Media-Maffia

Glennis Grace niet onder de indruk van Nep advocaten Peter R. de Vries & zoon Domme Royce.

(van onze Wie neukt  wie privé redactie i.s.m. Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-‘Advocatenkantoor-Peter R. de Vries & zoon ‘Domme Royce’ verliest DENK kort geding tegen BNNVARA(Video).
Glennis Grace vindt het erg komisch dat de bejaarde ‘Insluip-Geilneef Junkie Peter R. de Vries’(video) en zijn zoon ‘Domme Royce’ denken dat zij onder de indruk is van zijn ‘Kul-advocatenbrief’ namens een louche ‘Wurg-contracten-Management bureautje’ in de USA, die duistere Maffia-banden heeft met de Nederlandse ‘Media-Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘Dwergzoontje-Pootloodventer Johnny de Mol Jr.’.(Video).Dat zeggen wij en de zangeres Grace zegt op Instagram niet onder de indruk te zijn van de twee ‘Oplichters De Vries&Zoon’.

Zuydewijn met ‘advocaat’ ‘Domme Royce de Vries’ trekt weer kansloos ten strijde tegen het Koningshuis(Video).

LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje(Video).

De ‘Politie-informant& Maffiajournalist Petere R. de  Vries’ is ingeschakeld door het rancuneuze Amerikaanse ex-management John de Mol om de zangeres het zwijgen op te leggen over de ‘Maffia-Wurg-contracten praktijken waar John de Mol in Nederland al berucht voor is. ‘RTL-Riool Boulevard’ tolereert de corrupte dubbelrol van de  Oplichter Peter R. de Vries en blijft hem opvoeren als deskundige, ondanks dat hij zijn onafhankelijkheid in bijna alle zaken compleet verloren is en daarnaast ook nog Oerdom is en alleen zijn LUL achterna loopt. En dat is logisch, want ‘RTL-Riool- Boulevard’ is ook niet onafhankelijk, maar voor 25% in handen
(strategisch belang met recht van zeggenschap over de inhoud) van de ‘Maffiabaas John de Mol’ de Media-beschermheer van Peter R.de Vries.Zelfgenoegzaam bralde de bejaarde Lafaard De Vries vrijdag dat zijn ‘Nep en Fop advocaten-brief’ aan Grace ‘goed werkt’, aangezien ze aan de ‘Riool-showrubriek’ geen reactie wilde geven over deze kwestie. Glennis: “Hahahaha, ‘de brief werkt goed van mij en mijn zoon Domme Royce’. Nogmaals, NOT IMPRESSED van die twee ‘Riool-Idioten’ “, zegt ze met een smiley die huilt van het lachen. Toevallig kennen wij de familie van Grace al jaren en dat is een echte onvervalste toffe ras Amsterdamse familie die niet gauw onder de indruk is van die ranzige laffe Riool vuilspuiterij  types als Peter R .en zijn domme zoon Royce. Onder ons gezegd kunnen wij u verzekeren mocht Grace Peter R. en zijn zoon ‘Domme Royce’ op straat tegen komen, dat zij hun beide letterlijk en figuurlijk ook nog een pak slaag zou verkopen als zij dat wil. Zie u de twee ‘lafbekken- Vader & Zoon De Vries’ al keihard weg rennen met Grace zingend op hun hielen ‘Your Shoes are made for walking and that is what you should do other wise you get a Slipperdiedoe‘.

 

 

1 antwoord »

  1. Sinds zijn politieke ambities danst hij op de tonen van hun die hem gijzelen.
    Waarmee daar durft de Vries niet mee te komen, zo schunnig zal het zijn, later naaide hij meerderen een oor aan.

    Niemand wil zijn leven,,,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.