Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Kees van der Spek ontmaskerd door Steve Brown als lafaard en Gele hesjes Basher.

(Door De Stem van de Straat recatie)

AMSTERDAM-NOIR-Oplichter enSidekick Kees van der Spek’ van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ aka” het Nijlpaardhoofd” beledigd #GeleHesjes(Video) en vlucht voor Steve Brown(schokkende onthullingen&beelden).
Verder o.a te gast Jekkenien Deerenberg initiatief Grassroot movement van het eerste uur en Melder van Misstanden Nico van den Ham, Jerry TurnerX met music en Arts, prof Luc terug uit Amerika met een schokkende onthulling van Donald Trump, kameraad Joop die het opneemt voor de onzinnige dood geschoten herten, Vrede op aarde News is onmogelijk met de US-Killer-Elite aan de macht en nog veel meer straat nieuws wat u alleen ziet bij De Stem van de Straat Amsterdam met Allesdeskundige Joke en Underground presentator Steve Brown.

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.