G-20 summit

Bluffer ‘Mad Dog-Trump’ haalt Bakzeil tegenover Keizer Xi Jinping op de G-20.

( van onze Internationale ‘Elite-Gangster-G20-Maffia’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Macron laat met rubberen Kogels schieten op het Franse Volk & Prostesten tegen G-20(Video).
Door de invoerheffingen van Trump tegen China gaat de ene na de andere auto fabriek dicht in de US en zijn de consumenten goederen duurder geworden en moet de gewone ‘US-Jan met de Pet’ de rekening betalen. Dit terwijl er al 16 miljoen kinderen honger lijden in de US(Video). De ‘EU-Killer-Elite’ en de rest van de Wereld zoals Mexico en Canada, behalve China, Rusland,India,Pakistan en Iran hebben zich als lafbekken overgegeven aan de bejaarde Mad Dog zijn Maffioso bedreigingen,afpersingen en chantage.De Chinese president Keizer Xi Jinping en zijn Amerikaanse ambtsgenoot Bluffer ‘Mad Dog Trump’ hebben zaterdagavond tijdens een werkdiner in Buenos Aires afgesproken dat de Mad Dog voorlopig geen nieuwe invoerheffingen zal invoeren. Ze hervatten de handelsbesprekingen, met als doel om binnen negentig dagen een akkoord te bereiken dat de Keizer XI zal bepalen.
Een woordvoerder beroepsleugenaar van het ‘Crazy-Witte Huis’ bevestigde berichten in de Chinese media dat de’ US-Killer-Elite’ met hun ‘Puppet-Trump’  voorlopig afziet van een voor 1 januari geplande tariefverhoging .’Buffer-Trump’ wilde weer de invoerheffingen op in totaal 200 miljard dollar (176 miljard euro) aan Chinese goederen verhogen van 10 procent naar 25 procent. China heeft volgens de liegende woordvoerder in ruil ingestemd om een „zeer substantiële”(niets dus) hoeveelheid Amerikaanse producten af te nemen, waaronder agrarische en industriële producten en energie, maar geen auto’s. Maar dat is gewoon een leugen om de Bluffer ‘Mad Dog Trump’ zijn nederlaag in deze  enigszins te verbloemen.Bereiken beide landen niet binnen negentig dagen een akkoord over onder meer intellectueel eigendom, landbouw, cyberdiefstal en handelsbelemmeringen, dan gaat de voorgenomen Amerikaanse tariefverhoging van de Bluffer ‘Mad Dog Trump’ als nog in(kuch).

The real Axis of Evil: ‘US&UK&Saoedi Arabië& Israel- Killer-Elite’ whit there ‘President’ Trump(Video).

De ontmoeting tussen de uiterst sluwe en intelligente Strateeg Keizer Xi en de extreem domme’ Red-Nek en Bluffer -“#Metoo-Kruisengrijper Trump’ duurde bijna 2,5 uur, wat langer was dan gepland. Dat kwam mede doordat Trump de helft wat Keizer XI vertelde niet begreep en keer op keer aan hem moest worden uitgelegd door zijn corrupte adviseurs van het psychopathische type als John Bolton. En Trump ook nog een paar keer als lichtelijk demente bejaarde in slaap viel onder het eten en dan keiharde scheten liet. De economisch adviseur van domme Bluffer Trump, de extreem corrupte Larry Kudlow, bralde dat de ontmoeting „zeer goed ” was verlopen. Volgens de South China Morning Post die de Draak steekt met de domme Bluffer Trump trakteerden delegatieleden na afloop de beide presidenten op een staande ovatie. Voor Trump was er op zijn verzoek extreem grote Cheese Burgers en een emmer met Cola geserveerd tijdens het dinner alleen voor de Donald, die hij al boerend wegwerkte alsof zijn leven er van afhing, terwijl als hij weer wakker schrok bralde;” America First ,Trump First” .Keizer XI  kon zijn ogen en oren niet geloven en deed wat hij altijd doet als hij met Trump zit opgescheept: minzaam pijl-loos lachen.

Opmerking: A.s. maandag: o.a. “ Stem van de Straat-Amsterdam-SaltoTv”(Video)verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘ Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’ en Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(Video). En  moedige Allesdeskundige Joke loopt mee in Parijs namens de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir,SaltoTV met de ‘Gele Vest-Protest-opstand’ tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de Ultra-Rijken en wordt keihard door de Franse Politie in elkaar geslagen.

10 antwoorden »

 1. Gelukkig hebben wij intelligente VVD-politici bij het komende klimaatgedonder en de G20.

  Ons nationale nijlpaard Annemarie Jorritsma met een IQ dat 5 meter onder het niveau van Almere ligt, heeft een duidelijke voorgekookte (CO2-neutraal) klimaatvisie.

  Like

 2. De franse president is daar neergezet door het grootkapitaal en de nepwinstcijfers zouden met een knipoog zijn bedacht. De 0 heeft geen betekenis, en dan blijven over … juist ja lol:

  Independent centrist Macron has defeated Marine Le Pen by 66.06% to 33.94% according to the French interior ministry.

  Het protest van de yellow vests is in de franse traditie van massale straatprotesten.

  De prijsverhogingen van het levensonderhoud zijn voor een deel van de bevolking niet meer op te brengen. De elite krijgt daarentegen belastingverlagingen (onder andere op jachten lol) en extra inkomsten.

  Het bestormen van de bastille gebeurde ook ooit na voedseltekorten.

  Like

  • Voormalige ombudsman van Nederland heeft zich in zijn nieuwe boek niet al te vriendelijk ten aanzien houding ten aanzien van het volk van de regerende politici uitgelaten, allemaal gauw lezen???????????????

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.