Elitaire Misdaad

Gegijzelde Chinese ‘Kroonprinses-Huawei Meng Wanzhou’ brengt weekend in cel door van Trump’s laffe Canadese loopjongen Trudeau.

(van onze ‘Internationale-US-Killer-Elite’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Afpersers & Gijzelnemers Trump’ & Bolden steken Keizer Xi tijdens G-20 diner een mes in de rug met ‘arrestatie’ CEO Wanzhou van Huawei(Video).
De in Canada gearresteerde gezeilde ‘Chinese-Huawei-topvrouw- Meng Wanzhou’ brengt het weekend in de cel door van de laffe en bange Loopjongen Trudeau van Trump. De extreem corrupte en eveneens bange Canadese rechter voor de ‘Misdaadgroep Trump’  heeft een hoorzitting over haar vrijlating geschorst tot maandag. Hij zegt tijd nodig te hebben om na te denken over de voorwaarden waaronder ze op borgtocht vrij kan komen, omdat ook hij vreest zelf naar de US te worden uitgeleverd en aldaar 30 jaar aan zijn broek te krijgen als hij niet doet wat Trump wil. Volgens de Canadese corrupte en laffe ‘Nep en Fop aanklagers’ heeft Meng, de dochter van Huawei-oprichter Ren Zhengfei, gelogen over de banden tussen het bedrijf en SkyCom. ,,Ze heeft de banken verteld dat SkyCom en Huawei aparte bedrijven waren, terwijl dat niet zo was. SkyCom was Huawei’’,  bralde de laffe en corrupte aanklager John Gibb-Carlsey( Hij is mogelijk een CIA-Trol).China zou feitelijk per direct Trump,Trudeau,de Rechter en de aanklagers op de Internationale Interpol opsporing ‘s lijst moeten laten zetten voor uitlevering aan China op grond van Gijzeling, Ontvoering en afpersing. Deze arrestatie  op verzoek van Trump is een keiharde klap in her gezicht van het Chinese Volk en Kiezer Xi. U kan dat  vergelijken  met als Trump bijv. ‘Taxfree-Shell-Koning Willem Alexander’ en/of Koningin ‘Queen Exotica  Maxima’ zou laten arresteren als lid van de ‘Fraude&Witwas-ING- misdaadgroep'(Video) als zij op (Staats)-bezoek en/of vakantie weer eens in het buitenland zijn.

Extreem domme&gevaarlijke ‘Puppit Trump’ noemt ’Elite-Gangster-Esso-Tillerson’ Oliedom en Lui(Video).
De Huawei Topvrouw Meng werd zaterdag  aangehouden gegijzeld in Vancouver. De ‘US-Killer-Elite’  met hun Puppet Trump heeft om haar uitlevering gijzeling en ontvoering  gevraagd. De Chinese financieel directeur van Huawei wordt verdacht van ‘Mad Dog Trump-Iran- fraude’. Via het bedrijf Skycom zou Huawei apparatuur aan de Iraniërs hebben verkocht en zo de Amerikaanse sancties hebben overtreden in de periode 2009-2014. En dat is op zich geen misdaad in China en de rest van de wereld, maar wel volgens de ‘US- Killer Elite’ met hun ‘Puppet Trump’. Meng zou net hebben gedaan alsof Skycom en Huawei twee verschillende bedrijven waren, terwijl dat in feite niet zo was. Ook zouden Meng en Huawei tegen ‘Amerikaanse-Misdaad-banken hebben gelogen over zakelijke transacties in Iran wat ook allemaal volgens de Rule of Law niet strafbaar is, als het al waar is.

Vlucht Reisrisico voor CEO’s naar de US en Canada.
Vanaf nu is er geen enkele Chinese, Indiase, Russische, Turske, EU, Iraanse CEO, etc. die nog naar de US en/of Canada afreist uit vrees te worden gegijzeld en ontvoerd naar de US. In de VS kan Meng 30 jaar celkrijgen. Toe maar, dat krijgen in Nederland niet eens ‘Serie -Demmink-(elite)-Rapist Pedofielen& Moordenaars. Volgens de laffe en corrupte vertegenwoordiger van de Canadese overheid US-Killer-Elite is Meng een vluchtrisico en moet daarom geen borgtocht worden toegekend. Haar advocaat spreekt dat tegen en zegt dat Meng’s eergevoel voorkomt dat ze een rechterlijk bevel zou overtreden en dat zij terecht vreest in de US in haar Kruis te worden gegrepen door Trump. Meng werd gearresteerd op de dag dat de president ‘Mad Dog Trump’ en ‘Keizer Xi Jinping’ in Argentinië een pauze van 90 dagen afspraken in het handelsconflict tussen de VS en China. De arrestatie heeft de toch al gespannen relatie tussen de US-Killer-Elite en Keizer IX verder onder druk gezet. China wil terecht dat Meng onmiddellijk wordt vrijgelaten door de Gijzelnemer & Ontvoerder ‘Mad Dog Trump’ en zijn laffe en bange loopjongen Trudeau .En wat verbeeld die ‘Mad Dog Trump’ zich wel dat hij en zijn bazen de ‘US-Killer-Elite’ denken de ‘Wet'(hun ‘Pluk de massa -wereldwijd kaal -wet’ dus) te kunnen bepalen voor de hele wereld. Dat heeft zelfs Hitler en Stalin en MAO nooit nagestreefd.

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.