocateur Bram van Oijk( o.a.oude laffe dienstweigeraar (Video))die ook net als Twan en Halsema in een kapitale villa woont, maar dan in een peperdure Haagse Elite-buurt waar men alleen maar sporadisch vluchtelingen op straat ziet als onderbetaalde ‘ D66 ‘DDR66-Minister Koolmees- Flex-Vuilnisman'(Video) en/of als ‘Nul-uren’ zwaar onderbetaalde schoonmaaksters van de villa’s.  En die Bram begreep ook al niet  waarom Baudet tegen het Elitaire ‘Invasie-migratiepact- Marrakesh-misdaad-plan’ is. Hij sneerde Baudet o.a toe,’ maak u liever net als ik en Twan Huys druk over de Invasie van de Russen(Video) en de ‘Volks-Criminaliteit’ met die ‘Gele Vestjes’ in Frankrijk(Video) (en België ),die zijn pas een bedreiging voor ons als ‘Elite-zakkenvullers’ over de rug van het ‘Labbkenkakken-Volk ‘en onze Elite-Buitenzorg&Vluchtelingen-Vrije-Buurten’.

Boetes stelende Asielzoekers betaald uit fonds en voorrang op sociale huisvesting en bij Verkrachting niet het land uit(Video).

US-Killer-Elite- Proxie State Ukraine’ set to declare War on Russia. Bram van Ojik,Van Baalen&Zijlstra &Rutte en Sjoerdsma blij(Video).
‘übermensch-Twan’tegen Baudet:”U komt net als ik en Bram van Oijk uit de Hogere klasse en bent  dus met de zilveren lepel opgegroeid ,u heeft gymnasium gedaan en aan de universiteit gestudeerd u bent net als ons een  übermensch.En niet een Untermensch.Met uw gedrag verraadt u de Elite, U bent geen ‘arbeiders-verrader’ zoals de corrupte en laffe ‘PvdA-Hoertjes’ van Asscher(Video), maar een ‘Elite-verrader’. “U woont bijna naast onze ‘GroenLinks Rechts discriminatie-‘Boerka-Halsema’(Video) op de gracht net als ik in een Kapitaal pand. Wij hebben toch nooit in onze ‘Buitenzorg-omgeving’ last van Vluchtelingen en/of arme Amsterdamse sloebers (30 procent)en niemand van ons hoeft echt te werken.Wij ‘brallen&liegen’ wat op onze (corrupte& Laffe)-gat en vullen zorgeloos onze zakken als Ratten in pakken(video)! Dus waar maakt u zich zo druk om.Vul net als ik uw zakken en laat de Vluchtelingen de woningen( en de ‘honger-baantjes’) innemen van de “Labbenkakken” uit de Laagste en Lage Middenklasse en onze Kapitale Pandjes extreem goedkoop en zwart betaald schoonmaken terwijl wij ze desgewenst naar goeddunken ook nog “#Metoo-en”. Kijkt u maar naar onze Johnnie Mol Jr.(Video) die “#Metoo wie hij wil en heeft ook nog nooit een dag in zijn leven echt gewerkt”.


Opmerking: A.s. maandag: O.a. “ Stem van de Straat-Amsterdam-SaltoTv”(Video)verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘ Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’.

11 antwoorden »

 1. De vanouds communistische gedachte is in het geheel niet te vinden bij GL,migratie-globalisatie-tactiek van de DEEP STATE schijnt ze meer aan te spreken dan het lot van de dakloze Nederlander?

  Like

 2. De De Mol’s gaan nu naar de Muziekinstrumenten buurt in Zaanstad. Past bij hun hersencellen. Daar maakten bewoners bezwaar tegen de straatnaam Hobo (te veel lijken op homo), maar Faggot vonden ze prima. Vergaten ff dat ze in Zaadstad wonen!!!

  Like

 3. Twan Huys is gewoon een ontzettende subsidievretende grachtengordel-non-valeur van de bovenste plank.

  Hij heeft zijn volgevreten carrière te danken aan het feit dat hij de sluitpost (nee, geen sluitspier) was op de begroting van de NOS, die met een subsidieoverschot geconfontreerd, ergens het geld moest parkeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.