Elitaire Misdaad

Trump dreigt weer, nu met harde Exit uit NAFTA met loopjongens zijn President Nieto en Prime Minister Trudeau

( Van onze ‘US-Killer-Elite&Puppet Trump’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bluffer ‘Mad Dog-Trump’ haalt Bakzeil tegenover Keizer Xi Jinping op de G-20(VIDEO).
Mad dog Trump’ is nog maar net terug van ‘G-20-Elite-Maffia’, alwaar hij alle WereldLeiders loopjongens van hem vernederde, bedreigde, afperste en chanteerde behalve ‘Capo di tutti capi Poetin’, Keizer XI ,Pakistan en India die zich niet laten vernederen, afpersen, bedreigen en chanteren door de Donald. President Puppet Trump van de ‘US-Killer-Elite’ dreigt uit het
( Niets)-vrijhandelsakkoord van en voor de ‘US-Killer-Elite’  NAFTA te stappen als de  voor het merendeel corrupte Democraten niet instemmen met het nieuwe ‘Pluk de massa nog meer kaal’ in de US, Mexico en Canada-handelsakkoord dat Trump ter vervanging van NAFTA sloot met zijn laffe en bange loopjongens voormalig Mexican President Nieto and Canadian Prime Minister Trudeau van Canada en Mexico.

# G7 2018: Laffe Canadese premier Trudea doet flink nadat ‘Pimp-Daddy-Trump’ zijn hielen heeft gelicht.

Zaterdagavond bralde de domme ‘Mad Dog Childs-Killer-Trump’ tegen zijn met de hand selecteerde  ‘Ja Knikkers-Fake-News-Heil Trump-reporters’ in het Amerikaanse regeringstoestel Air Force One dat hij het NAFTA-verdrag wil opzeggen, daarna viel de bejaarde ‘ “#Mettoo-Kruisengrijper’ in een diepe slaap. Vrijdag zette hij zijn Melanomen- Riool-Showbizz-Red Neck-handtekening’ onder een nieuw ‘Crimineel-handelsakkoord’ met de door hem vernederde, bedreigde, gechanteerde en afgeperste buurlanden Canada en Mexico. Die misdadige ‘US-Killer-Elite- overeenkomst’ moet nog worden goedgekeurd door het voor het merendeel extreem corrupte Amerikaanse parlement, maar de Democraten plaatsen terecht grote kanttekeningen bij het ‘Misdadige-US-Killer-Elite-akkoord’. Volgens de Democraten is er totaal geen aandacht voor de bescherming van arbeiders, dieren en het milieu in zowel de US, Canada en Mexico. Het is een ‘Crimineel Monster–Verdrag’ waar de Klassieke ‘Volks- Maffia’ jaloers op zou zijn en waar alleen de’US-Killer-Elite’ of te wel de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters‘ nog Rijker van worden zonder dat zij ook maar een slag hoeven te werken.

Macron laat met rubberen Kogels schieten op het Franse Volk met Gele Vesten(Video) & Prostesten tegen G-20.

De ‘Mocro Maffia’ heeft al laten weten als het ‘Mad Dog Trump-Verdrag’ doorgaat zij dan dagelijks voedselpakket gaan uitdelen in de US,Mexico en Canada, maar ook in het Frankrijk van ‘Boy Macron’ de President Puppet van de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’.Als het niet corrupte gedeelte van de Democraten terecht weigeren in te stemmen én Trump zijn voornemen doorzet NAFTA op te zeggen,zijn beide verdragen ongeldig. ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ rekent er volgens The York Times op dat de Democraten het zo ver niet laten komen ,want dan gaat hij hun ook bedreigen.

Opmerking: A.s. maandag: o.a. “ Stem van de Straat-Amsterdam-SaltoTv”(Video)verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘ Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’ en Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(Video). En  moedige Allesdeskundige Joke loopt mee in Parijs namens de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir,SaltoTV met de ‘Gele Vest-Protest-opstand’ tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de Ultra-Rijken en wordt keihard door de Franse Politie in elkaar geslagen.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.