Uncategorized

PvdA-‘Huil-M17-Komediant Timmermans’ Kandidaat (a)-sociaal democraten voor Voorzitter EU. ‘Gele Hesjes’ Walgen van De ‘Timmermanssen’.

(van onze PvdA-Hoertjes& EU Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video)
De ‘PvdA-Hoertjes’ en zijn extreem corrupte Top ‘Graai & Naai-Coryfeeën’ als de walgelijke ‘Huil-M17-Komediant-Timmermans’ zijn compleet moreel failliet en uitten de werkelijkheid en gedoemd als ‘Gevestigden Orde -Neo-Liberalen obscure splinterpartijtjes’ te verdwijnen(of in de cel te verdwijnen) en sleuren in hun Down-Fall de EU mee.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Kabinet beloont ‘Huil -Fransje Timmermans’ met nieuwe Europees –Graai-Commissaris’.
De corruptste politici van de Gevestigden Orde partijtjes CDA,D66,VVD,GroenLinks en de CU in het  algemeen en die van de EU-(Killer-Elite)in het bijzonder staan compleet buiten de werkelijkheid. De EU staat op omvallen en in Frankrijk kan ieder moment weer de Franse Revolutie ( en  mei ’68) uitbreken tegen  de kliek ‘Boy Macron’, de President Puppet van de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en de ‘EU-Killer-Elite’. De Gevestigde Orde Pers a la de’ NSB-Telegraaf’ van het Corporate Crime zet de ‘Gele Vestjes’ in Frankrijk weg als een molesterende, plunderende en rovende bende van gepeupel dat het verdient met kogels te worden beschoten en in de cel gesmeten ( gisteren 2000 ) en overreden door gepantserde  militairen voertuigen in Parijs en Frankrijk.

Zie hierna hoe ‘EU Furher- Merkel’ en haar laffe en corrupte loopjongens, Rutte, Macron psychopathisch overleggen terwijl ‘Gele Vestjen’ al boven hun hoofd zijn en zij ieder moment gearresteerd worden door het Volk en/of zelfs doodgeschoten:

PvdA-er Timmermans wil de eerste EU Haat-Sheikh worden.Timmermans :“Islam is onze toekomst, allahu akbar jihad”(Video)!

De Moedige Franse ‘Gele Vestjes’  gaan nu weken de straat op en worden door de laffe en corrupte Politie  Bezettingsmacht van ‘Boy Macron’ beschoten met rubberen kogels, gas & rook granaten en massaal gearresteerd en het ziekenhuis in geslagen.

Yellow vest interviews, The French have  and EU Citizen nothing left.

Halsema Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! &Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting(Video) .

Komt alle vandaag naar de Stopera om de ‘Gele Hesjes’ te steunen tegen de uitbuiting van Rutte&Co(Video).
Maar ook in Nederland (en België zijn 450 Gele Vesten gearresteerd) gaan de eerste ‘Gele Vestjes’  de straat op tegen de onmenselijke uitbuiting van ‘Boy Rutte’ de Nederlandse Puppet van de ‘Taxfree-Royal-Shell-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’(Video) en worden uiteraard direct afgemaakt door de corrupte en laffe  ‘Gevestigde dr. Goebbels-Orde Pers de Staat-NOS & AT5 met Fake-News dat de ‘Gele Vestjes’ verwarde ‘Malloten & Labbenkakken & extreem rechte en Linkse-onrust stokers ‘die als Miljonairs in de Bijstand leven(Video). Het Noord-Koreaans AT5 van de ‘Twee Petten- Directeur Paul van Gessel’ (Video) deed de demonstratie van gisteren neerbuigend af als slechts een paar verwarde bejaarden ,terwijl onze verslaggevers ter plaatse ‘Kameraad Joop’ en ‘Klokkenluider Nico’ van den Ham ons hebben laten weten(Video) dat het moedige mensen waren en een veelvoud aan corrupte ‘Vinger-Politie’.

Gele Vestjes: Weg met Puppet- Macron en de corrupte ‘EU-Killer-Elite-Timmermansen’: CIA-MH17-Doofpot- Rutte & Poroshenko & Timmermans &Koenders’ in beeld(Video).
Met het Verkiezen van  de ‘PvdA- SBS-Tokkie-M17-Huilcomediant-Timmermans ‘ door de ‘EU-(a)sociaal democraten’ als hun Kandidaat als Voorzitter van de EU hebben ze  weer eens bewezen door van alle verrotte politici  in hun gelederen de meest verrotte Timmermans tot hun ‘Top-kandidaat’ te maken dat zij compleet buiten de werkelijkheid staan en corrupt tot op het bot. Konden ze nou niet voor een keer eens kiezen voor een persoon die zich echt oprecht voor het Volk heeft ingezet en niet voor die walgelijk ‘PvdA Volksmenner-Timmermans’, die heeft bewezen toen hij nog corrupte PvdA Minister van Buitenlandse zaken was voor ‘Taxfree-Shell-Rutte2’ liegend en ‘Tokkie-SBS-Riool-Show -Fake –Huilend’(Video) over de’ MH17-lijken’ te gaan.

