Maffia-media

SP& Steve Brown & de Stem v.d. Straat & Gele Hestjes walgen van Kees van der Spek.

(van onze Wie neukt wie privé Media-Maffia redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Lafaard en ‘Sidekick Kees van der Spek’ van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ . De omhoog gevallen ‘Judas-Proleet’!
met dank aan ‘Boy Macron’ de President Puppet van de ‘Ultra-Rijken’. ‘Gele Vestjes’ walgen van De ‘Frans Timmermanssen’(Video) en ‘Sidekick Kees van der Spek’. Een op de vijf mensen kan in Amsterdam Osdorp zijn of haar rekeningen al lang niet meer betalen ontdekt de ‘NSB-Telegraaf’ pas gisteren. Beetje laat en een beetje te weinig. Een jaar of 20 en het is bijna één op de drie mensen en geen 1 op de 5. Daarnaast stellen wij en de Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV/SaltoTV al jaren dat 30 procent van de Amsterdammers en 3 miljoen burgers in NL onder de armoedegrens moet zien te overleven. Kan randdebiel Van der Spek wat schelen, als hij maar met een Condoom ‘Geel Hesje’ om zijn ‘snikkeltje’ in het buitenland voor een dollar kan neuken(Video). SP-Kamelid Kwint: ” ‘Maffiaboss John de Mo’l zijn laffe en extreem domme ‘BN-Hoer Kees van der Spek’ bralt ‘VVD-misdaadgroep-Bullshit’ en ik vraag mij oprecht af waarom deze zogenaamde TV-maker nooit een uitzending heeft gemaakt in het buitenland over de Westerse en Nederlandse Pedofielen die de kinderen daar aan de lopende band verkrachten(Video).” Temeer de Nederlandse pedofielen op No.3 van de Wederd-rang lijst staan die in Derde Wereld landen zich massaal vergrijpen aan straat arme kinderen.

Vod–Panorama’ komt weer met een ‘Leugen-primeur’ van SBS ‘Held’ Kees van der Spek.Pure scam met zijn Oplichters in het Buitenland !

De walgelijke ‘BN-Hoer Van der Spek‘ met zijn lelijke grote ‘Nijlpaard-hoofd’  is jarenlang de vaste Sidekick & kontelikker geweest van eveneens grote lafbek ‘Politie-informant & Junkie-Gijlneef Peter R. de Vries(Video)‘. Vandaar dat Steve Brown hem op zijn publiekelijke ‘Klaprecht-lijstje’ had staan om hem minimaal een “Slipperdiedoeda” onder zijn corrupte reet te verkopen.

‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ verdediger van o.a. een Pedo die een kind van 12 jaar verkrachtte(Video).

Toen Brown de Van der Spek met zijn ‘Hema-vrouwtje’ dan ook toevallig n.b. op Koninginnedag tegen kwam bij het Sarphatipark in De Pijp,Amsterdam en op hem afliep rende de Lafbek snel weg en liet zijn ‘Hema-vrouwtje’ beduusd  alleen achter. Tja, dat is de echte Van der Spek die de stoere bink uit hangt met zijn ‘Flut-programma’ dat hij (fake)-Oplichters( acteurs) in het buitenland ontmaskert. Hij doet dat niet voor niks in het buitenland want de lafbek en oplichter fabriceert dat ronduit debiele bejaarde ‘RTL-SBS-Tokkie-programma’ met allemaal derderangs extreem goedkope acteurs, die hij ook nog naar beliefe kan neuken. Dat laatste het neuken( lees: verkrachten )in Derde Wereld landen is overigens een vorm van “#Metoo-en, want zijn slachtoffers hebben geen keus: het is neuken met ‘Nijlpaard Van der Spek’ of een dag niet te eten. En zo wil Van der Spek ( en ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’) het hebben, liefst ook in Nederland( scheelt hem en De Vries een hoop geld). Laat die randdebiel Van der Spek eens een keer opnames  aan maken in Osdorp, maar dat durft hij niet( Video).

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld:  Prinses Mabel & Linda de Mol”.  

SP-Kamerlid Peter Kwint vindt dat de de laffe’ BN-Hoer-Kees van der Spek’ van ‘Maffiaboss John de Mol’  zich als een Randdebiel met een Hersencel in zijn grote lege Waterhoofd uit op Twitter. Dat laat hij meer dan terecht weten op het sociale medium. Van der Spek vindt de ‘Gele hesjes’ in ons land en Frankrijk en België aanstellers(Video) en zichzelf een ‘SBS&RTL-Held’.

