VVD

Rutte schrijft een ‘Open-Leugen-brief’in AD. Nu zwijgen ‘D66–Censuur-Ministers Ollongren & Engelshoven .

(van onze VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte is een Scheldwoord in Osdorp en bij de Stem v.d. Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)
De corrupte Premier ‘VVD- Godfather Rutte’ heeft een open ‘Leugen-brief’ geschreven aan alle Nederlanders. De ‘Leugen-brief’ is gepubliceerd op de  dr. Goebbels website van de ‘VVD-misdaadgroep’ en staat als Fake News-advertentie in het AD staat 100.000,- euro  heeft gekost. Opvallend dat nu de D66 DDR66 Ministers ‘Censuur- Queen Ollongren'(Video) en de laffe Engelshoven(Video) niet verontwaardig reageren op deze ‘Fake-News- brief’, maar wel op hun achterste corrupte benen staan als  Baudet en/of Johan Derksen wat zeggen dat hun niet aanstaat.

NL wordt corrupt ‘geregeerd ‘ door ‘VVD-Führer Rutte’(Video) en leeg geplunderd door ‘Landverraders& Ratten in pak’.

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: GroenLinks in de Mensensmokkel en Amsterdammers Untermenschen & Coke-Snuivers ‘Witwas-Predikant-Ondernemer Van Zwieten’& ‘Nimfomane Van Royen’ &‘“#Metoo-Johnny de Mol Geroosterd(Video).
De ‘Leugen-brief ‘is de aftrap van de ‘VVD-misdaadgroep-campagne’ voor de Provinciale Statenverkiezing. Rutte schrijft ,,We mogen onze roof en plunder praktijken in Nederland en ook in het buitenland ( Denk aan Shell, de Witwas- ING, Rabo Misdaadbanken(Video),etc. ) nooit als vanzelfsprekend zien. In de snel veranderende, onstabiele wereld waarin we leven met Gele Hesjes(Video) is er maar een klein vonkje nodig en we zitten als Top VVD-ers en onze Ratten in pak(Video), inclusief mij ,King Willem & Parasieten familie met zijn alle in de cel.”

Harde Brexit kost het NL- Volk 2,3 miljard.‘Taxfree-Multinationals’ & ‘Ultra-Rijken’ kost het 0,00(Video).

Queen Elizabeth: Sir Jimmy Saville and Sir Edward Heath Pedophile’s Royal OK!(Video)
De premie ‘VVD-Godfather Rutte’ verwijst onder meer naar de Brexit in Groot-Brittannië. ,,Daar hebben corrupte politici en hun eveneens extreem corrupte Queen Elizabeth en de kaal geplukte inwoners vergeten wat ze samen (niet) bereikt hadden. Die zitten net als vele miljoenen Nederland onder de armoedegrens en daardoor in ‘BTW-& Huur & Gas en Licht & Zorgpremie etc,verhogingen-chaos’.” Rutte schrijft verder dat er een groep mensen is die ,,alleen met zichzelf bezig zijn zoals  het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’, de Taxfree- Multinationals, de VVD-Bendeleden , de D66 ‘DDR 66 Yuppies’ en de ‘Nep en Fop Christenen- CDA’ en niet te vergeten de CU–Incest-Bijbelbelt’  en de PvdA-Hoertjes en GroenlinksRechts.” ,,Het is makkelijk om verschillen uit te vergroten tot harde tegenstellingen zoals wij dagelijks doen door te stelen van de massa en dat te geven aan de ‘Taxfree-Royal- Ultra-Rijken-Elite-Gangster’ .” Maar volgens de altijd liegende Rutte moeten we Nederland juist beschermen door compromissen te sluiten met de Duivel of te wel het’ Fascistische-Groot Kapitaal’ van de ‘US-Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Mad Dog Trump’(Video).

22 antwoorden »

 1. De elite gebruikt kindermisbruik/ pedofilie, in alle lagen vd maatschappij, voor verminking geest en controle.

  Het creeert de misbruikers en de /slachtoffers, die allemaal zelf ook slachtoffer zijn van een satanische “religie”.

