Elite -Pedofielen

Extreem domme&gevaarlijke ‘Puppit Trump’ noemt ’Elite-Gangster-Esso-Tillerson’ Oliedom en Lui.

(van onze ‘Internationale-US-Killer-Elite’ redactie)

Dolle psychopaten pret in het Grazy Witte Huis: Extreem domme, maar Levensgevaarlijke bejaarde ‘Puppit &Kruisengrijper Trump’ noemt ’Elite-Gangster-Esso-Tillerson’ Oliedom en Lui.

 

AMSTERDAM-NOIR-The real Axis of Evil: ‘US&UK&Saoedi Arabië& Israel- Killer-Elite’ whit there ‘President’ Trump(video). 

De Voormalig corrupte Minister van Buitenlandse Zaken ‘Esso-Rex Tillerson’heeft in een redevoering voor studenten van een school in Lexington gewaarschuwd voor „een toenemende crisis in ethiek en integriteit  zoals in voormalig Nazi Duitsland met Hitler ” in het Amerikaanse openbare leven, maar niet voor de War Crimes gepleegd door alle Presidenten Puppets van de ‘US-Killer-Elite’ te beginnen met Nixon (Vet-nam), BushSr& Jr(Video)– tot Trump .„Als onze ‘Red-Neck- leiders’ zoal de Moordende  Kliek Van Trump  proberen de waarheid te verhullen of als we tot op het bot kaal geplukte  Volk alternatieve dr. Goebbels- realiteiten gaan accepteren die niet langer gegrondvest zijn op feiten, dan zijn we als ‘Riool- Realty- Showbizz- Amerikaanse- burgers ‘ op weg om onze vrijheden (welke vrijheden?)  op te geven”, bralde de ex-minister die in maart werd ontslagen met een tweet door zijn  President  ‘Mad Dog -Child-Killer-Trump’. „Als we de crisis in ethiek en ( niet bestaande) integriteit in onze (Rat in pak)- maatschappij niet aan de kaak stellen – en bij onze leiders( lees: Puppets van de Killer-Elite) in zowel de publieke als de private ( Graai en Naai)-sector en zelfs in de non-profit( Witwas)-Maffia-sector(Video) – dan zal de ‘Amerikaanse-Killer-Elite- democratie’ in zijn nadagen belanden net zo als dat met het ‘1000 jarige Rijk’ van Hitler is geschied ”, waarschuwde Tillerson en dat zou op zich wel een zegen zijn voor de rest van de Wereld.

Ontslagen FBI-directeur Comey: Westerse Wereldleider Trump is Maffiabaas en Kruisengrijper(Video).

 

Rand Paul challenges ‘Barbaroso-Esso-Tillerson’ and ‘Serial Killer-Mattis’ to end “open-ended war”(Video).

‘Mad Dog-Trump will be remembered for’: Crimes against the Planet & humankind, & women and child killing(Video).

“Oliedom en zo lui als de hel en hij sprong door een hoepel als ik dat van hem eiste en ik heb zijn lelijke  vrouw in haar Kruis gegrepen gewoon om te laten zien wie hier de Boss is ”, aldus  de bejaarde Amerikaanse president’ Puppet Trump’ van de ‘US-Killer-Elite’  vrijdag in een  tweet  over zijn voormalige buitenlandministeren en de voormalig ‘Elite-Gangster-Boss’ van Essso Tillerson. Trump was getergd door ware opmerkingen van Tillerson, die voor het eerst sinds zijn ontslag op staande voet per Tweet in maart daar in het openbaar over sprak.Tegen CBS bralde Tillerson onder andere dat hij zijn extreem domme, maar Levensgevaarlijke bejaarde ex Boss Trump meermalen heeft moeten weerhouden van acties omdat die tegen de wet waren. Het is niet duidelijk of hij daarmee o.a. bedoelde dat De Donald weer vrouwen in het Kruis wilde grijpen en/of weer landen wilde afpersen( boycotten) en/of illegaal Bombarderen en of illegaal mensen vermoorden met zijn Drones en/of mensen zoals de ‘Kroon Prinses -Wanzhou- Huawei’ van China gijzelen en ontvoeren(Video)  uit een derde land als Canada  van een van zijn laffe loopjongen zoal Trudeau Ook tijdens de betrekkelijk korte  duistere en laffe ambtsperiode van Tillerson boterde het niet bepaald tussen de twee.Tillerson heeft Trump volgens berichten die vorig jaar de ronde deden zijn politieke’ Elite-Maffia-baas’ een volslagen racistische “Metoo- idioot (’Red Neck- Rapist-moron’) genoemd hebben , ‘die levensgevaarlijk is voor de Wereld en vrouwen. De verwarde bejaarde Kruisengrijper Donald  bralde later tegen verslaggevers bij het ‘Grazy-Witte Huis’ dat hij het „goed kon vinden met Rex en Keizer XI.

 

 

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.