Bij een gedwongen foto met zijn doodsbange Vietnamese hotelreceptioniste, die hij net had geneukt verkracht voor 1 dollar schrijft hij: “Dit is mijn Jenny……., ze is receptionist ( en mijn neukertje voor een dollar) bij ons hotel in Hanoi, Vietnam. Ze werkt 9 uur per dag, 6 dagen per week en heeft 3 vakantiedagen per jaar( als een slaaf). Jenny verdient 20 Dollar per week en heeft totaal geen toekomst en zo wil Ver der Spek het hebben in het buitenland en het liefst ook in Nederland. “Heel normaal in Vietnam. Buiten zie ik geen gele hesjes en niet omdat het zo warm is hier dat zij naast hun gewone Slavenwerk ook nog allemaal moeten bij buffelen ( bijv.de Hoer spelen en dat kan niet jong genoeg), hahahahhahaha .“De ‘Riool-Showbizz presentatorOplichter Van der Spek’ stelt dat we in ons land wat tevredener moeten zijn: “Ze moet zo veel werken en kan dan nog steeds geen auto rijden, met vakantie gaan of een mooie tv kopen, zelfs niet als ik ze neuk in de Derde Wereld landen.” De extreem domme Oplichter & Lafaard smeerpoets  Van der Spek is niet op de hoogte dat 500.000 kinderen in Nederland niet een normale maaltijd per dag krijgen en dat 3 miljoen mensen op financieel omvallen staan. Of juist wel en kan met die Lafbek met zijn Nijlpaarden hoofd met een ‘RTL&SBS-Tokkie-hersencel’ niks schelen. Kwint kan de tweet van Van der Spek niet goed plaatsen. “1. Dat is dan een wonderlijk toeval. Aangezien Vietnam de afgelopen decennia meer dan 6000 stakingen heeft meegemaakt en veel inwoners van doffe ellende naar het buiteland vluchten of zich staande moeten houden in de(Kind)- Prostitutie  en/of drugshandel.”En: “2. ‘Dit is iemand die uitgebuit wordt en dat gewoon ondergaat’ (wat dus feitelijk onzin is in Vietnam). Vind je dat nou echt een lekkere boodschap als ‘Pulp-Media Maffia- BN’-er?

Alleen in de VS is de vermogensongelijkheid groter dan in Nederland. Tijd voor ‘Gele Hesjes -actie’. (Bron:Volkskrant).Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(Video).

In “Banana-Fraude-Nederland “van ;Taxfree-Shell-Rutte’& ‘CDA,CU en D66-Judas-splinter partijtjes’ verdient die 10 procent nagenoeg evenveel inkomen, 25 procent, maar bezit 68 procent van het vermogen. Alleen in de VS is dat hoger, namelijk 79 procent. Verklaringen liggen in pensioenvermogens en in ruime mogelijkheden om een eigen woning te financieren.Uiteraard is dat prettig voor die 10 procent en moet afgunst niet de grondslag zijn voor economisch beleid. Wel zijn er concrete problemen die met een betere verdeling bestreden kunnen worden. Zo hebben 1.087.000 Nederlanders een inkomen onder de armoedegrens en groeien 292.000 kinderen op in armoede. Nederland is een van de OESO-koplopers qua negatief vermogen: huishoudens met consumptieve schulden of met een hypotheek die onder water staat. Met enkele bescheiden en menselijke  ingrepen in onze ‘Rat in pak- economie'(Video) kunnen we daar wat aan doen”.De SP’er wijst op een artikel over de vele stakingen in Vietnam. “Nog los van de nogal problematische ronduit debiele inhoud van zijn claim is het ook gewoon feitelijk VVD-bullshit.”“Anyway. Al waren er nooit stakingen in dit land. Ik geloof niet dat onderdrukking en uitbuiting nou echt iets is wat een complimentje verdient. Zal wel weer een hele controversiële mening zijn in de ‘Royal-VVD- Media Maffia- Kringen’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn’ Oerdomme zus Linda de Mol’ en zijn ‘Dwerg-zoontje’ “#Metoo-Potloodventer- Johnnie Mol Jr. en hun ‘BN-Hoer & Slaaf Kees van der Spek’ .
De extreem domme lafbek Van der Spek wordt aan alle  kanten terecht aangevallen en is er nu klaar mee: “Hilarisch dit. Precies alle onbenul van Twitter dat wild spartelend in het stinkende poeltje van zelfgenoegzaamheid komt bovendrijven. En nu huppekee terug in jullie hok en ga je diep schamen, gele hesjes van het zesde rijkste land op aarde.” Ook heeft de Randdebiel Van der Spek er geen nota van data als een land op de zesde plaats staat van Rijkste landen ter Wereld dat niks zegt over de ongelijkheid en verdeling van de welvaart. Het word hoogtijd dat zijn bejaarde Zombie-Tv-Kijkers niet langer meer staren naar de Oplichting ‘s praktijken van deze Oplichter in het Buitenland met zijn feitelijke Nijpaarden hoofd met een hersencel, want dat verdwijn deze randdebiel gelijk van het scherm. En dan weet de Internationale  hoerenloper Van der Spek ook na wat jaren werkloosheid hoe het is om in Nederland te moeten overleven.

