Maffia-media

Laffe en corrupte ‘ DDR66 Minister Engelshoven’ durft niet in discussie met Derksen.

( van onze Rent a D66 DDR66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Johan Derksen en  D66DDR66 Emancipatieminister van en voor de ‘Killer-Elite’  Ingrid van Engelshoven gaan niet met elkaar in discussie.Van Engelshoven nodigde de voetbalanalist van het programma Veronica Inside uit voor een discussie over homofobie nadat meerdere uitlatingen over lhbt’ers van hem hadden geleid tot een stortvloed aan kritiek van ook veel ‘Robot-Trollen’ van de politieke corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,CU,VVD,D66, PvdA en de GroenLinksRechts(Video) met CIA-Trol Bram van Oijk ’.Derksen zei in november in het tv-programma onder meer dat ’homo’s zoals Rutte en de voormalige CDA Minister ‘Captain-Gay Eurlings’ aka “de Vrouwen-mishandelaar”(Video) moeten ophouden met doen alsof het zo moeilijk is om uit de kast te komen.

Ook zouden ze volgens hem wat meer zelfspot moeten hebben. Met de hashtag #SorryJohan deelden vele honderden gays en lesbiennes vervolgens hun schrijnende coming out-verhalen.De DDR66-Minister Van Engelshoven steunde de lhbt’ers en noemde het ’pijnlijk hoe achteloos Derksen zijn kwetsende uitspraken doet’.Maar zweeg over het feit dat haar partijgenoot en corrupte collega Minister ‘Jonkvrouw -Bilderberg-Ollongren‘ achteloos bij de ‘Oerdomme Linda de Mol’(Video) op de bank aanschuift(Video) naast de algemeen bekende “#Metoo-Potloodventer-Johnny de Mol Jr. (Video). Dat kan dan weer wel.

Hartman valt “Zomerse Overpeinzingen” en Volksnieuws-Amsterdam-Noir bij: “John de Mol & familie zijn psychopaten”(Video).

Derksen reageerde vrijdag in de uitzending en stelde dat hij zichzelf niet homofoob vindt, maar dat hij welharde grappen over lhbt’ers mag maken. Hij snapt het verwijt niet dat zijn uitlatingen bijdragen aan een negatief klimaat voor lhbt’ers. Hij zei alleen met de DDR66 Minister in debat te willen gaan aan tafel bij Veronica Inside en dat durft de laffe en Corrupte DDR66 Minister niet. Die wil alleen op de bank bij  bijv. de Oerdomme Linda de Mol en/of haar ‘Staats-NPO-Outlets’ zoals Nieuwsuur en de algemeen bekende ‘Bral -progamma’s’ van  ‘Miljonairs-Subsidie-vreters’ ‘Sugar Daddy- Jinek’, ‘Ja-knikker&Fantas-Ratje-Pauw(Video)‘& ‘#Metoo- Matthijs Nieuwkerk'(Video).

Niet de juiste setting voor sluikse D66 Propaganda: DDR66-Minister-Bilderberg-Ollongren’(Video) gaat Noord Koreaans voor einde online Persvrijheid onder het mom van ‘Nepnieuws’.

Maar hier past  de laffe Van Engelshoven voor. Zij laat woensdag laf via haar woordvoerder beroeps-leugenaar weten dit ’niet de juiste setting voor een genuanceerd gesprek te vinden’(kuch) Aan tafel bij Veronica Inside worden regelmatig harde grappen gemaakt die veel   bejaarde GOEDMENSEN(Video) mensen seksistisch en racistisch vinden. Zo haalde Derksen regelmatig uit naar Sylvana Simons, maar ook naar Johnny de Mol Jr. Van Engelshoven was niet de enige corrupte politicus die zich ergerde aan de uitlatingen van Derksen en de weigering excuses aan de lhbt-gemeenschap te maken. Onder meer PvdA-hoertjes, D66 DDR66 en het ‘Nep en Fop Christelijke  CDA’ van de ‘Censuur-Lord Buma’ namen stelling tegen de uitspraken van Derksen. De volslagen idioot en ziekelijke ijdeltuit de extreem corrupte Vicepremier Hugo de Jonge kwalificeerde de uitspraken van Derksen als ’lomp’ en bralde en blufte  als echte ‘Duivelse’ schoenen- fetisjist hem wellicht met ‘Stiletto- punt’ van zijn leren krokodillen schoenen van 15000,- euro een schopje onder de billen te gaan verkopen…… Trouwens het wordt hoogtijd dat die Hugo de Jonge net als Rutte en Eurlings ook eens uit de kast komt.

2 antwoorden »

  1. “Ook zouden ze volgens hem wat meer zelfspot moeten hebben”

    Zo werkt het niet bij de elite, dat zijn psychopaten die alleen aan zichzelf denken en de bevolking willen uitbuiten.

    Ze beschouwen mensen als dom stemvee, alleen interessant tijdens de nepverkiezingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.