  (It’s not a religion, it’s a cheap trick).

  Kindermisbruik is een van de pilaren waarop de piramide/ vrijmetselarij steunt. Vernietig kindermisbruik en het Vaticaan en je krijgt gezonde generaties die de aarde prima kunnen beheren.

  Het leven is niet zo ingewikkeld wanneer je gezond je jeugd doorkomt.

  Only the small secrets need to be protected. The big ones are kept secret by public incredulity (ongeloof, uit lafheid of -IQ geboren kleinbegeestigheid).

  Idd dat blijkt continue als je mensen voorgekauwde propaganda msm hoort uitblaten.

  Gelukkig heb ik daar geen last van. Want iedereen in den lande, en ver ver daarbuiten wist:

  mijn naam is geen Thomas, maar tony!

  Like

 2. – DDR’666 gezelschap Ollongren/Jetten een uniek Robot-Fascist-exemplaar in de evolutie van de mensheid gecreëerd voor de Bilderberg-Dildoberg:
  Een heus Euro-lesbisch-homofiel corrupt duo.

  (tekst uit eerder artikel)

  Ja, die genderneutrale en sexloze landverradende politici lijken allemaal opelkaar.

  Jongens, meisjes het verschil is vervaagd.

  Maar ’66 maakt het wel heel erg bont. Wat een griezels inside/ out.

  Al die globalisten zijn homo/ tranny of gewoon zuur (v), en kinderloos sowieso.

  En die twee zijn onderdeel van de ondergang van de mensheid. Al die homo’s/ transexuals hebben geen verantwoordelijkheid voor de toekomst omdat ze kinderloos zijn en blijven.

  Je zou trekpop jetten en Kasja Ollo het eindpunt van de mensheid kunnen noemen. Na deze mensheid-verraders is er geen menselijk leven meer op aarde. Sterft de mens uit.

  Dat is het doel (500 miljoen werkers mogen er over blijven. Het doel van de Illuminatie staat in steen geschreven; Geaorgia Guide stones, of in tekst verklaard; Agenda 21, 30).

  De hele top van de Alde zijn homo’s (en fags vanwege hun landverraad).

  Ik wil wat verder ingaan op al die homo- promotie en andere non conventionele life-styles. Daar zit iets heel schadelijks achter. Ouderwetse familiestrukturen leveren gezonde kinderen op. Dat ging al 60.000 jaar goed en nu eind 20ste eeuw moet alles anders. Want ; racisme/ sexisme/ homofobie noem het maar op.

  De volgende statements zijn waar en zelfevident. (my flow is heaven sent)

  – We worden geregeerd door flikkers (vvd/ ’66), de afgrond in.

  – Een laag vetgehalte voor vrouwen is schadelijk voor de vruchtbaarheid.

  – Al die vrouwelijke celebrities zijn suspect vwb hun sexe. Veel zijn gewoon verwijfde jongetjes en worden als ideaal vd vrouw neergezet. Mannen worden gebrainwashed om graatmagere chagerijnige wijven sexy te vinden ofzo. En het werkt (want het is al generaties aan de gang en je krijgt niks anders voorgeschoteld op tv).

  – Het is onnatuurlijk voor een vrouw om grote handen te hebben en een grote adamsappel.

  – Het is onnatuurlijk voor een vrouw om een kind te baren en 3 dagen later in een strak bikinilijf op het strand te liggen.

  – Het is onnatuurlijk voor een vrouw bredere schouders dan heupen te hebben.

  Alles wat je op je scherm ziet is misleiding (Hollywood/ tinseltown the dreamfactory).

  Vrouwen en meisjes wordt als ideaal een jongenslichaam aangepraat. Iets wat geestelijk en fysiek heel erg schadelijk is voor die meisjes en vrouwen. (en voor de mannen die ermee moeten leven en/ of opvoeden). Onhaalbaar schooheidsideaal is een verdienmodel maar heel erg schadelijk voor vrouwen en hun zelfbeeld/ eigenwaarde. Die wordt geschaadt en in heel veel gevallen vernietigd.

