Elitaire Misdaad

Woede om Racistische opmerking ‘PvdA-Prins Bernhard-Burgemeester Broertjes’ Hilversum.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Pleegzoon Broertjes van ‘Prins-Pooier Bernhard’ in comité Raad voor Cultuur
De Hilversumse corrupte ‘PvdA-burgemeester Pieter Broertjes’ oogstte hoon nadat hij gisteravond in de raadsvergadering verwees naar ’het verhaal van de zeven negertjes’. Op Twitter reageren veel mensen meer dan terecht woedend en geschokt op de racistische opmerking van de corrupte en racistische ‘PvdA-Burgemeester en vergeleken hem met de ‘Racist& Aasgier-VVD Minister Stef Blok’(Video).

Propaganda Oranjebiografie van ‘Oranje-Tokkie- Cees Fasseur’(Video).

Royal-SS-Rapper Bürgermeister Broertjes’: Kill Lil for his finger(Video).
De ‘verloren zoon’ van Bernard Pieter Broertjes: Gele kaart voor ‘Hilversums tuig’, rode loper voor bestuurs-gangsters en “Pooier Prins Bernard”.

De ‘Volkskrant-Oude spreekbuis & Pr-man van Prins Bernhard’ de ‘PvdA-Hoer-Broertjes’ maakte de vergelijking in de vergadering na de mededeling dat oud-raadslid Henk Blok van Hart voor Hilversum als eenmansfractie verder ging en dat zat hem niet lekker. „Dat betekent dat de fractie Hart voor Hilversum nu nog bestaat uit zeven leden. Ik wens de heer Slingerland succes en ik hoop niet dat het verhaal van de zeven negertjes zoals we dat vroeger…”,zo stelde de PvdA ‘NSB-racistische-Burgemeester’. Hij realiseerde zich dat zijn vergelijking racistisch is en maakte zijn zin snel anders af met ‘Stem op PvdA & Zwarte Piet en mijn pleegvader Prins Bernhard was een bescheiden,eerlijke, oprechte man en een goed jager en geen racist en geen Nazi en geen Staats-Pooier en Playboy‘ .

Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poetsen in Groningen(Video).
De Hilversumse corrupte  PvdA-burgemeester en oud-hoofdredacteur van de   op een haar na failliete GOEDMENSEN- Volkskrant en oude Pr-man van Prins Bernhard verwees in zijn opmerking naar het  racistische lied ’tien kleine negertjes’, een Amerikaans ‘Red-Neck&KKK-kinderliedje’ uit 1868. De tijd dat de slaven nog gewoon werden gelyncht en opgehangen naar goeddunken van de Slavenhouder en/of plaatselijke ‘KKK-meute. In het lied verdwijnt in ieder couplet een negertje (aan de boom).Toevallig was dit racistische Liedje ’tien kleine negertjes’ het favoriete lied van Prins Bernhard( en Mad Dog Trump en Stef Blok) als hij weer eens laf op Safari was in Afrika om het kansloze (Groot)- Wild af te slachten en de kansloze Lokals tegen hun wil te ‘ “#Metoo-neuken’(Video). Hij heeft dat liedje menigmaal ‘s-avonds met peperdure glas Rose Champagne in de hand uit volle ‘Nazi-Borst’ samen gezongen met Pieter Broetjes,terwijl  Bernhard hem trots zijn jacht foto’s liet zien van de door hem afgeslachte kansloze dieren en verkrachte vrouwen (Lokals)

Opmerking: Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

2 antwoorden »

  1. Argos uitzending: verplichte kost om de door en door perverse moorddadige elementen binnen Justitie voor goed de nek om te draaien !!!!

    Het verhaal van Lisa

    Soms is er een verhaal dat te bizar is voor woorden. Zo ook het verhaal van Lisa. Ze is 15 jaar als ze bij politie Haaglanden aangifte doet van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en in een cafe in Den Haag. De details die ze vertelt worden steeds gruwelijker en zijn moeilijk te geloven. Het Openbaar Ministerie besluit het onderzoek stop te zetten. Maar dan duiken er bewijzen op die Lisa’s verhaal ondersteunen: https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html

    Bel ze plat: Tip de recherche opsporingstiplijn 0800 – 6070 (gratis)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.