pvda

dr. Goebbels -Volkskrant propaganda’: ‘Mh17-Huil-komediant Timmermans’ onze nieuwe EU Führer.

(door Delo en Toedeldokie en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA-‘Huil-M17-Komediant&NSB-er Timmermans’ Kandidaat (a)-sociaal democraten voor Voorzitter EU. ‘Gele Hesjes’ Walgen van De ‘Timmermanssen’(Video)
Delo:” ‘Een oorlog verliezen zonder gevochten te hebben, wil ik nooit meer meemaken.Aldus de bejaarde “Deep State”-dr.Goebbels-propaganda -Outlet de GOEDMENSEN-Volkskrant”. 

Toedeledokie:Yep, ons ‘MH17-Huil-Komediant&NSB-er- Fransje’ wil aangeven dat hij nog een (duistere) rol van enige betekenis speelt.Ik herhaal hierbij de door Delo gerefereerde website van de bejaarde dr. Goebbels op een haar na failliete Volkskrant.Daarom valt ons altijd liegende Fransje 20 kg af van zijn VOLGEVRETEN huilende ‘MH17-buik’ in de hoop zich te kandideren voor de meest begeerde ‘Graai-vreet- zuip-snuif-naai-drink & dance-neuk-functie’ in de EU: Dat van corrupte EU-commissievoorzitter van en voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ , inclusief dranklucht en een alcoholpromillage van 1,50 promille cocaïne en (te jonge en/of terminale Heroine Junkie)-Hoeren& Schandknapen(Video) . De laatste stuiptrekking van de Partij van de Arbeiders(verraders)(Video) gaat nu de Untergang fase 2 in: Brexit is de schuld van de Russen en D66 ‘DDR66 -‘Freakje-Rob Jetten’ (Video)is helemaal geen Robot-(Trol), Rob Jetten is namelijk de op afstand bedienbare opblaas ‘Freak-pop’ van de Freaks ‘Rutte & billenmaatje-Junkie Gordon’, aldus Fransje”.

D66 DDR66 verkoopt uw Organen aan de ‘EU-Elite’ en schaft het laatste restje Democratie en Vrije News af(Video).

Trown the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video).

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).

Toedeledokie: “Verder kan ons ‘PvdA NSB-Hoertje Fransje’ bevestigen dat de Klimaatdoelstellingen van 2030 gehaald kunnen worden, mits alle “Labbenkakken” voortaan droog brood en tuinafval gaan eten, en mits alle bejaarden die geen grote villa in Wassenaar of Aerdenhout kunnen betalen, gratis een D66 ‘DDR-Organen-Euthanasie-pilletje‘ van ‘Elite-Schandknaap-Penthouse- Pechtold’ gaan inslikken”.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook.”(Video)
‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)  legt hierna uit aan de Kijkers en No Surrender President Henk Kuipers( voorzover nodig) dat heel veel Nederlanders van het laffe en corrupte type als Frans Timmermans & Kees van der Spek voor en tijdens de Tweede Wereld Oorlog bij de NSB zatten of meevochten als SS-er tegen de Russen aan kant van de Nazi’s. Dus “De Frans Timmermansen” hebben al ervaring in het verliezen van een Oorlog in de EU, namelijk die tegen de Russen(Video)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.