Categorieën:Uncategorized

12 antwoorden »

 1. Rutte je toupet is te veel naar achter verschoven zeg dat tegen je kapper ja en alexander je geschiedenis begin bij 1830 zoveel hebben jullie gestolen bij gekte weten jullie niet waar jullie moeten draaien mijn schepper is moe van jullie !

  Like

 2. Om ons Fransje in de afvoerput Bruxxel te parkeren kan ik nog begrijpen maar als de psychopaten Fransje EU voorzitter maken is zelfs die afvoerput down the drain.

  Like

 3. Fransje Timmermans mag straks wel oppassen met die woedende Fransen en hun guillotine.

  Zijn namen “Timmermans” en “Frans” krijgen misschien een ironische profetische betekenis.

  Want de Fransen zijn immers vaardige timmerlui die ervaring hebben met houtwerk voor guillotines.

  What’s in a name ?

  Like

  • Only,

   alleen, gaan we daarvoor (E.U.)
   dan nog stemmen?

   Ja, dat weet jij ook wel.

   Uiteindelijk draait alles in zijn tegendeel om. Dat is altijd al zo geweest.

   Totdat we balans, innerlijke rust en innerlijk vertrouwen [be]naderen.
   En dat schiet momenteel hard op.

   Laten we dus niet schrikken van de enorme agressie, welke door
   regeringen/multinationals/nato/cia/koningshuizen/illuminatie/skull&bones/bilderbergers/zwarte adel/smom/vaticaan, enzovoort
   uit angst voor de dag getoverd wordt.

   http://www.concept-veritas.com/nj/sz/2018/12_Dez/09.12.2018.htm

   Laten we opmerkzaam zijn dat we niet [weer] doorschieten naar de andere pool, maar dat we in het midden, in balans uitkomen.

   Trump (troemp op zijn Duits) is de huidige rattenvanger van Hamelen, alleen maar gericht op macht & [het grote] geld. Net als de meeste politici/volks”leiders”.

   Ma cron, “mijn kroon”? De hoogmoedige mega arrogant!

   Like

   • Onderschat de agenda van deep state niet.

    Deze kijkt tientallen jaren vooruit, waarbij al oorlogen etc staan ingepland en ook waar deze gaan plaatsvinden.

    Ik zie geen angst, mogelijk een rimpeling, meer ook niet.

    De wapens worden gewoon verkocht, de oliedollars stromen binnen, geld wordt bijgedrukt en het verdrag van marrakesh is getekend.

    Gaat toch prima zo?

    Like

   • Zeker, Yolo, “zij” zijn nog steeds behoorlijk oppermachtig. En zij hebben uiteraard een decennialange (of zelfs veel langere) planning. Met natuurlijk de beste psychologen, astrologen en helderzienden in dienst.

    Echter, daarnaast is er het bewustzijn zelf.
    Wanneer mensen niet meer bang zijn én door de dictatoriale aanpak van Tummerfrans, Lerner Spectre, W. (“Ik ben uw keuning”), M. (“Dé Niederlender bestaat niet.”) en anderen heen prikken, en zich vervolgens aaneen sluiten, dan is er een intentie die tenslotte alle weerstand overwint.
    Maar ja, de oorlogsdreiging wordt momenteel wel steeds groter.

    De tegenpartij voelt zich even al wat ongemakkelijk:
    https://www.youtube.com/watch?v=Sd3qd6MaANo want, om te kunnen heersen, dicteren, hebben zij tegenstand nodig: woede en haat moet er worden uitgelokt.
    Laat politie en leger de burgers uitlokken, intimideren en laat hen tegen elkaar te keer gaan, dan …. [verdeel hen en heers over hen].

    Het kan ook een keer anders gaan lopen dan “de tegenpartij” meende te voorzien, Yolo. Het is immers ook bekend dat er over heel de aarde een bewustzijnsverhoging gaande is, ook reeds decennia lang voorspeld!

    Niet onderschatten, nee, absoluut niet; maar ook geloven in de eveneens absolute mogelijkheid van een andere afloop, toch?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.