  (gelukkig hebben we een hele minister voor Emancipatie in Nederland, dussss…)

  Geen kinderen kunnen krijgen omdat iedereen in de war is betekend de dood van de mensheid. Allemaal verwijfde mannen in een samenleveing is een samenleving die afgemaakt en onderworpen gaat worden door een andere groep. Met reden en terrecht.

  Dat is dus wat al die communisten (Alde)/ sjw’ers en politiek correcte groenen voor vechten. De ondergang van de mensheid/ civilisatie in opdracht van de vergane nwo. (the red vampire died, and so did his might).

  Gebrainwashed dat ze zijn door de msm en scholing.

  De msm = enemy of the People.

  Dat is de waarheid en Trump heeft gewoon gelijk.

  De msm is bezit van de Illuminatie/ Vrijmetselarij (Jezuiten = Satanisten). De illuminatie houden van trannies, wat ! Ze vereren een transexuele zwakzinnige Geit. hehehe, da’s echt waar. Baphomet.

  #fake news zou Ke$ha Ollongren nu roepen, “da’s niet waar” , “ ’t is een bok waar ik voor buk” .

  Ook goed Kasja, whatever. Het blijft retarded.

  Freemasons/ illuminatie (jood/chr/mossel) eren baphomet. Da’s een geit. Die verward is over zijn sexualitiet, ’t is een transexueel/ tranny.

  Dat volk (globalisten/ nwo) hoort niet in het parlement of op tv, maar in een zwakzinnigen-inrichting. Een tranny-geit eren als een god, hoe zwakzinnig kan je zijn.

  (Misschien dat ze daarom zo goed met die geiteneukers vd islam kunnen opschieten. Allemaal hetzelfde liefje op de boerderij).

  We breken de gevangenis van de geest stukje bij beetje af.

  Deze bevrijding van de geest/ openzetten gevangenis is voornamelijk voor vrouwen (en dus ook voor mannen, for all = 1).

  Vrouwen moeten zich uit hun eigen gevangenis bevrijden. De voorbeelden op tv en in magzines/ fashion industry zijn vals. Zo horen gezonde en aantrekkelijke vrouwen er niet uit te zien.

  Wanneer je begrijpt dat het mannenlichamen zijn, hen als trannies beschouwd en ziet, kan je je van je onhaalbare ‘schoonheidsideaal’ bevrijden.

  The rabbithole goes deep and way back, for decades at least. De gender-switching is generational. Hele adelijke/ elite families zijn trannies. Deze smerige plannen zijn al decennia oud en worden de sociale norm dmv msm/ Hollywood/ Hilversum.

  De tv was een perfect medium om te brainwashing en bepaalde normen op te dringen. De normen en waarden die onze maatschappij bepalen.

  Vergis je niet, deze plannen lopen al generaties zonder dat iemand wat door heeft gehad.
  Van een schilderij of tekening van 200 jaar geleden kan je niet zien of de koningin eigenlijks een kerel was. Nu met social media en digitale techniek kan je veel meer zien van onze idolen en gouden kalven. Geen houden meer aan.

  Vergis je niet, deze familie heeft iedereen van mijn en vorige generaties televisie geleverd. Gebrainwashed is de legale term en correcte omschrijving.

  Hollywooders gonna Hollywood and tell you fairytales. Dit is hoe ze al die ‘ik ben zwanger’ foto’s in de media krijgen.

  Kleine kinderen hun geesten corrumperen terwijl ze nog op de basisschool zitten is precies wat die viezerikken in de tweede kamer willen hebben. Iedereen gedegenereerd, angstig onzeker en ongelukkig.

  Gelukkig hebben we ook nog echte patriotten in Nederland.

