Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Verlosser der Armen en Vernietiger van de Ultra Rijken ‘Engel Steve’ neergedaald bij Stem vd Straat Salto A’dam met kerst openbaring.

( Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Engel Steve’ wenst iedereen een Merry Christmas and Happy New Year behalve de Ultra Rijken en hun Politieke lakeien. Verlosser der Armen en de Vernietiger van de Ultra Rijken ‘Engel Steve’ neergedaald bij Stem van de Straat Salto Amsterdam met kerst openbaring.Wordt Volksgangster ‘Engel-Steve’ in 2019 Heilig verklaard door de Paus. De Straat denkt van wel.

 

3 antwoorden »

  1. Het is inderdaad nogal debiel dat wij in het jaar 2018 nog te maken hebben met een Scrooge als minister president van dit land. U weet wel, Scrooge, de gierige vrek. In Nederland zit de gierige vrek in het kabinet van Rutte. En dat is om van de armen te stelen. Het is zo belachelijk dat Nederland gewoon 150 jaar is teruggezet met de huidige regering. Uitsluitend nog gierige vrekken in het kabinet, om de armen te kunnen beroven en zichzelf te verrijken. Fijne kerst allemaal.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.