oorlog's misdaden

CDA Defensieminister ‘Mad Dog Bijleveld’ noemt vertrek van haar ‘Ambtsgenoot-Boss- Mad Dog Mattis’ verschrikkelijk.

(van onze US-Killer-Elite redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Psychopath Mattis’ a General of “The Shadow World”(Video): ‘War Is Not Over in Iraq and Syria’.Trump doet mogelijk een keer iets goeds en alle ‘War- Mongul-Neo-Con’ en hun ‘EU-Slaven’ met hun MSM staan op hun achterste  benen
Het vertrek van ‘War Mongul-Mad Dog-James Mattis ‘als de corrupte Amerikaanse minister van Defensie is verschrikkelijk. Dat bralt zijn Nederlandse evenknie  Slaaf de ‘Nep en Fop Christelijke CDA-Ank Bijleveld ‘in een reactie op het aangekondigde opstappen van Mattis donderdagavond. Daarnaast reageert Bijleveld zeer kritisch op het bericht dat President Trump een groot deel zijn troepen uit Afghanistan wil terugtrekken, want haar argument om daar te zitten was altijd we doen mee met onze bazen de Amerikanen( Lees :’US-Killer-Elite’).De ‘Duivelse-Knecht‘ van Trump Bijleveld gaat nu verschrikt kijken wat het gedeeltelijke Amerikaanse vertrek betekent voor de kleine twee honderd Nederlandse militairen in Afghanistan(Video).

Child Killer Mad Dog Trump’ kills again Children this time in Afghanistan(Video).

De eeuwige Heroïne slagvelden van Afghanistan waren Brown al bekend in ’80(Video).
Trump heeft aangekondigd zijn troepen terug te trekken uit Syrië en misschien ook uit Afghanistan( Heroïne-Stan).De hele ‘US-Killer-Elite’ waar Trump toch een Puppet van is of nu was staat op zijn achterste corrupte  benen.  Is Trump eindelijk los van de ‘US-Killer-Elite’? Dan zal  Trump niet lang meer leven.Troepen terug trekken staat niet in hun ‘Massamoorden–Bloed-boekhouding’, want dat is slecht voor de ‘Bloed-Winst’ van het ‘US- Industriële Militaire complex ‘en het roven van Olie & Gas en andere grondstoffen in het buitenland.  De ‘War Mongol-Neo Con ex Generaal- Mad Dog Mattis’ is direct afgetreden.‘Boy Marcon’ toch een eerste klas loopjongen van Trump heeft ook direct aangekondigd dat zijn troepen wel in Syrië blijven voor Total zijn Gas belangen. Maar hoe lang ‘Boy Macron’ de  Puppet van de Ultra-Rijken( en Total ) nog aan de macht blijft sinds het Massale ‘Gele Hesjes- Volksverzet’(Video) is ook nog maar de vraag’.De MSM van het Corporate Crime en de ‘Staats BBC& NOS’ veroordelen massaal Trump voor zijn aankondiging troepen uit Syrië en gedeeltelijk uit Afghanistan terug te halen.

Fake-War on Drugs :Trump laat Mega-Afghaanse CIA &DEA-Heroïnedealer Khan vrij(Video).

6 antwoorden »

 1. Even afwachten wat er echt aan de hand is, wordt het in nabije toekomst wellicht te gevaarlijk voor US in deze gebieden (met de bijbehorende bodybags)?

  In Afghanistan heeft een VS generaal aangegeven dat het daar niet te winnen is (na 17 jaar!). Taliban beheerst immers 40% van het land (volgens sommigen 50%) en zal in 2019 weer een lente offensief starten. Er is sprake van onderhandelingen, maar dan zullen ze zo sterk mogelijk willen staan.

  In Syrië zijn alleen de meest fanatieke leden van Al Qaida en IS over, houdt Turkije een deel van het land bezet en zijn de meeste olievelden in handen van de Koerden. Hier spelen allerlei geopolitieke belangen en gaat nog van alles gebeuren.

  Like

  • en 70 miljoen euro steun aan gematigde jihadi’s lol (met de complimenten van CU en SGP).

   foutje bedankt, en ze hieven het glas, deden een plas en alles bleef zoals het was

   Fijne kerstdagen!

   Like

 2. LS…

  Wat we er van vinden maakt weinig uit ! We kunnen alleen maar vaststellen dat de ene idiotie de andere in steeds snellere vaart opvolgt. Of is dat ook maar illusie en was het altijd zo ?! Het ego van de mens is zijn grootste vijand en zolang dat zo is komt er geen einde aan de idiotie van oorlog, misdaad en geweld…

  PRETTIGE FEESTDAGEN !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.