Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Fijne Kerst allemaal: ‘Scrooge Rutte’ als Premier heeft NL terug gebracht in de 18e eeuw. ‘Engel-Steve’ Vernietigt de Ultra-Rijken!

( door Jan Geerink en ondersteunt door onze redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Stem van de Straat Kerstspecial: We wensen iedereen een Merry Christmas and New Year, behalve de Ultra Rijken.
Het is inderdaad nogal debiel dat wij in het jaar 2018 nog te maken hebben met een Scrooge Rutte als  corrupte minister president van dit land. U weet wel, Scrooge, de gierige vrek. In Nederland zit de gierige vrek Rutte van de VVD-misdaadgroep in het kabinet. En dat is om van de armen te stelen en de bloed-buit aan de Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters cadeau te doen:  Merry Christmas and New Year van Rutte&Co

King Willem & Taxfree-Shell-Rutte’ & Co: Laat de armen ook sterven van de dorst(Video).
Het is zo belachelijk dat Nederland gewoon 150 jaar is teruggezet met de huidige regering regiem Taxfree-Shell-Rutte3 . Uitsluitend nog gierige vrekken in het Lieg en Bedrieg kabinet, om de armen te kunnen beroven en zichzelf te verrijken. Fijne kerst allemaal. Hopelijk slaagt ‘Engel Steve (Brown)’ in 2019 om eindelijk Nederland  te Verlossen(Video) van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Parasieten’ en hun corrupte politieke Lakeien(Video) de ‘Nep en Fop Christen CDA’, D66 DDR66,GroenLinksRechts,VVD-misdaadgroep, PvdA-Hoertjes en de ‘CU-Incest-Bijbelbelt’.

Steve Brown wenst alle Verworpenen der Aarde een Merry Christmas and Happy New Year. En dat de Massa eindelijk verlost wordt van de ‘Ultra-Rijken -Duivels’ en hun  corrupte Politieke Lakeien

5 antwoorden »

 1. Nederland is een van de beste plekken om te leven, te graaien, te naaien, te snuiven, te plukken, te vreten, te spuiten, te zuipen, te neuken, te beuken, te stelen, te liegen, te plunderen, te frauderen, te potloodventen, te hoereren, te bedriegen, te kontebonken, te sjoemelen, te smokkelen, te corrumperen, te huilen (denk aan MH17), te grijnzen, te verraden, te ontduiken en te bidden.

  Aldus alle ratten in pak, inclusief de zegen van de Christelijke splinterpartijtjes.

  “Mijn vrouw en ik weten wat u doormaakt”, “daarom bidden wij dat u niet moeilijk gaat doen en dat u zich ook in 2019, zoals vanouds, gelaten laat kaalplukken, leegplunderen en beroven door de bende van Rutte en zijn 40 rovers.”

  Like

 2. 18e eeuw of 25e eeuw, maakt niet uit…

  Rutte en Gordon hebben met de op afstand bedienbare opblaaspop Rob Jetten, een grote stap gezet in de evolutie van de mensheid….

  Er is een opblaasbaar kindeke geboren op aard …..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.