Elitaire Misdaad

‘Boy Macron ‘buigt voor moedig Protest van uitgebuit Franse Volk.Nu Rutte nog!

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Franse Politie slaat Alles deskundige van de Stem vd Straat Joke met Geel hestje in elkaar(Video)& ‘Bennie-Boerka’ en krijgt Luxe woning van Halsema(Video).
‘Boy Macron ‘buigt voor Protest van uitgebuit Franse Volk: ‘Gele Hesje’geven voorbeeld voor de 50 miljoen armsloebers in EU waarvan 3 miljoen in NL die onder de armoedegrens moeten zien te overleven ‘Boy Macorn’ de President Puppet van de ‘Royal-Ultra-Rijke-Elite-gangsters’ heeft de terecht door het Volk gehalte verhoging van de belasting op benzine en diesel (maar niet de verhoging op Voedsel,Gas en Licht, Water, Huur,ziektekosten,afschaffing bescherming ontslag arbeiders ,etc net als in het ‘Mooie land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’) tot na volgend jaar uitgesteld na moedig protesten van tot op het bot kaal geplukte het Franse Volk. De Gele Hesjes eisen ook het aftreden van Macron en zijn ‘politieke-misdaad-bende’.

Macron zijn Politie ging te keer als een ‘Nazi-Bezettingsmacht’(Video).

Eerder verdedigde ‘Boy Marcon’, direct na zijn smadelijke ontvangst en terugkomst van de ‘G-20-Elite- Maffia summit’ nog de verhoging in een  ‘dr. Goebbels-Staats- donder-speech’ en noemde de ‘Gele Vesten’ onruststokers (In Nederland worden ze door de VVD-misdaadgroep Labbenkakken genoemd)en liet ze beschieten door zijn laffe en corrupte ‘Nazi-Bezettingen- politie’ met rubberen  kogels,gas en traangranaten en meer dan 400 mensen arresteren en meer dan 100 mensen het ziekenhuis in slaan waaronder Joke de Allesdeskundige van de Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV.

De ‘Volks-Roots-beweging’ van de ’Gele hesjes’ kwam ook in protestactie in België tegen de Straf de armen Maatschappij .In Nederland bleven de protestacties helaas weer beperkt en werd zelfs een man met ‘Geel Hesje’ hardhandig door de politie de Tweede Kamer uitgegooid toen de ‘CIA-Trol-GroenLinks Rechts Bram van Oijk zijn ‘Migratiepact-Marrakesh-vuiligheid’ aan het brallen was(Video) .Van die protestactie  ziet u a.s. maandag een reporter in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SatoTV van onze moedige Straatreporter&Kokkenluider Nico van den Ham(Video).

Opmerking: Zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)van deze week: De Stem verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘ Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’ en Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(Video). En  moedige Allesdeskundige Joke loopt mee in Parijs namens de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met de ‘Gele Vest-Protest-opstand’ tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de Ultra-Rijken en wordt keihard door de Franse Politie in elkaar geslagen. Maar ook aandacht voor Zwarte Piet wordt Piet(Video). En ‘Honger-Bijstandsgerechtigden  in Amsterdam op Sinterklaas dag vernederd  tot op het bot door het onmenselijke Gemeente Bestuur Amsterdam. En Amsterdamse corrupte  ‘Vinger-politie’ aan de kaak gesteld door Jerry Tuner X en nog veel meer ongekend Straat News( Geen Fake News).

6 antwoorden »

 1. Scholieren in Frankrijk zijn donderdag slaags geraakt met de politie. In de steden Parijs, Bordeaux en Nantes was er een confrontatie tussen agenten en scholieren. De scholieren zeggen met hun acties de zogenaamde ‘Gele Hesjes’ te steunen.

  Like

 2. Who are the Yellow Vests?

  The movement originated in May when a woman named Priscillia Ludosky, who has an internet cosmetics business and lives in the suburbs southeast of Paris, launched an internet petition calling for a drop in gas prices. She broke down the price into its components, noting that taxes made up more than half the cost in France. Per liter, lead-free gas was 1.41 euros on Sunday, or about $6.00 per gallon.

  The petition went mostly unnoticed until October, when Éric Drouet, a truck driver from the same area as Ms. Ludosky, ran across it and circulated it among his Facebook friends. Newspapers began writing about the petition, and the number of signatures skyrocketed from an initial 700 to 200,000. Today it has more than 1.15 million signatures and counting

  Like

 3. En ja, ik ga aanstaande zaterdag demonstreren met de yellow vests bij de Stopera.

  Het klopt dat je als burger anders niet meer gehoord wordt en niet vertegenwoordigd op het Binnenhof en in gemeenteraad.

  De pensioenen dalen in Nederland doordat de Europese centrale bank de rente op 0 zet en 60 miljard euro per maand bijdrukt. Hiermee worden corrupte banken en landen ondersteund.

  Voorbeeld zijn Italiaanse zombie-banken (want deze vallen om zonder dit gratis geld) en italiaanse overheid (kan staatsschuld NOOIT terugbetalen).

  En om de woorden van Diederik Samson en Wouter Bos te gebruiken: het wordt nu eens tijd om het echte verhaal te vertellen lol

  Like

  • De afstand tussen burger en bestuur is idd bewust heel groot en afstandelijk gemaakt.
   Om een ambtenaar te kunnen spreken moet je tegenwoordig langs 73 callcenter medewerkers.

   Dat iedereen nog geloof hecht aan zo’n pensioenopbouw is te hilarisch voor woorden.
   Al onze pensioenen zijn gereserveerd voor Bennie Boerka uit Alibabastan en zijn herenigde gezinnen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.