Groenlinks

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel.

(door De Dagelijkse Standaard en ondersteunt door onze redactie)

AMSTEWRDAM-NOIR-‘ Trown the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video).
‘Yes we can Boy Klaver’ partij Mensensmokkel bende spreekt ons graag vermanend toe: we moeten klimaatneutraal leven, we moeten ons huis voor tienduizenden euro’s isoleren en we moeten alle vervuilende apparaten en auto’s de deur uit doen en we moeten allemaal in ‘GroenLinks-Bakfietsen’ gaan rijden en onze kinderen naar Multiculturele Witte scholen sturen zoals ‘Boerka-Halsema ‘heeft gedaan(Video). Ik heb het natuurlijk over GroenLinksRechts. Maar de leider van die partij, ‘Boy- Klaver’, lijkt te vinden dat dit allemaal eigenlijk niet voor hem geldt. Hij woont zelf in een ultiem vervuilende  peperdure Villa net als de Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’(Video) en Samsom en Van Oijk en de rest van dat politieke Tuig. Beetje hypocriet en misschien zelf crimineel, zegt u? Ja, wel hè… Maar wat te denken van de corrupte  PvdA-man ‘Imam Diederik Samsom’, die samen met ‘Schizofrene Asscher(Video)’ de ‘PvdA-Hoertjes’ naar de ondergang heeft gebracht? Samsom rent tegenwoordig zijn corrupte benen uit zijn lijf voor zijn grote ‘Gay-vriend’ ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video) om ‘Jan met de Pet’ zijn laatste centjes af te pakken onder het mom van de Klimaatverandering en ze de Kou in te helpen met o.a. peperdure engerie-rekening en BTW verhoging, etc. .

‘US-Killer-Elite -Ambassadeur Hoekstra’:Boycot Russisch gas en koop ons Fracking Gas. GroenLinks Van Oijk is het er gelijk mee eens(Video).

GroenLinks Chapter: “We gaan ze halen” gaat Stunten met Kerst in de Mensensmokkel en dood aan de Russen!(Video)

GroenLinks en Klaver zijn de ‘Kinderlokkers’ van Rutte(Video).

GroenLinks-Soapie/Docu’ ‘Pornostar-Jesse Klaver’ in zijn ‘Pubermeisjes-onderbroek’ trekt geen Volle zalen.
Links lullen, maar ‘s avonds je in een rechtse kast van een huis naast je vrouwtje opkrullen na eerst wat snuifjes cocaïne te hebben genomen. Die variatie op het welbekende gezegde, wat vertelt hoe linkse mensen vol ‘Judas-idealen’ vanzelf een rechtse Duivelse levensstijl gaan hanteren op het moment dat ze wat centen te makken hebben, is absoluut van toepassing op ‘GroenLinksRechts -leider Boy-Klaver ‘en zijn Mensensmokkel bende, inmiddels is uitgegroeid  met zijn ‘Dood aan de Russen’ tot het Dutch debiele Lievelingetje van CNN CIA. ‘Boy-Klaver’gaat binnenkort verhuizen naar een miljoenen euro kosten Villa in Brabant, en laat een grote extreem tochtende  ‘VVD-Villa’ in Den Haag achter. Toevallig woont zijn Geestelijke raadsman ‘Pooier Bram van Oijk’ ook in een miljoen euro kostende extreem tochtende ‘VVD-Villa’ in Den Haag. Maar wie de gegevens opzoekt van ‘Boy-Klaver’ zijn Villa, schrikt zich een hoedje. Niet alleen omdat er een half miljoen voor moet worden afgetikt, maar ook omdat het huis allesbehalve aan de GroenLinks-standaard voldoet. Het is slecht geïsoleerd, bevat tal van klimaatonvriendelijke snufjes en heeft een D-energielabel en moet dagelijks worden schoon gehouden door een onderbetaalde illegale werkster uit Afrika. ‘Boy Klaver’ heeft die arme sloebers uit Afrika wel gedwongen dat zij met een Bakfiets naar zijn Villa moet komen. Zodat de Staats-NOS en CNN CIA mooie ‘GroenLinks-Bakfietsen-plaatjes’ kan schieten voor hun Fake News.

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat(Video)

Welke Duistere krachten zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).

 

Kleine War Monguls GroenLinks Bram van Ojik & D66 Sjoerd Sjoerdsma eisen Oorlogs-maatregelen tegen Rusland(Video).
Dat is natuurlijk niet de wijze waarop GroenLinksRechts het allemaal voor elkaar probeert te boksen voor ons: wij moeten ons diep in de schulden steken om onze huizen klimaatproof te maken. Maar de ‘Grote Leider in de Onderbroek’? Die maakt het allemaal geen zak uit,want hij heeft poen zat zo rapporteert De Dagelijkse Standaard.De woning van GroenLinksRecht-voorman ‘Yes we can Boy- Klaver’ blijkt een ware CO2-bom, die thuis de hele dag in zijn puber-meisjes onderbroek in de rondtjes springt, zelfs voor de ramen. In de woonkamer staat een grote houtkachel, de radiatoren zijn van een immense inhoud, het appartement heeft twee verwarmingsketels op aardgas, in de keuken staat een 8-pits gastoestel en het appartement is niet geïsoleerd.”Zo zie je maar weer: corrupte politici hebben een dubbele boekhouding. In hun ‘Graai en Naai-baan’ eisen ze van alle reeds door hen kaal geplukte burgers absurd hoge standaarden als het gaat om het verduurzamen van hun woning. Maar zelf kan het ze echt geen fluit schelen en wonen ze net zo ‘vervuilend’ als de gemiddelde burger met wat(zwart) poen. Mocht u dus nog overwegen op GroenLinksRechts te stemmen bij een verkiezing binnenkort, houd dit dan in het achterhoofd. Zelf zwaaien de stoottroepen van ‘Boy- Klaver’ heel erg graag met het kleffe corrupte vingertje, maar in hun eigen levens zijn het net kleine kolencentrales. Bah!

