Kabinet Rutte

Trekken politie en havenwerkers het ‘Gele Hesje’ aan tegen ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte&Co’.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  ‘Boy Macron ‘buigt voor moedig Protest van uitgebuit Franse Volk(Video). Nu Rutte nog.
De haven gaat plat, flitspalen gaan uit, er komen werkonderbrekingen en stakingen en mogelijk een ’belegering’ van de corrupte en laffe Haagse ministeries van ‘Taxfree-Shell Rutte &Co’. Politiebonden en havenarbeiders slaan de handen ineen en gaan actievoeren tegen de oplopende AOW-leeftijd. Gaan zij de ‘Gele Hesjes’ aantrekken als voorbeeld voor het door ‘Taxfree-Shell-Rutte& en zijn ‘CDA,CU en D66-Judas-partijtjes’ kaal geroofde Nederlandse Volk? Volgende week is de symbolische aftrap van protest acties op de Rotterdamse Maasvlakte.Volgens vakbondsleider Niek Stam van FNV Havens en de corrupte voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond en de’ SBS-Judas-raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ (Video) is er veel ’stille woede en armoede’ onder onderbetaalde en uitgebuite  mensen met een zwaar beroep die moeten doorwerken als Labbenkakken tot zij er dood bij neervallen van Rutte&Co. Wat extra steekt is dat deze week de jongste  ‘Klaploper&Troonopvolger-Parasiet-Prinses Amalia’ uitbundig haar verjaardag gaat vieren in het buitenland en nooit een dag echt hoeft te werken en vanaf haar 18de 3 miljoen euro per jaar of te wel 4000,- euro per dag Taxfree vangt(Video). ‘Queen Exotica Máxima verklapt: zo vieren wij en onze Amalia uitbundig haar 15e verjaardag Máxima in de ‘Oranje- Boven-NSB-Telegraaf'(Video).

Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf maatschappij van Rutte&Co(Video).

De VVD&NPO-Stelling van NL van Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).
Stam wil dat mensen in ploegendiensten kunnen sparen voor een eigen AOW-potje door geen belasting meer te betalen op hun ploegentoeslag. „Vergeet niet, er zijn wel 1,3 miljoen mensen in Nederland die in ploegendiensten werken als voor het merendeel Labbenkakken. En die beroepsgroepen zijn goed georganiseerd en worden over het algen zwaar uitgeduid door die laffe en corrupte Rutte en zijn obscure splinter steun partijtjes CDA,D66 en CU.Vanuit bouw, zorg en vervoer wil men aanhaken. „Wij zien letterlijk mensen omvallen en dood gaan”, zegt Struijs. Hij vreest dat steeds meer werkenden Labbenkakken in een fysiek zwaar beroep de eindstreep niet levend halen en/of niet in goede gezondheid halen. De protesteerden politie heeft een ding in ieder geval mee in deze. Zij zullen niet zoal de ‘Gele Hejes’ in Frankrijk door de politie met rubberen kogels en rook en gas granaten worden beschoten en het ziekenhuis in geslagen en gearresteerd.

17 antwoorden »

 1. Sinds Meyer Lanskiy weten we als je bodygard je in positie zet vermoorden ze iedereen dus maar ze hebben mensen nodig om hun te beschermen tegen u die belasting betaald u krijg nooit een credit kaart maar altijd een debet is dat u niet op gevallen sinds wij allemaal een rekening moest hebben van trix haar beleid ze is net de CEO van ( Enron ) ze kan iedereen controleren door de rekeningen dat was haar doel dat is haar macht ! NEEM HET TERUG ze vergeet aangezien uw belasting haar uw eigendom maakt is ze vergeten !

  De Enron-schandaal, gepubliceerd in oktober 2001, leidde uiteindelijk tot het faillissement van Enron …… Het werd het grootste faillissement in de Amerikaanse geschiedenis, meer dan het 1970 het faillissement van de Penn Central (WorldCom faillissement van het volgend jaar …

  Like

  • Dat is gewoon theater. Roeptoeteren voor de bühne

   Dat heeft het cda uitgevonden namelijk: ze hieven het glas, deden een plas en alles bleef zoals het was

   Like

   • ja Europese verkiezingen komen eraan. cda paait de kiezers weer even

    en ondertussen de oppositie in Syrië steunen tegen Assad.
    Er mocht in die gebieden niet eens een kerstboom staan, zo gematigd zijn ze lol

    Like

 2. LS…

  Die hele gele hesjes chaos is bedoeld en veroorzaakt door de Illuminatie / Kabal die baat heeft bij zoveel mogelijk chaos. Of het nu om Zwarte Piet gaat of iets anders de energie die vrijkomt bij haat en frustratie is voer voor de Kabbalisten Satanisten en hun knechten Ordo ab Chao !

  Like

  • Ja bij clubs als Antifa is dat duidelijk, die worden door elite aangestuurd om te rellen. Ze werken ook als thought police om met geweld andersdenkenden te onderdrukken.

   Ook dierenvrienden kunnen agressieve inborst hebben zoals Folkert vd G. en de youtube shooter.

   Bij de Franse revolutie klopt deze redenering ook, omdat uiteindelijk de dictator Napoleon aan de macht kwam en de banken en wapenindustrie veel geld verdienden. En was dit niet de eerste van 3 pogingen om Rusland te onderwerpen?

   duidelijk is wel dat er iets moet veranderen, nu de elite ziekenhuizen failliet laat gaan en het pensioenstelsel opblaast. Daarnaast ook alle oorlogen in Syrië etc.

   Zodoende beste wensen voor yellowvests zodat ze weer kunnen rondkomen.

   Like

 3. De vliegtaks wordt ongeveer 7 euro per ticket, ongeacht de reisbestemming. Het gaat om één vast bedrag om het de criminele Belastingdienst niet te moeilijk te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.