Media-Maffia

Johnny de Mol doet zijn ‘Potloodventer-naam’ eer aan in het kader van de Roast en zet foto met zijn ‘grote’ LUL online.

(van onze ‘Wie neukt wie Privé- Media-Maffia’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Witwas-Predikant-Ondernemer Van Zwieten’& Nimfomane Van Royen’ ‘Roasten’“#Metoo-Johnny de Mol’ de Hemel in (Video).
Johnny maakte gisteren met banale, smakeloze, zieke ‘Grote Lul in de broek- foto’ op Instagram duidelijk erg uit te kijken naar de ‘Nep en Fop Roast’, waarvan hij zelf en feitelijk zijn Papi de eindregie heeft. De gescripte opnames waren gisteren al zodat Johnny en zijn Papi alles er kan laten uitknippen wat hem en zijn Papi niet aanstaat.De laffe uitzending is dus niet live en dat was om te voorkomen dat mocht onverhoopt één van de  BN-Hoertjes gisteren per ongeluk een echte niet gescripte maatschappelijk relevante grap maken over het feit dat bijv. Johnny de Mol het ziekelijk,verwende Dwergzoontje is van ‘Maffiabaas John de Mol’ en daardoor straffeloos de grootste “#Metoo-aanrader & Potloodventer & Junkie in het ‘Media-maffia-land ‘is en een ‘Goede Doelen–Maffia-Oplichter’ van de bovenste plank is.

Schennis van de eerbaarheid (schennispleger/potloodventer) door Johnny de Mol: zie video hierna:

Schennis van de eerbaarheid is strafbaar gesteld in artikel 239 Wetboek van Strafrecht (Sr.)
Schennisplegen is de juridische term voor o.a. Potloodventen. Bij een potloodventer wordt vaak gedacht aan de man met de regenjas, die zijn geslachtsdeel laat zien aan voorbijgangers, maar de strafbaarstelling van schennisplegen is ruimer. Als schennispleger kan ook worden aangemerkt de persoon die uit baldadigheid zijn achterwerk toont aan een ander. En dat is wat Johnny de Mol doet voor duizenden Tv Kijkers en zijn ‘BN-Hoertje-Estelle Cruijff’. Waarom is Johnny nog niet gearresteerd door Justitie en/of politie. Nou, dat is het geheim van de ‘Judas-Raadkamer’ van zijn ‘Ome’ ‘Joker Peter R. de Vries

Met een schaamteloze en schennis van de eerbaarheid  waarop de contouren van zijn ’extra Grote ‘Nep en Fop jongeheer’ ’duidelijk zichtbaar is in zijn joggingbroek, laat hij zijn volgers weten ’excited’ te zijn. En opgewonden is hij zichtbaar die Psychopaat. Alle BN-Hoertjes die hij heeft aangerand weten helaas maar al te goed dat Johnny zijn ‘Little Wiener’ zo klein is dat men een vergrootglas nodig heeft om het te kunnen zien. Maar goed mooie boel voor zijn gehandicapten waar  Johnny al jaren mee rond loopt te leuren en te sjouwen op de TV. Ook een mooi voorbeeld voor al die puber bakvis meisjes die Johnny volgen op Twitter en Instagram. Die denken nu dat hun Held Johnny een grote LUL heeft, pure misleiding van die zieke bluffer Johhny. De enige die Johnny zijn zie mijn ‘Grote LUL’ in mijn broekje- actie’ wel kon waarderen was ‘Yes, we Can- Boy Jesse Klaver’, want die ging ook in zijn gesubsidieerde GroenLinks Rechts-‘Nep en Fop- docu’ met zijn ‘Wiener’ in zichtbaar in zijn ‘onderbroekje’ voor de spiegel staan wat een Schennis van de eerbaarheid is(Video). Maar ook de ex Amsterdamse corrupte ex politieambtenaar Lust vond de grote ‘LUL-foto’ echte Kunst van Johnny en liet weten de foto boven haar bed te hebben gehangen.

‘DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank’(video).

Hoewel hij in de aankondiging van The Roast wordt weggezet als de zoon God, bewijst hij met deze zieke foto toch niet zo heilig te zijn. Zijn geestelijk gehandicapten en puber volgers kunnen de foto dan ook niet waarderen. Welk normaal mens stopt er nou een courgette in zijn broek en zet die foto online. Vooral veel moeders maken zich druk over de foto omdat er ook jonge meisjes zijn die hem volgen. En wat te denken van ’de mensen met een beperking die dit niet snappen’. Maar is dit niet strafbaar: Volgens ons en de wet wel het is immers Schennis van de eerbaarheid: Potloodventen en je blote reet laten zien ( Zie video hiervoor). Johnny is de derde bekende beruchte liederlijke Nederlander die wordt ‘geroast‘ de Hemel in geprezen wordt. In 2016 was ‘Junkie-Gordon’ als eerste aan de beurt, vorig jaart Giel Beelen nu wilde Papi ‘Maffia Boss John de Mol’ dat zijn psychopaten zoontje Johnny aan de beurt was.

