Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Gerechtelijk Macht Zet Mensen aan tot Zelfmoord & Parool licht bejaarden op.(afl 11, 2018)

(Door de redactie van De Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR- In deze aflevering van De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:
Acute hartaanval,etc in Lelystad is een gewisse dood met dank aan VVD Minister Bruins, Zwarte Piet misbruikt door Jensen! En Reportage van  Amsterdam-NOIRTV met Heet van  de Naald reporter Steve Brown: Lijk vermoorde journalist Jamal Khaghossi gevonden in België en verwerkt in kattenvoer. Braking News:Kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes: Nederlandse ‘Royal-Elite-OM-Demmink-Pedo’s’ No. 3 op ranglijst kindermisbruikers in Cambodja. En en en Jerry TurnerX met Action Trip, Klokkenluider Nico van den Ham door het Tuig in Zwarte Toga tot zelfmoord gedreven.En als uitsmijter onze inmiddels wereldberoemde Vlogger Allissa met: “Shoppen zonder kopen kan ook gezellig zijn”. En speciale gast Kameraad Joop: Het Parool licht bejaarden mensen op

Wordt Wakker en Kijk naar deze uitzending en alle andere uitzendingen en dan grijpt u waarom Sluwe GroenLinksRechts Wethouder Meliani(Video)  de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv op zwart wil.

 

14 antwoorden »

  • The WAYMO automobielen hebben geen chauffeur, en worden vanaf remote middels 5G aangestuurd door A.I. Huawei gaat dit uitrollen. De volgende ochtend na het uitbrengen van deze video werdt de CFO Wanzhou Meng van Huawei Technologies gearresteerd in Canada op aangeven van Amerikaanse autoriteiten. Wanzhou is de dochter van de oprichter van Huawei, Ren Zhengfei. Zij wordt verdacht van het schenden van Amerikaanse sancties tegen Iran.

   Like

  • Gaat het licht weer uit bij brexit of breekt er oorlog uit lol

   De elite is duidelijk in paniek en de weg kwijt.

   Nep en fop democratie. Dit soort mensen horen niet in kabinet.

   Ik ben heel benieuwd waar dit naar toe gaat, want we leven nu in een EU dictatuur.

   Like

   • Toch weer frappant.

    Dat nadat al die heisa en gekonkel van de zomer omtrent Blok, deze vierkante eikel nog voor kerst weer met een bizar hypocriet idee komt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.