Kabinet Rutte

#gelehesjes- activist Nico van den Ham’ roept op tot Verzet tegen ‘Puppet Rutte’ van het Groot Kapitaal.

( door Delo en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NL wordt corrupt ‘geregeerd ‘ door ‘VVD-Führer Rutte’ en leeg geplunderd door ‘Landverraders& Ratten in pak’(Video).
Nico roept zoveel mogelijk gele hesjes op om vandaag en  iedere zaterdag  te komen en te verzamelen bij het Centraal Station of de Dam voor verdere info zie video hierna.Stop alle automatische incasso’s naar overheidsinstellingen, zeer effectief middel om de volledig geautomatiseerde roof van u bankrekeningen te dwarsbomen. Ze hebben de mensen niet meer om acceptgiro”s te versturen

Ter inspiratie zo doen de Fransen het !
#GiletsJaunes: and now here’s a video of farmers in Limoges painting a government building with multiple coats of liquified horse shit(Video)

Opmerking:A.s. maandag is Nico van den Ham te gast in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto tv(Video) en de een van Amsterdamse ‘Grassroot- movement-Gele Hesje’  initiatiefnemer die weigerde zich ter kakkerd te laten zetten bij  en door de Linkse Linke VARABNN- ‘Subsidie-Miljonair-Ja-Knikker Pauw’ aka” het Fantast-Ratje”.En ‘Kameraard Joop’ van de Stem van de Straat partij stelt de extreme ongelijkheid en armoede in Amsterdam en NL aan de Kaak. Maar ook  aandacht voor de Gele Hesjes Basher de omhoog gevallen ‘Judas-Proleet& Riool- Media BN-Hoer& Lafaard Kees van der Spek’ aka” Het Nijlpaard hoofd”(Video).

3 antwoorden »

  1. Dat Klijnsma het liefst ziet dat bejaarden eerder doodvallen voordat ze AOW kunnen opstrijken is denk ik nog maar een voorproefje op wat komen gaat voor de massa labbekakken.

    Failliete ziekenhuizen en een tekort aan zorg zijn een test om te bekijken of het een goedkopere variant is om nutteloze labbekakken via het keuken- en tuinafval te lozen i.p.v. de dure crematies bij Henry Keizer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.