Opmerking: Deze week wordt o.a. “#Metoo-Potloodventer Johnny de Mol Jr. geroasterd in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv(Video) en daarnaast geven wij voor de derde week achtereen het aan moedige Verzet van de’ Gele Hesjes’. En nog veel meer echt News dat als Van der Spek er naar zou kijken zijn  ‘Nijpaarden-hoofd ‘geheid zou ontploffen. Dat laatste nog los van het feit dat wij komende week wederom aandacht gaan geven aan de moedige Gele Hesje mensen in Nederland en dat op gepaste straat wijzen die Kees van der Spek aka” het Nijlpaard-hoofd” in het ‘zonnetje’ zullen zetten die omhoog gevallen ‘Judas-Proleet.’

4 antwoorden »

 1. Dit bedoel ik iedereen flikker in Nederland ik ga naar de facebook om te vragen of er alleen maar flikker GEEN MANNEN GEEN STUDENTEN DIE HUN GELE HESJE KUNNEN DRAGEN ?

  Rutte mocht van JULIANA studeren tot hij 27 jaar was en JULLIE STUDENTEN NU ?

  Doe net als Parijs trek je hesje aan en zeg hem jullie willen langer studeren en geen schuld voordat je begin met werken . Hij denk ze zijn dommmmmmmmmmmm tracht het volk weer dom te houden

  Bijj centrale bureau van statistiek staan jullie met 75% niet alfabet dat wil zeggen jullie Nederlanders zijn dom en amalia staat klaar voor jullie belasting geld € 1.500.000,00
  geloof me dit is ook aan komende voor jullie !

  Voor allemaal koninklijke denken jullie gluiperige volk, jullie koning ren hard weg zodra jullie opstandig worden geloof me en flikker rutte met zijn moeder met slecht baarmoeder die twee homo’s kon baren whau

  Wanneer staan de mensen die aangesloten zijn bij VOEDSELBANK op wanneer trekken jullie die hesje aan in Amsterdam maar jullie vinden het fijn maar bij,

  BIJ DE HOER VAN TRIX ZE HEEFT ALLES VAN JULLIE AFGEPAKT NEE DELETE

  JULIANA VAN ORANJE en BERNARD GEEN VOEDSEL BANK !

  JULIANA
  VAKANTIE GELD GELIJK Aan je geld van elk maand hoor uitkering

  December kreeg je nog 900,00 gulden voor de kerst er bij naast je uitkering heeft ze weg gehaald

  Wanneer beginnen jullie op te ruimen want, van mij moge ze allemaal de heen en weer krijgen NU !

  Moge de volk van nederland zijn voet dippen in de bloed van hun tegenstander en ook de tong van hun hond

  Like

 2. Een serieuze case, een nieuwe echte uitdaging voor Peter R. de Vries, misdaadonderzoeksjournalist.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2906902/gewelddadige-rolexrovers-teisteren-amsterdam

  De politie zou enkele verdachten in kaart hebben gebracht.

  Geruchten geven aan dat een der verdachten zich het liefst naakt en in ranzige blote billen zou vertonen in luxe zwembaden, waarbij badende dames lastig worden gevallen.

  Zou Johnny de Mol een alibi hebben ? Peter R. de Vries zoekt het allemaal voor u uit.

  Like

 3. Denk en vrees, dat voor hen een daadwerkelijke kans om terug te keren niet meer weggelegd is, daar ze zich min of meer als verraders hebben gedragen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.