  Ons Koninkrijk Nederland.

  https://tpo.nl/2018/12/23/video-voorleesmiddag-van-drag-queens-in-bibliotheek-nijmegen-afgelast-wegens-identitair-verzet/

  Like

  • …Misschien dat ze daarom zo goed met die geiteneukers vd islam kunnen opschieten. Allemaal hetzelfde liefje op de boerderij en ZWIJNENSTAL.

   Waar het thuis hoort.

   Like

  • Waarom zal de Adel/Alde/deAl/ Verenigde Nazi’s nu zo graag de natuur willen corrumperen.

   Waarom ?

   Vele redenen (vrouwen onderwerpen zich makkelijker), maar hun religieueze reden valt terug te voeren op hun zelfverklaarde goddelijkheid.

   Genesis 1:27

   The Sixth Day

   Then God said, “Let Us make man in Our image, after Our likeness, to rule over the fish of the sea and the birds of the air, over the livestock, and over all the earth itself and every creature that crawls upon it.” 27So God created man in His own image; in the image of God He created him; male and female He created them.

   God created men into his own image.

   Wanneer baphomet je god is dan eindig je dus als kech Kaag, buk je voor geiteneukers. Kan je miljoenen verdienen met het verraden van vrouwenrechten en het verraden van je land. Miljonair worden met het dienen van het duister.

   Baphomet is hun god (koningshuis/ VN/ nwo/ luceferians). Dus dat is het voorbeeld waarin zij (de goden/ farao’s ) de mens moeten creeeren. Op topsnelheid richting the end of times, invite the prince of darkness and eternal damnation on earth.

   Well played Christen Unie,
   well played Segers,
   well played Satan.

   Dus voor de Alde is een bewijs van hun goddelijke macht op aarde en in de realiteit, de transformatie van mannen en vrouwen in een she-male/ tranny ras. Gelijk hun meester en god, de she-male verwarde duivelgeit Baphomet.

   Sweden’s Feminizing Boys with Genderless Schools

   Like

   • Luceferianism/ Satanism is geen religie of een geloof. Het is gewoon een cheap trick.

    Ze kunnen mensen en zichzelf voor de gek houden, maar niks wezenlijks of goeds creeeren.

    Kijk hoe “goddelijk” ze zijn. Hun trannies vallen uitelkaar boven de 50 jaar. Wauw, wat een goddelijkheid allemaal weer. Niet dus. Het zijn gewoon tricksters, smokes and mirrors. Niks wezenlijks aan, gewoon goedkope oplichting. Verder dan dat zijn ze in al die eeuwen nooit gekomen.

    (Ik kan ook al je dromen waarmaken wanneer ik diegene ben die gratis geld kan printen).

    Die trannies van Hilversum/ Hollywood/ Fashion industry worden heel slecht oud. Dan verdwijnen ze van het toneel door een combinatie van tragiek, drank en drugs (propofol etc etc). Die mensen leven nog wel maar de “ster” zelf die voert zijn toneelstukjes niet meer op. Vaak leven ze anoniem door als een onbekend familielid van de ster.

    Als jij beroemd bent door je rijkdom (socialite) en je bent 200 miljoen waard. Of je bent een A-list actrice en 50 miljoen waard. Dan krijg je geen “mislukte” plastische chirurgie. Ben je gek ofzo, uitgesloten. En waarom zijn al die chirurgen niet aan de schandpaal genageld en kapot geprocedeerd door de filmmaatschappij/ verzekeringsmaatschappij. etc etc.

    Idd, omdat de operatie niet mislukt is.

    De operatie is alleen om de masculinity te verbergen. The tranny wants to get out and after a certain age you can not hide it anymore. (the tricks wear out, pray all you want to your false god. It can never deny the creation/ God)

    Follow the money. Waarom werden al die plastiche chirurgen nooit aangeklaagd voor hun verminking van de sterren? Voila, case closed.

    Alle “vrouwen” in onderstaande filmpje zijn stiekeme trannies. Waarom wil je de massa bedonderen en voorliegen?

    Om Kwaad te doen, nooit om goed te doen. Case closed, iedereen Gezien.

