Elitaire Misdaad

‘ProRail & NS Vastgoed’ de corrupte Ratten in pak van het Jaar 2018.Rutte:”Mooi resultaat”!

( van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Treinen van corrupte  Roger van Boxtel(D66 DDR66) en corrupte “Miss Cow” Dijkstra(PvdA-hoertjes) na vakanties India’s stampvol en peperduur(Video).
De extreem corrupte Ratten in pak van ProRail betaalde vaker duister miljoenen ‘Strijkstok- euro’s’ voor grond die eveneens extreem corrupte Ratten in pak van ‘NS-Maffia-Vastgoed’ met geld toe van de hand deed en zijn daar nooit voor gearresteerd door de Ministers van Klasse Justitie ‘CDA-Gestapo Generaal Grapperhaus‘&’VVD Elite-Gangster Dekker’. Er wordt zelfs geen onderzoek naar gedaan door de FIOD en/ofJustitie en/of Politie.

Nu is de NS al jaren een poel van Rat in pak corruptie: Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt ‘PvdA Gluipers Dijsselbloem’ vervolging(Video).
De Ratten in pak van Spoorbeheerder ‘ProRail-Misdaadgroep’ heeft eerder dit jaar voor 15 miljoen euro honderden stukjes grond langs het spoor aangekocht die de Ratten in pak van  ‘NS-Vastgoed-misdaadgroep’(Video) vier jaar geleden nog met geld toe van de hand deed aan een Rat in pak. ProRail& NS bevestigen berichtgeving hierover in de Pers.Een ‘VVD-Vastgoed Maffia-ondernemer’(nee, het waren niet de ‘Elite-Maffioso Huisjesmelkers’ Prins Bernhard Jr. of het VVD Tweede Kamerlid  lid Haga) ‘kocht’ de percelen destijds voor 1 euro en kreeg er 6,7 miljoen euro bij omdat de grond onderhouden en gesaneerd moest worden, wat hij natuurlijk nooit gedaan heeft. De’ Vastgoed- Maffia Rat in pak-tak'(Video) van ‘NS-Misdaadgroep’ had de grond eerst aangeboden aan ‘ProRail-misdaadgroep’ voor een miljoenen bedrag,maar de spoorbeheerder besloot die niet te kopen, omdat het gewoon veel te duur was.

Bij ProRail is miljoenen ‘Rat in pak- Fraude ‘de afgelopen jaren schering en inslag(Video).
Een week geleden kwam eveneens naar buiten dat extreem  domme corrupte ProRail al eerder eens 18 miljoen euro betaalde aan een misdadige VVD-Henry Keizer zakenman Vastgoed -Vastgoed-Maffioso die in 2010 onder gunstige misdadige ‘Strijkstok-voorwaarden’ grond  duister overnam van de ‘NS-Misdaadgroep’. Hij kreeg van NS Vastgoed 8 miljoen euro toe. ProRail zag zich bij die gelegenheid genoodzaakt tot een aankoop nadat de grondeigenaar rechtszaken had aangespannen over het gebruik van zijn grond door de spoorbeheerder; ProRail wilde er onder meer hekken en spoorwegovergangen op aanbrengen(kuch). Hoe het ook zij,de “Mocro Maffia”(Video) spreekt er schande van en het valt nog mee dat ProRaal&de NS en de verantwoordelijk Minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD-misdaadgroep)de Russen er niet de schuld van geven(Video).

‘ProRail-Rat in pak-misdaadgroep’  verdedigt zijn ‘Strijkstok-keuzes’ met het verhaal dat het de grondstroken nooit door ‘NS –Rat in pak-Vastgoed-misdaadgroep’ aangeboden heeft gekregen onder dezelfde gunstige voorwaarden als andere corrupte partijen. ‘NS-misdaadgroep’ vroeg volgens een woordvoerder van ‘ProRail-misdaadgroep’ een ‘substantieel, marktconform bedrag’. Toen een deal met de spoorbeheerder onmogelijk bleek, bood ‘NS Vastgoed-misdaadgroep’ de grond aan anderen Ratten in pak aan. ‘ProRail-misdaadgroep’ bralt dat het graag dezelfde voorwaarden had gekregen als de andere corrupte partijen die later in beeld kwamen bij ‘NS Vastgoed-misdaadgroep’. ‘Dan was het anders gelopen’, aldus een liegende woordvoerder. ‘Dat blijft vervelend dat wij nu zijn betrapt in de Media.’ Volgens hem zullen niet nog meer van dit soort zaken naar buiten komen. ‘Herhaling gaat niet gebeuren, er zijn niet meer gronden.’(kuch, kuch, kuch)‘NS-misdaadgroep’  liegt dat de grond in eerste instantie ‘onder gunstige voorwaarden’ aan ‘ProRail-misdaadgroep’ is aangeboden, maar dat de spoorbeheerder geen interesse had. Onder welke precieze duistere en corrupte  voorwaarden de grond werd aangeboden, zegt de NS-woordvoerder niet openbaar te mogen maken van hun zelf. ‘ProRail-misdaadgroep’ heeft overigens veel grond wél overgenomen van ‘NS Vastgoed-misdaadgroep’, dat daar van af wilde omdat het onderhoud de spoorwegen geld kostte. NS ziet het niet als haar taak om de grond naast het spoor te beheren(kuch, kuch kuch). En alle betrokken Ratten in pak leven nog lang en gelukkig in het ‘Mooie Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Judas splinterpartijtjes  CDA,CU en D66’.

De corrupte ‘PvdA -IJdeltuit& ex Minister van Binnenlandse zaken Plasterk’  kwam ook nog even uit zijn stinkende Hok en waarschuwde ‘Jan met de Pet’, maar vooral de “Gele Hesjes”(Video) om met hun vieze ‘Volkse- Labbenkakken- Klauwen’ van al de hard werkende en eerlijke NS en ProRail Bobo’s af te blijven.

Categorieën:Elitaire Misdaad

Getagd als:, , , ,

4 antwoorden »

 1. Yep, ons Fransje wil aangeven dat hij nog een rol van enige betekenis speelt.

  Ik herhaal hierbij de door Delo gerefereerde website van de Volkskrant:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/frans-timmermans-wil-niet-nog-eens-een-oorlog-verliezen-zonder-te-vechten~b9f5812b/

  Daarom valt ons Fransje 20 kg af van zijn VOLGEVRETEN huilende MH17-buik in de hoop zich te kandideren voor de meest begeerde graai-vreet-naai-drink & dance-functie in de EU:

  Dat van EU-commissievoorzitte, inclusief dranklucht en een alcoholpromillage van 1,50 promille.

  De laatste stuiptrekking van de Partij van de Arbeiders(verraders) gaat nu fase 2 in:

  Brexit is de schuld van de Russen en Rob Jetten is helemaal geen robot, Rob Jetten is namelijk de op afstand bedienbare opblaaspop van Rutte & Gordon, aldus Fransje.

  Verder kan ons Fransje bevestigen dat de klimaatdoelstellingen van 2030 gehaald kunnen worden, mits alle labbekakkken voortaan droog brood en tuinafval gaan eten, en mits alle bejaarden die geen grote villa in Wassenaar of Aerdenhout kunnen betalen, gratis een pilletje van Pechtold gaan inslikken.

  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.