Laffe en corrupte Ellie Lust complimenteert  Maffiaboss John de Mol en Willeke Alberti.
De laffe en corrupte  ex politie ‘Lesbo- Ellie Lust’ vindt dat  ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn simpele  Willeke Alberti complimenten verdienen voor de manier waarop ze Johnny de Mol hebben opgevoed. Het is een heel beleefde jongen en hij heeft mij niet aangerand en geen cocaine aangeboden. Dat bralt de corrupte oud-politievrouw, die nu werkt aan een ‘Riool- tv-carrière’. En dus de reet van de ‘Maffia familie-de Mol’ te likken, in de (Niks is)- Privé.

‘NPO-007-Ellie Lust’ aka “De Mol” woordvoerder Amsterdamse politie & AVROTROS van ‘VVD-Pedo-Nijpels(Video).
Lust maakte Johnny enige tijd geleden van dichtbij mee voor opnames van zijn programma “Waar is de LUL van Johhny”. Nou, voor deze keer niet in de Doos van Lust en dat is feitelijk een kat voor Lust , want Johnny  lust er wel pap van en heeft volgens eigen zegge al zijn gasten BN-hoertjes geneukt. De Mol. “We hebben nog (geen)contact. “Johnny deugt. Mijn maatstaf in de tv-wereld is: hoe ben je als de camera’s uit gaan?“, legt de laffe slijmerd & ‘NSB-onderkruipsel’ Lust uit. Hoe is Johnny als de camera’s uit gaan? “Johnny is eerlijk, oprecht en vriendelijk naar iedereen, ook personeel in een hotel of restaurant. Als hij een sigaretje rookt, raapt hij zijn peuk op van de straat – ik zie alles, hè.”(kuch.) Het is een prachtig mens, vindt de ‘NSB-er Lust’. “Je kunt met hem praten over het leven en over de liefde. Complimenten aan zijn ouders, want je bent het product van je ouders.” Kan je nog schaamtelozer slijmen dan Lust en op die manier vissen naar een ‘Riool-Bral-TV-programma’ van de ‘Maffiafamilie De Mol’?  Lust is inmiddels’ zo diep gezakt (ook met kijkcijfers) dat zij zich zelfs door een Aap zou laten neuken als ze maar een ‘Kul-Tv-Programma’ krijgt. En dat soort corrupte en normloze figuren die hun eigen moeder voor poen verkopen als Lust zitten dus bij de Amsterdamse ‘Vinger- Politie’. We zijn in Amsterdam reddeloos verloren wat betreft het handhaven van de wet met ook nog een GroenLinksRechts  Burgemeester ‘Boerka Halsema’ als hoofd van de Politie(Video).

Maar er is ook nog goed nieuws voor Lust.
De ‘Nymfomane- Heleen van Royen’ aka” Mis bloederige Tampon” heeft al laten weten dat zij wel Ellie Lust lust en haar op gepaste tijdstip met wat cocaine helemaal uit elkaar zal trekken en haar zal inwijden in de geheime ‘Tampon- vinger- kut &Anus-selfie- pis &poep- kunst’. Dat laatste lijkt Johnnie de Mol wel een leuk format voor een tvprogramma dat dan kan uitgezonden worden voor zijn volgers de geestelijke gehandicapten en puber meisjes en natuurlijk vergezeld voor een oproep om geld te storten voor zijn ‘Goede Doelden’  zich zelf en zijn Papi.

Reactie van Lezers onder het ‘Slijm-artikel’ van de corrupte Laffe ex politie- ‘man’ ‘NSB-er Ellie Lust’.
“Ja hoor zeer wel opgevoed. Uit de school klappen over veroveringen , vrouwvriendelijk en drugsgebruik. Er zijn mensen die voor mindere vergrijpen een bezoekje krijgen van de voormalige collega’s van Ellie! Bovendien nog steeds sigaretten rokend! Echt eigenschappen die bij een goede opvoeding horen!”

Opmerking: Deze week wordt o.a. “#Metoo-Potloodventer Johnny de Mol Jr. geroasterd in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv(Video) en daarnaast geven wij voor de derde week achtereen het aan moedige Verzet van de’ Gele Hesjes’. En nog veel meer echt News dat als Van der Spek er naar zou kijken zijn  ‘Nijpaarden-hoofd ‘geheid zou ontploffen. Dat laatste nog los van het feit dat wij komende week wederom aandacht gaan geven aan de moedige Gele Hesje mensen in Nederland en dat op gepaste straat wijzen die Kees van der Spek aka” het Nijlpaard-hoofd” in het ‘zonnetje’ zullen zetten die omhoog gevallen ‘Judas-Proleet.’

2 antwoorden »

 1. Al deze ranzigheid, zomaar een inkijkje in de pulp-RTL-Coke-media.

  Het wordt allemaal te veel. Er worden grenzen overschreden door potloodventers, door Gordon-apen en BNN-junkies; is het tij nog te keren ?

  Like

  • Dit wordt alleen maar erger.

   Vroeger was er het colloseum, nu is tv het medium voor brood en spelen.

   Hoe meer ranzigheid, des te meer geld wordt er verdiend.

   Er komt ook steeds meer propaganda en indoctrinatie op tv.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.