    Like

   • Ik ben van mening dat het Idool/ afgod/ valse god gewoon van het toneel wordt gehaald, door zijn eigenaren. En helemaal niet tragisch aan zijn/ haar einde is gekomen. (de ziel is al dood,/ en verkocht, dus veel medelijden hoef je niet meer te hebben).

    Economisch gezien laat je je cash cows zichzelf niet naar de verdommenis helpen. Al dat “unieke” talent en investering verloren. Ze moeten hun cash cows/ superstars wel slachten omdat het trannies zijn, en ze uitelkaar vallen.

    Aan alle creaties van baphomet/satan zit een luchtje, en een ongeldige tht-datum. Altijd.

    Kardeşim izin özgürlük Hüseyin Baybaşin

    Het lichaam/ gezicht valt uitelkaar en de misleiding mislukt. De trannie sterft. Te tragisch en te vroeg.

    Dan kunnen de mensen nog massaal verdriet/ negatieve energie opwekken (het beest voeden). De eigenaren/ familieleden kunnen hun handen in andermans onschuld en tranen wassen. En dan met z’n allen nog een hele smak geld verdienen met “tributes” bio-pics etc etc.

    It’s all a fakery. It’s all Bullshit.

    Zelfs na hun “dood” worden de idolen en gouden kalven nog gebruikt om negativiteit en verderf onder de mensen te brengen.

    Check deze clip. Gaat over princes Diana/ Dylan : ) bekijk haar moeder (Frances Ruth Shand Kydd ) en bekijk haarzelf. It’s suspect mate.

    Ik heb Diana’s lijk nooit gezien, ken verder ook niemand die dat wel heeft.

    It’s total faggotry mate.

    Ik ben iemand die alles en niets geloofd, Snap je.

    Als Diana werkelijk een kerel was geweest, dan leeft ze nog. Als man.

    Probably still sucking dick, just like the rest of ‘em.

    Dan heeft hij zijn Diana-huid afgedaan. Is vorstelijk beloond voor de rol en het verdriet. En zal de rest van zijn miezerige leven gewoon als man verder voortzetten. Rijk, gedegenereerd en ziekelijk misdadig.

    Toen netals nu.
    Kardeşim izin özgürlük Hüseyin Baybaşin

    Ik zou dat redelijk laag vinden. Al die schandalen, die vader van fayed zit er dan ook in etc etc.

    Als je de identiteit van Diana als man kan achterhalen, dan bewijs je gelijk dat alles 1 grote Poppekast is. Total faggotry, daar ben ik nu al van overtuigd.

    Ze zouden daar een prijsvraag/ spelshow voor moeten uitschrijven.

    Als je hem dan vind, dat je dan 25.000,- of voor mijn part 250.000,- gulden wint : (

    Dat kan je met al die “tragisch dode” personen doen.
    Dat kan je met al die verstopte ratten doen.

    Weaponized Autism is a powerfull, a very powerfull dimensional weapon. Wat ik je brom.

    Zoef zoef prince Dylan. The movie

    Heb je de Queef mum weleens goed bekeken?
    Kardeşim izin özgürlük Hüseyin Baybaşin

    Nee, dat heb je niet. Ga je gang.

    één plaatje, zegt vaak meer dan duizend Westers.

    Like

   • LADY DI IS DAVID FURNISH OBVIOUS

    Als dit waar is dan wil ik nog steeds;

    My money back. (650,- Rabobank).
    I want my future back.
    And I want my paradise back from these [DeepState] Vnazi’s traitors !

    Hou je prijzengeld maar, it’s all bullsit anyway.

    Lady Dylan is 1,78 mtr. David Furnish is 1,73 mtr. en relatie popster.

    The Secret

    KARDEŞIM IZIN ÖZGÜRLÜK

    Like

   • “RONALD REAGAN” CALLED “DIANA” – “DAVID” – YEARS AGO

    You still want to sleep on these degenerate creeps?

    What are you, just dumb, deaf and blind!

