Elitaire Misdaad

Macron laat met rubberen Kogels schieten op het Franse Volk & Prostesten tegen G-20.

( van onze Internationale ‘Elite-Gangster-G20-Maffia’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The real Axis of Evil: ‘US&UK&Saoedi Arabië& Israel- Killer-Elite’ with there ‘President’ Trump(Video).
Terwijl gisteren ‘Boy Macron’ de President Puppet van de ‘Ultra-Rijken-Elite Gangsters’ de ‘Pedo-Binkie’(Video) uithing op zijn kleffe en laffe manier en o.a. de Massamoordenaars&Oorlog- Misdadigers Trump en Crown Prince Salman(Video) onderdanig de hand liep te schudden bij de ‘G-20- Elite-Maffia’ (Video)liet hij zijn corrupte&laffe Politie massaal met rubberen kogels,gas en rook-granaten schieten op het tot op het bot kaal geplukte maar moedige ‘Gele-Vest-Protest- Volk’.  ‘Mad Dog- Child-Killer Trump’ heeft het niet mee zo op zijn ‘Boy Macron’ en greep hem deze keer voor straf niet in zijn Kruis(je)(Video). Het’ Boy Macron’ resultaat was afgelopen zaterdag 100 gewonden en 400 arrestaties  en hij overweegt nu de Nood-Toestand te gaan uitroepen, waarmee de ‘Franse&EU-Nep en Fop-Democratie’ net als het ‘CIA-Vazal-Neonazi-Staatje'(Video)de Oekraïne zijn ware gezicht laat zien!

Fransen massaal in verzet tegen ‘Boy Macron’ en De Telegraaf & NOS berichtten hysterisch inzake Zwarte Piet(Video)

Argentina Opens War Crimes Inquiry on Crown Prince Salman for Role in Yemen War. Nu nog tegen Trump & May(Video).

Hulde aan de eerste moedige kaal geplukte mensen in Nederland (en in België )die gisteren ook met Gele Vestjes tegen de Ultra-Rijken of te wel de ‘Royal-Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Taxfree-Shell-Rutte’ protesteerde.De Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV was hun donderdag al voorgegaan met een ‘Gele-Vest-Protest’ tegen de ‘Straf de armen maatschappij ‘van die VVD ‘Gay-Godfather Rutte’ en zijn ‘Judas-obscure- splinterpartijtjes CDA, D66 en de CU’(Video)

Wat u niet zag bij de Staat-NOS en/of leest in de ‘NSB-Telegraaf ‘en/of de bejaarde ‘GOEDMENSEN –Volkskrant’(Video), etc. Leest en ziet u   hier:

There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter(Video)!
Maar ook in Argentinië werd er massaal geprotesteerd tegen de voor met merendeel aanwezige Moordende,stelende en corrupte Wereld leiders bij de G20, die samen o.a. verantwoordelijk zijn dat er 15 miljoen kinderen(Video)wereldwijd jaarlijks sterven van de honger, ontelbare Oorlogen(Video), veel diersoorten uitsterven en/of  worden gemarteld  in de onmenselijke (‘Christelijke-CDA&CU’)-‘Bio-Maffia-Industrie’. En de Planeet qua opwarming en vervuiling volledig wordt vernietigd ! Maar ook in Argentinië schiet de laffe en corrupte politie van de Heersende  Klasse er lustig op los met rubberen kogels:

8 antwoorden »

 1. Dit krijg je er van als je als samenleving vrijwillig de wapens neerlegt terwijl je met een overheid opgescheept zit die steeds en steeds meer macht verzameld. In Europa dient het volk de overheid en heeft het nul weerstand tegen dit soort dictatoriale regimes die zich voordoen als democratie.

  Like

 2. Een bezoek a/d Plaza de Mayo in BA zat er niet in, waar Dwaze Moeders 10tallen jaren elke dag cirkels hebben gedraaid ter nagedachtenis aan hun 30K uit vliegtuigen gegooide zonen. Wel legt Max stereotiep elk jaar op 4 Mei ’n krans op de Dam voor oorlogsslachtoffers. Argentinië staat weer op de wereldkaart en dat is ’t voornaamste. Max mocht daartoe als ambassadrice dienen.

  Like

 3. Tja, daar sta je straks dan met je gele vestje op de Champs-Elysees.

  Franse politiemensen worden snel vervangen door robots van Google, en die schieten niet alleen met rubberkogels.

  Maar de gewone mensen hebben gelukkig nog niks in de gaten, gniffelen Macron, Merkel en Rutte.

  Laten ze zich maar druk maken om Johan Derksen, Zwarte Piet en hun komende kerstpakket.

  Like

 4. Dat is normale reactie van massamedia op burgerprotest.

  De volgende stap is in frankrijk om ze ultra rechts te noemen.

  Dit gebeurde in Duitsland ook bij de demonstraties in Chemnitz.

  NPO = Nederlandse Propaganda Organisatie

  Geloof de massamedia niet. Alle bekende kranten/persbureau’s zijn 100% geïnfiltreerd door grootkapitaal. Regeringen worden ook gecontroleerd door elite en behartigen alleen de belangen van ultrarijken.

  Like

 5. De reltrappers in Frankrijk (en België) is gewoon het door Soros betaalde en uitgeruste (zwart gekleed, petje, capuchon, rugzakje) extreem linksche Antifatuig genaamd Black Bloc (google maar).

  Like

 6. de nieuwsberichten in Nederland geven zich niet neutraal uit ten aanzien van de gele hesjes, mn allemaal OPROERKRAAIERS, lijkt mij niet fair voor de mensen, die alleen voor hun rechten opkomen?

  Like

  • Ja logisch, dat is om het protest ongeloofwaardig te maken.

   Toen fvd opmerking maakte dat er iets niet in belang van de burger was, maakte Mark Rutte de opmerking: u weet niet hoe het hier werkt.

   Inderdaad, zo werkt het niet op het Binnenhof. Het gaat erom de labbekakken te beroven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.