Elitaire Misdaad

‘ING-Bankier-Gangster Hamers’ kwam Krokodillentranen huilen in de Tweede Kamer en loogde beterschap, terwijl hij zijn Zakken vult.

(van onze ‘Pedo-VVD en CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’.
‘Super-Bankier-Gangsters Hamers van de oude CDA Rat Balkenende &Oude D66 Rat Wijers ‘van de ‘ING-Witwas-Fraude-Misdaadbank’ was gisteren naar de voor het merendeel corrupte Gevestigde Orde Tweede Kamer(‘Nep en Fop Christen –CDA’, D66 DDR66, ‘VVD-misdaadgroep,’ ‘Incest-Bijbelbelt-CU’,SGP, GroenLinksRechts(Mensensmokkel(Video)  en de PvdA-Hoertjes )gekomen om mee te brallen en te liegen  over herstel van vertrouwen in de ‘Rat in pak-financiële-misdaad-sector’.

‘Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie.

Ook ‘EU-Rat in pak politici’ betrokken bij ‘Mega-ING-Corruptie&Fraude&Witwassen(Video).

‘ING- misdaadgroep’ Wast Straffeloos honderden miljoenen Wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video).
“Het is heel pijnlijk wat er is gebeurd, dat wij zijn betrapt, maar er gaan ook veel dingen goed, zoals onze zakkenvullen en de ‘Kleine Man’ uitbuiten en de Oorlog & Kolen & Olie-Industrieën bankieren & financieren en niet te vergeten het verstrekken van goedkope hypotheken aan onze ‘bevriende’ Huisjesmelkers als uw VVD-kamerlid Haga en uw Prins Bernhard Jr.“, probeerde de ING-topman ‘Super-Bankier-Gangster Hamers’ duidelijk te maken.Volgens hem is er ‘niet met opzet, maar onbedoeld’ ongewenst misdadige gedrag vertoond en is ‘ING-misdaadgroep’ ‘iedere dag’ bezig om dit (niet) tegen te gaan’. Hij bedoelde met het laatste te zeggen dat hij en zijn ‘Politieke-Elite-Maffia-Bazen’ Balkenende aka “de Kuttenvanger”& “Wijers ieder geval druk bezig zijn met het plegen van misdaden tegen de menselijkheid in het algemeen en in het bijzonder tegen het Nederlandse ‘Klootjesvolk'(door de VVD “Labbekakken” genoemd) en er voor te zorgen dat zij niet gepakt en/of betrapt worden.

Wel dankte hij de Klasse Justitie Ministers ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus‘&  ‘VVD-Gangster-Dekker ‘dat hij en Balkenende & Wijers en ook geen van zijn ‘Top- bendeleden’ na betrapt te zijn op het Witwassen van minimaal miljarden de cel in hoefde of zelfs maar een taakstrafje kregen.”Dank voor deze Klasse Justitie“, bralde Hammers zichtbaar geëmotioneerd.

Niet onder de indruk voor de Show en voor de rest blijft alles het oude in het ‘Mooie land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte.& Judas splinterpartijtjes CDA,D66 en CU’. 
“Ik vind het heel erg dat ik hier nu voor de show moet zitten “, aldus de krokodillentranen huilende en liegende ‘Super-Bankier-Gangster Hamers’. “We werken keihard om het(niet) goed te doen. Er gaan echter ook dingen fout, maar dat is nou eenmaal inherent aan wie wij zijn: Ratten in pak(Video) .Dit raakt iedere(corrupte) medewerker bendelid  van ING-(misdaadgroep).”  Hammers bralt het ‘beeld dat wordt geschetst in de  bepaalde media zoals bijv. Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV(Video) over ‘ING-misdaadgroep’ te niet begrijpen”.

Top-Bankier-Gangsters Wijers & Balkenende ING schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’(Video). Jonge Tweede Kamer lid PvdA‘Hoertje Henk Nijboer’ wel brutaal tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Maar bepaalde parlementariërs leken niet erg onder de indruk van diens Fake-knieval. “Hoe denkt de heer Hamers het vertrouwen terug te winnen, terwijl er bij zijn eigen bank fraude en witwassen aan de orde is, de bank daarvan weet en tegelijkertijd toch een miljoenen salarisverhoging wil doorvoeren?” hoonde nu ook voor de Show ‘PvdA-hoertje-Kamerlid-Henk Nijboer'(Video). Deze PvdA-Hoertje Nijboer heeft 4 jaar lang ‘Taxfree-Shell-Rutte2’ met als Minister van Financiën voor de Ultra-Rijken de extreem corrupte & laffe ‘PvdA- Gluiperd Dijsselbloem’ gesteund, die op zijn beurt weer de (VVD,D66,CDA)-Bankier-Gangsters door dik en dun heeft gesteund(Video).

En weer Top VVD-er de Oud-staatssecretaris&Bankier Linschoten betrapt op Belastingfraude(video) .
De ‘ING-Misdaadbank’ ontving dit jaar een recordboete van 775 miljoen euro vanwege ‘Witwassen& Fraude & Mega-misdaden’. In het voorjaar raakte de Misdaadbank in opspraak omdat het ‘Mega-Rat in pak-salaris ‘van ‘Super Bankier-Gangsters-Hamers ‘zou stijgen van 2 naar 3 miljoen euro en niet omdat er geen enkel Bendelid de cel in ging voor de gepleegde Misdaden.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.