    Like

  • Ik zat gister met een vriendin over dit te lachen en te trollen. MAG Ugly Truth heb ik nu vaak op de speakers. En die gast is hilarisch.

   BAM, It’s a MAN. you slept on it, you’d better wake the fuck up!

   Dus wij over die tranny conspiracy babbelen, op een gegeven moment zet ik een live concert van Beyonce op. BAM. Kijken of het bij haar opvalt. Dikke nek, brede schouders, etc BAM.

   Op geven moment freaked ze uit over dat rare vlak boven Beyonce’s kruis. Dat klopte niet, freeze frame.

   Op gegeven moment zie ik gewoon een tollie in haar broekje, echt. Zij ontkent. Hilarisch, we zaten echt te gieren.

   Er was alleen 1 opmerking van haar die ik de hele avond niet begreep. Als ik de deceit van dit alles opmerkte, en dat dat best wel erg is. Indien alles waar zou zijn.

   Geen erkenning dat het verraad/ deceit van belang is.

   “Wat maakt het ook uit, het is hun leven. Ieder mens is daar vrij in”

   Ik snapte (te laat) niet waarom ze zo plat bleef redeneren. Ja, idd als je er heel 1 dimensional naar kijkt is het niet erg. Ieder mens moet maar zijn eigen vorm/ manier van leven bedrijven. Vrij land.

   Maar dat is mijn punt helemaal niet, nobody cares als een man als vrouw wil leven en vice versa.
   Dat platte denken is zwaar frustrerend wanneer je conclusies en benadering van realiteit/ waarheid moet bereiken.

   Wat mij betreft; je doet maar. Maar als je wat dieper kijkt. Niet plat denkt en regressief redeneert. Dan is het bedrog/ deceit van idolen wel significant. (En iets om mee te wegen vwb de media die dit alles in onze koppen pompt/ betrouwbaarheid.)

   Er is een relatie opgebouwd tussen de fans en de Sterren. Een vertrouwensrelatie, een verbinding een verbondenheid gecreerd. Zoals in elke relatie/ vriendschap.

   “Wat maakt het ook uit, “

   Ik heb eigenwaarde en wens niet bedonderd te worden. Dat maakt het sowieso al “wat uit”. Ik kan ook plat redeneren.

   Nu diep:
   Als diezelfde vrouw/ vriendin van mij, (emotioneel) geinvesteerd had in een relatie met een man. Haar wereldbeeld, toekomstdromen en wensen had gebaseerd met die relatie als fundering. En ze zou erachter komen dat het een biologische vrouw is. Waardoor bv de kinderwens al niet meer kan.

   Dan zou ze gebroken zijn, Snap je. Zou ze dan ook zeggen “Wat maakt het ook uit, “ ?

   Zo kan je het verraad ook bezien. Afhankelijk van hoe hard de fan van zijn/ haar idool houdt en vertrouwd, is het bedrog (en verraad aan die vriendschap) groter.

   Nog maar los van alle onzin die BN-ers/ beroemde mensen uitkramen. Als hollywood al liegt over wat ze biologisch zijn. Waar liegen ze dan nog meer over!?

   Like

   • @tedsdam

    idd, niet meespelen met het luceferian/ freemason plan. Laatst vroeg iemand mij, nadat ik uitlegde waar we mee bezig zijn. (het Kwaad vernietigen);

    Hoe vernietig je die duivels/ archons/ djinns etc. Hoe vernietig je een vampier van negatieve energie? Hoe vernietig je de (demon) Gods.

    Door ze niet meer te voeden. Je hongert die duivels gewoon uit.

    Dat is de oplossing.

    Wanneer iemand jouw leven negatief (wil) beinvloed(en). Dan reageer je gewoon niet op die negatieve energie. Je voegt jouw negatieviteit (je hatelijke reactie op iemand anders actie) niet toe aan de negatieve energie die al is opgewekt.

    Je hongert de haat/ vampier/ duivel uit.

    And there is nothing these demons can do about it. We’ll starve them to death. Sliep uit!

