VVD

De altijd liegende’ VVD Godfather Rutte’ ontkent Diefstal van ‘EO-spotje’ en bekent lid te zijn van de VPRO.

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte schrijft een ‘Open-Leugen-brief’in AD. Nu zwijgen ‘D66–Censuur-Ministers Ollongren & Engelshoven(Video).
Premier ‘VVD Godfather Rutte’ ontkent dat het nieuwe ‘dr. Goebbels-VVD-spotje’ dat maandag werd gelanceerd is gestolen van de EO. De christelijke omroep maakte vorige jaar een kerstspotje waarin onbekende Nederlanders, om wie zij zijn, in het theater in het zonnetje worden gezet. In het ‘dr. Goebbels-VVD-spotje’ gebeurt exact hetzelfde, maar dan met de zogenoemde ’hardwerkende Nederlanders’ en de Ratten in pak’(Video).Presentator Tijs van den Brink confronteerde de altijd liegende ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ in het Radio 1-programma Dit is de dag met de opvallende gelijkenis en stelen door de VVD. „Het zou diefstal zijn als jouw spotje geheim was”,reageerde de ‘VVD Godfather Rutte’ wat regelrechte lariekoek  is, want hoe kan men een idee stelen dat nog geheim is. „Wees blij dat jullie iets goeds bedenken, iets dat anderen inspireert. Ons  ‘Jat en Plak- dr. Goebbels- team’ is geïnspireerd door allerlei ‘Neonazi-( Arbeit macht frei)&Groot Kapitaal-voorbeelden en jullie EO-spotje.”

Volksnieuws voorspelde het al: Gasmuntje uit de jaren ‘30 weer terug door Rutte&Co :Warm huis wordt luxe!(Video)

NL wordt corrupt ‘geregeerd ‘ door ‘VVD-Führer Rutte’ en leeg geplunderd door ‘Landverraders& Ratten in pak’(Video).

 Ook herkende Rutte zich niet in de irritatie van Van den Brink dat de ‘VVD-misdaadgroep’ met het sterk gelijkende spotje een heel andere  duistere ‘dr. Goebbels-boodschap ‘uitdraagt, namelijk dat je alleen meetelt in Nederland als je ‘hard’ werkt’, maar in werkelijkheid als Rat in pak(Video) steelt als de raven van het Volk. “We zetten onze mensen in het zonnetje en laat de “Labbenkakken” werken voor een ‘honger-loontje’ tot ze er dood bij neervallen”, aldus de VVD-Godfahter Rutte. 

Rutte ‘bekent’ ‘Bende- lid’ te zijn van de VPRO. Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken Rutte bij Buitenhof over ‘zijn beste vriend integere Teeven’(Video).

Van den Brink probeerde de twist op te lossen met het aanbod dat Rutte in ruil voor de plagiaat en diefstal lid zou worden van de EO. Maar dit voorstel sloeg de VVD Godfather Rutte af. „Ik ben al lid van de  ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffia-VPRO’ ”,aldus een brallende Rutte. „Ik vind het niets als mensen lid zijn van twee partijen en ik krijg altijd ruimschoots zendtijd van de laffe en corrupte VPRO(Video) met mijn PR.-Vat-Jort Kelder als ‘Fake-News- Presentator’ bij o.a. Buitenhofzorg (Video)om mijn ‘VVD -dr. Goebbels-propaganda leugens’ te brallen, hihihiihihhihiiihi .”

8 antwoorden »

 1. Voor chronisch jokken en liegen kan men zich niet verzekeren in het basiszorgpakket.

  Het valt onder het eigen risico.

  Maar oplichter en aartsleugenaar Rutte kan dit risico afwentelen op de labbekakken via de BTW en de EU-afdrachten aan onze vriend in Brussel: ons volgevreten Fransje T.

  Like

 2. Slecht nieuws voor alle labbekakken van Nederland:

  https://www.nu.nl/economie/5638037/eneco-komt-definitief-in-private-handen-concern-miljarden-waard.html

  Dit betekent dat de energierekeningen de komende jaren pijlsnel de lucht in zullen gaan ! nog sneller dan nu ! Onder het mom van klimaatdoelstellingen en nep-CO2-percentages.

  Al die geprivatiseerde graaimanagers bij Eneco moeten immers een riante loonsverhoging, bonus en witgewassen bankrekeningen krijgen en verder een onbeperkte toegang tot Yab-Yum, coke en me-too creditcards.

  Eneco = ENE CO-rruptie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.