Media-Maffia

‘Riool- Showbizz-ex agent Ellie Lust’ eist excuus van haar Amsterdamse ‘Vinger-politie’.

(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NPO-007-Ellie Lust’ aka “De Mol” woordvoerder Amsterdamse politie&AVROTROS van ‘VVD-Pedo-Nijpels’(Video)Voormalig corrupte  politiewoordvoerder beroepsleugenaar Ellie Lust vindt dat het de  Amsterdamse Vinger-politie gesierd had als zij excuses hadden aangeboden voor de gang van zaken rondom haar gedwongen vertrek, omdat zij stiekem fulltime werkte bij de ‘ AVROTROS-Riool-TV’ van ‘Pedo-Rose Ed Nijpels’. “Mijn gedwongen vertrek verdient niet de schoonheidsprijs, want nu ben ik gedwongen om de reed van de ‘Maffia Familie John de Mol’ te likken en die kleine Dwerg ‘Coke-Junkie – “Metoo-Johnny de Mol’ zijn Potloodje& Anusje(Video).” Dat stelde Lust dinsdag niet in een ‘Bral &Huil& Lieg  interview’ op ‘Staats-NPO Radio 1’.

Amsterdamse Joden,Arme sloebers,Blacks,Homo’s en Lesbo’s voelen zich onveilig met dank aan Rutte&Co& Politie(Video).

De Boss van de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ Aalbersberg en de Rechterhand van de ‘PvdA-Islam-Fraude-Ping-King Van der Laar’(Video) wordt ‘Fake- Coördinator Terrorismebestrijding’.

‘VVD-OM’: ‘Schwarze’ Henriquez heeft zich zelf Dood gewurgd en eist als beloning vrijspraak laffe en corrupte Politie(Video) .

Ellie Lust: “Moedig zijn is een (geen) kernwaarde van de politie” . En hoeveel mensen worden er per jaar niet mishandelt& gewurgd(Video) door de laffe en corrupte  politie en sommige zelfs vermoord en die krijgen ook nooit een excuus Ellie Lust?  “En dan niet alleen de moed om verdwaasde Junkie’s en alcoholisten ‘Kruimel-inbrekerstjes’ te pakken, maar ook de moed hebben om het te zeggen als dingen niet goed zijn gegaan ,zoals dat wij  bijv.nooit de ‘VVD-Witwas-Elite-Gangster’ en en hun cocke-dealers op de ‘VVD- Zuid-As’ arresteren(Video)  “,aldus niet de laffe en corrupte Lust.

Lust werd eerder dit jaar door de  corrupte politieleiding gedwongen te kiezen tussen haar ‘Leugen- werk’ als corrupte ‘Lesbo-agent’ en haar ‘Leugen-Riool-Showbizz-televisiecarrière’. “Formeel maak ik geen deel meer uit van de (corrupte en laffe) ‘Vinger-politie’, maar het voelt nog steeds wel zo,want nu moet ik  me nog steeds  laten Vingeren en “Mettoo’n maar nu door ‘Omroepen-Bazen’ en producenten .Gelukkig heeft Johnny  de Mol Jr. geen trek in mij,”vertelde Lust. “In mijn corrupte stenen hart ben ik er nog bij. Je kan mij uit de corrupte en laffe politie halen, maar de corrupte laffe politie niet uit mij.” De corrupte  ex ‘Lesbo-politievrouw’ was vorige maand uitgenodigd door de corrupte en laffe Korpschef Erik Akerboom voor een gesprek over haar onverwachte  gedwongen afscheid. “Het is heel confronterend als ik dan opeens om een bezoekerspasje moet vragen en dat niemand van het Korps je nog wil vingeren .

Integriteitsgevoel als corrupte agente met pijn in de ‘Doos’.  
Het gedwongen afscheid heeft veel impact op Lust gehad. “Ik heb er geen slapeloze nachten van gehad, maar wel veel slapeloze uren. Je gaat ermee naar bed en staat ermee op. Het blijft maar in je ( corrupte ) kop zitten, want  mijn ‘Tv-carrière’  gaat ook nergens naar toe. Mijn laatste  ‘Bagger—TV-programma’ haalde  slechts 30 duizend Kijkers, waarvan het mederendeel ook nog oud ‘Vinger-collega’s’ en arrestanten op het politiebureau die met geweld en intimatie werden gedwongen naar mijn programma te starren .” Het schijnt dat een arrestant het niet meer kon aanzien en zich zelf in de cel heeft opgehangen. Dat incident is direct weer in de Doofpot gestopt.

Akerboom heeft niet zijn excuses aangeboden en wat weet hij voor vuiligheid van Lust .

“Tijdens het gebral reageerde hij wel non-verbaal en gaf me af en toe een frons toen ik mijn kant van het verhaal vertelde,” aldus de  corrupte en laffe oud-politievrouw, die nu opeens ook een gedrag deskundigen  is die gezicht ‘s uitdrukkingen kan lezen en interpreteren .Zij beklemtoont Akerboom niet af te willen vallen, want hij heeft haar niet gevingerd . “Het is een goede corrupte vent met wie ik altijd prima (duister) contact heb gehad. Je zal het maar zijn, Korpschef van de corrupte en laffe ‘Vinger-politie’, ik vind echt dat hij het goed doet, want hij kan net als ik liegen als de beste. Ik neem het altijd wel voor hem op, maar dat komt ook omdat hij vroeger AIVD Chef is geweest en dingen over mij weet dat als die ooit uitkomen ik mijn ‘Riool-TV carrière’ wel kan vergeten en blij mag zijn dat ik dan nog vrij rond loopt, nee geen Top ‘VVD-Demmink-Nijpels- Rapsit-Pedofilie(Video) ‘,hihihihihihihihihih.

 

 

 

 

 

 

.

 

4 antwoorden »

 1. Tony had ergens een goed stukje geschreven over de omgedraaide biologische propaganda w.b.t. MSM en al die populair gemaakte plastic manwijven of opblaasbare rubberen wijfmannen.

  Deze foto zegt alles.

  En al dat Pedo-gedoe in de politiek wordt mij even te veel.

  Like

 2. Een erg lelijk maar vooral onsympathiek manwijf en nog vele malen erger ook nog een wout.!
  Oprotten van de tv met dat mokkel of halve kerel bederft elke uitzending die geesteszieke .
  Enkele reis psychiatrische inrichting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.