democratie

Komt alle vandaag naar de Stopera om de ‘Gele Hesjes’ te steunen tegen de uitbuiting van Rutte&Co.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trekken politie en havenwerkers het ‘Gele Hesje’ aan tegen ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte&Co’(Video).
In Amsterdam overleven maar net (en sommige leggen zelfs het loodje) al decennia lang 30% van de Burgers(Video) onder de armoedegrens en in Nederland 3 miljoen mensen onder de armoedegrens in de Hel van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co.’ En in de EU leven 50 miljoen mensen onder de armoedegrens wat een schendig is van de mensenrechten.

‘Boy Macron ‘buigt voor moedig Protest van uitgebuit Franse Volk.Nu Rutte nog!( Video)

Het moedige Franse Volk is daar tegen in het Verzet gekomen en een voorbeeld van alle arme sloebers in de EU. Kom tegen deze misdadige ‘Neo-Liberalen-Vrije-Rat in pak-Marktwerking-omstandigheden'(Video) in Verzet en steun vandaag de ‘Volks-Roots-movement’ van de Verworpene der aarde met ‘Gele Hesjes.’ De Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTv& Amsterdam-NoirTV& Volknieuws uit Amsterdam-Noir zullen aanwezig zijn om deze  ‘Protest- actie’ te steunen en er een verslag van te doen(11.30 uur Stopera, Amsterdam). Ook de moedige Klokkenluider Nico van den Ham, de enig echte niet corrupte parlementaire &rechtbankverslagever in Nederland van de niet gesubsidieerde ‘Volks-Perscombinatie van de Straat’: Stem van de Straat-SaltoTV,&Volksnieuws uit Amsterdam-Noir,&Amsterdam-NoirTV& “Nico van den Ham- geen Fake-News-site” zal aanwezig zijn om de ‘Gele Hesje’ te steunen en verslag te doen.

Opmerking: De Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV  gaf reeds uitgebreid aandacht  aan ‘Gele ‘Vestjes- Volks-Roots- movement’  bij de Stem van De Straat-SaltoTv.
De Stem verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’ en Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(Video). En  moedige Allesdeskundige Joke loopt mee in Parijs namens de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met de ‘Gele Vest-Protest-opstand’ tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de Ultra-Rijken en wordt keihard door de Franse Politie in elkaar geslagen. Maar ook aandacht voor Zwarte Piet wordt Piet(Video). En ‘Honger-Bijstandsgerechtigden in Amsterdam op Sinterklaas dag vernederd tot op het bot door het onmenselijke Gemeente Bestuur Amsterdam. En Amsterdamse corrupte  ‘Vinger-politie’ aan de kaak gesteld door Jerry Tuner X en nog veel meer ongekend Straat News( Geen Fake News).

5 antwoorden »

 1. Leuk filmpje:

  In het filmpje wordt een Frans staatshoofd letterlijk een kopje kleiner gemaakt,

  Jaja, toen leefde men in barbaarse tijden. Gelukkig gaat het nu een stuk beschaafder aan toe.
  I.p.v. de guillotine zou “pek met veren” een waardig alternatief kunnen zijn.

  Vive La Republique !

  Like

  • Er is niets veranderd, Franse overheid had grote rol bij het omverwerpen van Gaddafi. Hij kwam barbaars aan zijn einde.

   Hillary Clinton lachte hier nog hard om

   Libië had de hoogste levensstandaard van Afrika.

   Nu vechten 3 regeringen om de macht en heerst chaos.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.