Elitaire Misdaad

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat.

(van onze Wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Grachtengordel-Drollen Huys &Van Oijk’ begrijpen niet waarom Baudet tegen het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh’ is(Video).
Gisteren was het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer-gebral-debat. Uiteraard was de oude ‘CIA Trol&anti-Rusland-Oorlogshitser-Bram van Oijk’ van het ‘Fascistische-Groot Kapitaal’, of te wel de Globalisering van de Wereld door de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Killers’(Video) voor het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh’ in de achtergestelde Volksbuurten. Tja, de oude GroenLinksRechts Bram woont zelf in een peperdure Villa te Den Haag in een ‘Elite-buurt’ en ziet dus nooit van zijn leven ook maar één ‘Oliedollar & Klimaat-Vluchteling’, behalve als ‘Flits-Ontslag D66DDR66- Minister Koolmees'(Video) onderbetaalde schoonmaker bij hem thuis en/of in de ‘Groene–Buitenzorg-Villa-lanen & Grachtengordels ’. Tja, dat is nou eenmaal Globalisering waar de oude GroenLinksRechts oude ‘CIA-Trol-Bram’ zo voor is. En de arme sloebers in de achtergestelde Volksbuurten en de lage middenklasse zo op tegen zijn, want die krijgen al decennia lang de rekening gepresenteerd van de ‘Groene-GOEDMENSEN-Globalisten’ a La de kleine ‘War Monguls Van Oijk& D66 DDR66 Sjoerdsma ‘(Video). Begrijpt u ons niet verkeerd wij zijn ook voor opvang van Vluchtelingen, maar dan voor de verandering wel eens keer in de Sjieke Villa-Wijken & peperdure Grachtengordels in de Grote Steden. Kijken of de oude Bram en zijn GroenLinks Rechtse Bende & zijn ‘gabbers in crime’ de ‘D66 DDR66-Yuppies’ en VVD -Expats Van  Haga & Prins Bernhard Jr.- Vastgoed-Maffia,  dan nog steeds voor het  ‘Invasie-Migratiepact-Marrakesh’ is

US-Killer-Elite-Proxie State Ukraine’ set to declare War on Russia. Bram van Ojik,Van Baalen&Zijlstra &Rutte en Sjoerdsma blij(Video).

‘ GroenLinks- Deep-State  -Burgemeester– Doofpot-Halsema ‘ houdt zich niet aan de ‘Bennie- Boerka –wet’ (Video) in Amsterdam en GroenLinksRechts gaat landelijk georganiseerd  in de mensensmokkel ( art 140 Sr).

‘Boy-Baudet’ en de PPV wilde gisteren opheldering van Van Oijk inzake dat zijn ‘Elite-(misdaad)-partij’ bezig is een criminele groep te organiseren onderleiding van de GroenLinks Rechts Fractievoorzitter Carel Bruring van Goes om in de mensensmokkel te gaan per december 2108 . Het ‘GroenLinks Mensensmokkel-project’ zal worden uitgezonden door ‘#Metoo-Potloodventer Johnny de Mol’, want die zit ook al in Griekenland met de ‘Riool- Leed- Show op Lesbo'(Video)  in het kader van de ‘Goede Doelen- -Maffia’ (Video).

Zowel’ Boy Baudet’ als de PVV werden door een kwade en verwarde Bram met een knalrood hoofd uitgemaakt voor Russische spionnen die het Nederlandse Volk vergiftigen.Volgens Bram was er niks mis mee dat GroenLinks in de mensenhandel ging en dat Vluchtelingen zoals ‘Benie Boerka’ voorrang hebben op huisvesting in Amsterdam en binnen drie maanden en voor 10.000,- euro ingericht huis hebben, terwijl gewone Amsterdammers 19 jaar op de Wachtlijst staan(Video). Terwijl de oude Bram kwaad en woest aan het brallen was tegen ‘Boy Baudet’  werden er mensen in Gele vestjes  hardhandig van de publieke tribune(Video) verwijderd door de Politie, omdat die  terecht afkeurende geluiden maakt tegen Bram.

Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem: ‘Top- VVD Bendelid Dekker’ wordt ‘Crime-boss’ van Justitie
“Een kleine honderd  ‘GroenLinks-Gangsters’ uit heel het land doen waarschijnlijk ook mee aan de mensensmokkel”.,aldus een trotse Godfather Bruring . Het is volgens Bruring, bekend als fractievoorzitter van GroenLinksRechts in Goes nog allerminst zeker dat ze ook daadwerkelijk vluchtelingen kunnen meenemen naar Nederland, want het is gewoon volgens de wet Strafbaar in Griekenland en Nederland. ,,Bij de Griekse regering is het verzoek neergelegd om vluchtelingen te selecteren, bij voorkeur die geschikt zijn voor schoonmakers van onze ‘GroenLinks-Toiletten’, ’’, legt hij uit. ,,Maar daar wordt niet positief op gereageerd, wat die beschouwen het wettelijk als mensensmokkel en uitbuiting .’’ Wat het ook gewoon is. Volgens Godfather Bruring:” is het zaak om de mensensmokkel goed de Volksbuurten in te regelen. ,,Anders kom je als mensensmokkelaar te boek te staan als ‘GroenLinker’. En niemand heeft er iets aan als we als GroenLinker straks een paar  jaar in de cel zitten.’’ Nou, het Nederlandse kaal geplukte Volk en de Russen zouden er wel  bij gebaat zijn als de oude Bram en zijn ‘Yes we can-Boy Jesse Klaver-Kliek’ de cel in zou verdwijnen.De GroenLinksRechts Goesenaar bralt dat hij  sowieso de mensensmokkel (om niet)  in gaat en dat hij er na streef het eerste transportje al in december te gaan doen. In Athene zullen een aantal misdaadorganisaties volgens hem een soort geheimen conferentie houden. ,,Maar het uiteindelijke doel is natuurlijk dat we vluchtelingen naar Nederland kunnen brengen en zoals altijd te dumpen in de Volksbuurten.’’ Wat bizar is  in dit verhaal is dat het OM niet ingrijpt, want voorbereiding in een artikel 140 Sr verband is strafbaar. Hiervoor gaan de ‘Mocro Maffia'(Video) en de Motor Bendesclubs vragen stellen aan de Minister van Klasse Justitie de CDA ‘Gestapo Generaal-Grapperhaus’ en de ‘VVD-Boef Dekker’ waarom zij wel als misdaadgroep worden aangemerkt en al bij voorbereiding worden aangehouden en GroenLinks niet.

 

 

 

7 antwoorden »

 1. LS…

  Valt niet te ontkennen dat wij Europeanen na eeuwenlange uitbuiting van de Derde Wereld nu met de gebakken peren zitten, Neemt niet weg dat wij NU de grenzen moeten sluiten voor kansarme gelukszoekers en anderen die onze samenleving ontwrichten… Als wij dat niet doen dan zal er ook nooit een kans zijn om onze fouten goed te maken en wordt Europa zelf een derde Wereld…

  Like

  • Is er nog steeds een 3e wereld? Wat is er dan met die jaarlijkse 5 miljard aan ontwikkelingshulp gebeurd van de afgelopen 50 jaar? Vanuit het westen gaat er bij elkaar 100 miljard naar Afrika.

   U wilt toch niet zeggen…….o ik begrijp het al, laat de labbekakken maar betalen.

   De Franse yellow vests kunnen hierdoor niet meer rondkomen en bestormen de bastille. Er was al een guillotine te zien in Parijs lol Le jour de gloire est arrivé.

   Like

 2. Het goede nieuws is dat we met het GroenLinks van Bram van Ojik en Boy Jesse Klaver eindelijk een waardige opvolger hebben gevonden voor onze oude VOC.

  GroenLinks zal met behulp van het Marrakesh-pact de mensenhandel en de flexibele slaven-import van uitzend-labbekakken nieuwe kansen crëeren voor de corrupte bankiers en EU-gangsters en op alle 7 wereldzeeën zullen de bootjes van de nieuwe VOC-GroenLinks-mensenhandel vertegenwoordigd zijn ! En dit allemaal CO2-neutraal ! Leve Shell !

  De economie van de grachtengordels, de graaipolitici en de subsidievretende oliedollar-asiel-industrie zal in de toekomst een ongekende groei laten zien.

  Yes, we can !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.