Media-Maffia

Poetin gaat voor onafhankelijk internet Vrij van ‘NWO- ketenen’. ‘D66- Censuur-Queen Ollongren woest.

(door Dailypaper en ondersteunt door onze Vrije onafhankelijke niet gesubsidieerde(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘DDR66-Minister Ollongren’ aka “De Censuur Queen” Koketteert vals met wens voor een sterke pluriforme media(Video).

De Russische President ‘Capo di tutti capi Poetin’ heeft aangekondigd dat Rusland een nieuw onafhankelijk internet lanceert dat vrij zal zijn van de ketenen van de ‘Nieuwe Wereldorde-censuur’& Corporate Crime Media.Poetin en de Veiligheidsraad ontwikkelen in eerste instantie het nieuwe internet voor de BRICS-landen, dat volledig onafhankelijk zal zijn van mondiale corrupte  Eliteconcerns en hun ‘Puppet -regeringen’ en zal blijven werken in het geval van wereldwijde internetstoringen. Het nieuwe initiatief werd naar voren gebracht tijdens de vergadering van de Veiligheidsraad in oktober, waarbij Putin een deadline van 1 augustus 2018 stelde. Men gelooft dat het nieuwe, onafhankelijke internet vrij zal zijn van censuur, waarbij belangrijke functies zoals zoekresultaten en sociale mediacommunicatie, zoals dr. Goebbels  Google en Facebook, niet gemonopoliseerd mogen worden door de ‘US&EU-Killer-Elite’.

 

 Wat u niet ziet of leest in de MSM van de NWO:Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video). 

Trown the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video)

RT.com meldt: Tijdens het bespreken van de kwestie, merkten de leden van de raad op dat “de toegenomen mogelijkheden van ‘Killer-Elite’ van de Westerse landen om offensieve J’udas-operaties’ uit te voeren in de informatieruimte, evenals de toegenomen bereidheid om deze mogelijkheden uit te oefenen een ernstige bedreiging vormen voor de veiligheid van Rusland en feitelijke de Hersensen van de Westere Burgers ”.DDR66 ‘D66-Censuur-Queen Ollongren ’ is woest en eist samen met de Kleine War-Mogols ‘GroenLinks Rechts CIA-Trol-Bram van Oijk(Video)‘ en D66 ‘DDR66 Sjoerd Sjoerdsma’ direct Oorlog ‘s maatregelen tegen Rusland en het kopen van het peperdure en extreem Milieu vervuilende Francking Gas van de ‘US-Killer-Elite’.

 

5 antwoorden »

  1. De indruk bestaat dat NGO’s ook nog in Nederland aktief zijn. NGO’s werken als een soort Paard van Troje. Het doel van NGO’s is officieel om vrijheid en democratie na te streven alleen de werkelijkheid is dat zij uitsluitend gestoorde en foute figuren aan de macht helpen. NGO’s zijn er vooral om dictators te steunen. NGO’s hebben vaak de naam van Stichtingen met zeer vage doelstellingen. In veel landen doen zij hun vernietigende werk achter de schermen zodat niemand het merkt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.