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede(Video) in A’dam al aan.

 

 

 

 

 

 

7 antwoorden »

 1. GODDELOZE HOEREN

  Dit keer van GroensLinks en PvdA.

  https://tpo.nl/2018/12/23/groenlinks-en-pvda-negeren-risicos-abortuspil/

  Die Ploumen is een goddeloze communist, ze weet het zelf en kreeg al prijzen van die goddeloze kech in het Vaticaan voor haar abortuspromotie. (Corrine Elemeet is ook een goddeloze communist en usefull idiot of satan/ illuminatie).

  Satan’s work. Kindertjes worden al 1000-en jaren geofferd aan de goden. En dat gebeurd met de slachting/ abortus van ongeboren leven nu nog steeds.

  The msm = enemy of the people.

  Dit is het resultaat van die onmenselijke Deugfilosofie. Massaslachting en offering aan Ba’al/ Moloch.

  17.000 babylijkjes gevonden in container usa. MSM zwijgt in alle talen want het zijn hun eigenaren die die baby’s misbruiken, opeten en offeren.

  En geen woord in de kranten/ tv.

  De msm = de vijand van het Nederlandse volk. De PvdA en GroensLinks zijn de vijanden van het volk.

  Geen dis naar GS, want zij pakken het nieuws op en maken er satire van. Maar dit is hoe de msm mensen in onwetendheid houdt en niet waarschuwd voor levensbedreigende ontwikkelingen en situaties.

  https://www.geenstijl.nl/5145428/wetenschap-van-rijstwafels-krijg-je-kanker/

  Nu in de kranten; van rijst krijg je wel/ niet kanker.

  Werkelijk. Vandaar dat heel Azie, waar ze al generaties alleen maar rijst eten, ook allemaal aan de kanker zijn. De gehele Oos Aziatische beschaving is na eeuwen rijst kauwen compleet vernietigd. Woont niemand meer, als je af moet gaan op de onzin in de krant.

  Rijst en kanker is niet het nieuws. Van rijst ga je niet dood. Waar je wel kanker van krijgt en dood aangaat is Johnson & Johnson babypoeder. Waar willens en wetens asbestpoeder in zit en zat.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-19/jj-slides-after-failing-overturn-47-billion-talc-verdict

  En geen woord in de msm/ Hilversum of op het Journaal. Geen woord van Shula, geen kik.

  De msm = de vijand van het Nederlandse volk.

  The plaintiffs – 22 women and their families – were the first to go to court against Johnson & Johnson claiming that their ovarian cancer was linked to asbestos contamination in the company’s talc.
  Documents used in the case and reported last week by The New York Times and Reuters revealed that Johnson & Johnson has known for decades about the risk of asbestos contamination in its talc, but fought to keep negative information behind closed doors. The company’s stock fell 10 percent on Friday and has struggled to recover since.

  Als bedrijf (chemie/ verzorgingsproducten) willens en wetens 100-en van je fragiele klantjes en hun moeders kanker bezorgen.

  Daar ga je dood aan. Niet van de rijstwafels. Afleidingsmaneuvre uitgevoerd door de kranten en media, en het is een schande. En verraad aan moeders met kinderen. (Als J&J dit doet, wat doet Unilever!)

  The msm are truly the enemy of us.

  Humankind.

  Like

  • The List of Fetal Tissue Flavored Products in the Market Today

   Voor Kech el Kaag en andere moslims zal er niks veranderen wanneer de 5G frituur aangaat. Die zijn al zwakzinnig. De rest van NL kan beter wel de voedselketen wantrouwen.

   Ze (multinationals run by Satanist cucks) hebben ons al Kanibalen gemaakt. We worden geregeerd door de dienaren van het Duister.

   Senomyx is een voedsel additieve dat gemaakt wordt van geaborteerde kindertjes. Er zitten menselijke resten in ons populaire voedsel. Hierdoor worden we agressief en zwakzinniger, vergelijk het met de mad-cow disease (Sharon Dijksma).

   PepsiCo (was al bekend), Cadburry, Nestle, enz enz. Het grootkapitaal zit in al deze bedrijven en het plan is om Satan te laten regeren over de aarde.

   Wanneer wij onwetend of niet kleine vermoorde babietjes eten, dan zijn ze wat mij betreft al een heel eind op weg.

   Like

 2. Helemaal juist .niks meer aan toe te voegen och .och Wat benneh het toch een verraders!! zoek zoek de echte naam maar eens op van onze spion in onderbroek . geil hoor zulke geschoren beentjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.