    Soms vraag je je weleens af hoe groot de deceptie werkelijk is, want het Kwaad/VN/nwo/ freemasons doen hun werk gewoon open en bloot. Op een podium zelfs, met een microfoon of Oscar in de hand. In steen of VN- agenda.

    Je zou kunnen zeggen, ze houden ons niet voor de gek, maar wij zijn zelf blind. (ook om de negativiteit te herkennen en te blokkeren/ uit te hongeren).

    Maar da’s gelul. Die mensen willen de massa bedriegen en voor de gek houden. Dat doet de duivel en dat had je kunnen weten wanneer je dat stoffige ongelezen boek nou eens gelezen had (Buma). Waarom wil je de massa voor de gek houden? Om Kwaad te doen. Nooit om goed te doen, dus dat is een feit.

    De Duivel is het Kwaad = enemy of the people
    De duivel wil de masses tricken.
    Hollywood/ Hilversum/ elites tricks the masses.

    Hollywood/ Hilversum = dus Duivelswerk

    and therefore;

    msm = enemy of the people.

    De “sterren” vertellen het ook gewoon, wij (the sheeple) willen het gewoon niet zien of horen. Door dat wegkijken verbergen we de Waarheid en blijven we reageren op negativiteit met extra negativiteit. Blijft het satanische systeem intact en gevoed.

    We’ve been deceived, we’ve been tricked. Maar ik zou ze allebei nog gewoon doen hoor.

    Like

 3. Welke Vaasje heb je het over ziekenkosten gulden tijd ZAO was 19,00 gulden premie per maand Nu steel de deurwaarders, de bank de regering kijk dit is de LIJN !

  Maar waar is het vaasje van alle familie ’s van Herwijnen Betuwe, Veluwe en banken schepen goud die jullie gestolen hebben en denken alex beatrix en rutte dat er geen overlevende zijn?

  Wat is er gebeurd met die vaasjes rutte zaagsel die je ben despoot je heb heel Nederland arm gemaakt en ik heb het over witte Nederlanders van Amsterdam die hun dochter ’s kruimels moet geven wegens jouw duivelse beleid zaagsel want, je moet homo zijn en lesbo of transgender die hebben het nu voor het zeggen denk je ?

  Niet alleen gele hesjes maar in 2005 was de uitslag NEEEEEEEEEEEEEEEE toch en toch door de strot van de Nederlanders door heen duwen toch en nu kom je met je slijm nou aangezien je veel ik in je brief had vandaag heb gebruik moet men het door jou strot duwen niks te maken

  Like

 4. Mark Rutte zaagsel die je ben jij en Macron krijgen zo meteen hoor!

  Stomme beatrix je hou van stelen zonder klasse in plaats de voorbeeld van je moeder te volgen kijk wat je doet . Je moeder wist dat jullie niks zijn geen enkel kasteel is van jullie maar nee je ben bruut met je eigen mensen en nu Wat ? Je heb een hele Land dat niet van jou is verpest met je duivelse taferelen .

  Je Moeder Juliana heeft haar respect verdiend waarom zij ? ze verzorgde heel Nederland inclusief je Vader maar jij. Alles wat deze twee mensen hebben op gebouwd heb jij gebroken.Sociale voorzieningen was zo als het hoor voor een Dief ! Uitkering 1000,00 gulden vakantie geld 1000,00 gulden december iedereen 900,00 gulden naast hun uitkering in alles heb je weg gehaald je gulzigheid heeft geen grens !

  Jou idee Trix Homo’s als Mark Rutte en Mabel gebruiken voor ( Bruinsma ) dat vindt je leuk he waarom hij is pervers geen sprankje mede leven toch nu krijg wat je verdien !

  cultuur van iedereen wil je breken dat is een zwaard en boemerang voor je nu !

  Like

 5. Alex ,trix, rutte denk niet aan weg rennen uit NL want, buiten NL zijn jullie allemaal vogelvrij dit keer moeten jullie in europa blijven hoor niet naar zuid amerika !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.