Maatschappij.

Moedige Gele Hesjes blokkeren snelweg Maastricht.‘Oplichter Kees van der Spek’ woest.

(door de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  “Throw  the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video).
Moedige Gele Hesjes demonstranten hebben woensdagavond de Belgische E25, die overgaat in de Nederlandse A2 richting Maastricht geblokkeerd. De rijbaan wordt op ongeveer 500 meter van de grensovergang versperd door verschillende materialen.

SP& Steve Brown & de Stem van de Straat & Gele Hestjes walgen van Kees van der Spek(video).
‘Judas-Proleet Kees van der Spek’ was weer woest op de Gele Hesje. “Laat je neuken voor een Dollar! Zie Video hierna:

‘Oplichter Kees van der Spek’ ontmaskerd door Steve Brown als lafaard en Gele hesjes Basher(video).

Een woordvoerder van de politie vertelt aan omroep L1 dat het om ongeveer twintig demonstranten gaat, maar in werkelijkheid waren het honderden moedige mensen die alleen maar een menswaardig bestaan willen. Zij zouden onder meer pallets op het wegdek hebben geplaatst en schijnen deze in brand te hebben gestoken. Ook werden er autobanden en vuurwerk gebruikt. Volgens de politie hebben de Belgische autoriteiten de leiding over de demonstratie aangezien het over de grens plaatsvindt. De burgemeester van Luik gaat ter plaatse met demonstranten in gesprek en eiste van de Nederlands corrupte ‘ Ellie Lust er wel pap van de Vinger-politie’(Video) dat zij hun corrupte ‘ Pr-man Kees van der Spek’ de mond snoeren en uit de buurt moeten houden van de Gele Hesje.

Categorieën:Maatschappij.

Getagd als:, , , , ,

11 antwoorden »

 1. @Bert Maathuis,

  Bedankt voor jouw verhelderende commentaar.

  Idd mind-control, vergif en indoctrinatie van het volk spelen ook mee.

  Daarnaast (naast de al dan niet gefabriceerde domheid) is er nog een gevaarlijke tegenstander: De duivel, het beest; 666, vorst der duisternis en zijn trawanten die het beest aanbidden zoals in de geheime duistere genootschappen. Deze zijn te herkennen aan hun zedeloosheid, hun leugens, hun hebzuchtige gegraai, de slechte omgangsvormen en manieren, onnatuurlijke verdraaiingen zoals D666 die propageert, fop-christelijk-politiek gehuichel (niks mis met het Christendom trouwens), monetaire fraude en een overdosis coke-gebruik. Het allerergste is het wegkijken en wegzappen van confronterende kwesties.

  Verder zijn er ook bondgenoten zoals geestelijke hogere krachten die in verbinding staan met mensen die daarvoor zijn geboren en voor mensen die het kunnen ontdekken.

  Bewustzijn is inderdaad een kwestie van processen doorlopen, geduld, analyse en groei.

  Like

  • En ook dát is weer een prima aanvulling, TD!

   Bij je opmerking: “Verder zijn er ook bondgenoten zoals geestelijke hogere krachten die in verbinding staan met mensen die daarvoor zijn geboren en voor mensen die het kunnen ontdekken.” moest ik denken aan Dolores (en jij misschien ook?). Veel bijzondere informatie van haar op YT; een korte:

   https://www.youtube.com/watch?v=rpoQWN6REac (6½ min.)

   Like

 2. LS…

  Gele Vestjes ? zoveelste poging van de Illuminatie: Ordo ab Chao !
  Kersttoespraak nog gezien ? Hare Majesteit de Koning gaat steeds vreemder uit zijn ogen kijken !
  Binnenkort zijn ook zijn Petrodollars niets meer waard. Putin heeft ultra sonic snelle raketten die door elk ” defensie ” systeem van de Zio Nazi NATO USA knallen dus Rutte kan ook aan het gas met zijn anti Rusland hetze. Wat Trump allemaal uitvreet is nog steeds niet helemaal duidelijk maar de Zio Nazi USA inclusief Israël zijn failliet en dat zal gevolgen hebben voor ons allemaal !

  GELUKKIG NIEUW JAAR ALLEMAAL !

  Like

 3. Ja, goede vraag, wie zit er achter al die gele hestjes ?

  Een soort voorbereiding op nog strengere regels ? Wegens de komende economische crisis ?

  Nu zijn ze aan het testen hoe ze grote woedende menigten het beste kunnen controleren.

  Like

 4. Terug naar een 2 of 3 daagse werkweek (althans wat betreft werken voor je inkomen), net zoals in de middeleeuwen. [dan is er] Eindelijk weer tijd voor een menswaardig bestaan, tijd voor het leven zélf.

  Alles in het leven staat of valt met wel of geen balans, evenwicht, toch?

  Wanneer Werk & Inkomen in balans gebracht worden, zal de kwaliteit van leven er krachtig op vooruit gaan.

  Volgens Bernard Alvarez is de grootste samenzwering aller tijden, de onderdrukking van het menselijk bewustzijn (Zie: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/een-ongescensureerd-boek-over-echte-magie/) Is dit immers niet de kern van de gele hesjes ontwikkeling?

  https://www.dlmplus.nl/2018/12/05/geel-hesje-den-haag-ik-ben-nog-niet-klaar-met-jou/

  Like

  • In feite gebeurt nu heel veel werk uitermate inefficiënt en heel contra-productief.

   Veel mensen denken nog steeds dat grote welvaart en overvloedig welzijn alleen mogelijk is met hard werken en zwetend zwoegen.

   Het is volkomen juist om te beweren dat onze huidige economische welvaart ook makkelijk kan worden bereikt met hooguit 10 uur werken per week per persoon.Technisch en organisatorisch is dit al meer dan 20 jaar mogelijk geweest.

   Maar misschien is dit sociaal en sex-biologisch onhaalbaar en onwenselijk, veel mannen zouden dan thuis blijven en in de clinch liggen met hun echtgenotes en dan zou dit alleen maar tot meer chaos, haat en nijd, echtscheidingen en trammelant leiden.

   In die zin kan ik wel sympatiseren met de kapitalistische elite met de volgende redenatie.

   Als het volk echt zo dom is en alleen maar wil vreten, appen, voetballen, ruzie maken en onbeperkt neuken zonder na te denken over een mogelijke slimme economie en zonder na te denken over de gevolgen van overconsumptie en overbevolking, dan is het maar beter ze relatief onschadelijk te maken en te onderdrukken door middel van een 40-urige werkweek, lange files in de spits, nep-verkiezingen, Zwarte Piet discussies, religie, vaccinaties, hogere pensioenleeftijd, CO2-maatregelen, gefabriceerde oorlogen, RTL-boulevard en terrorisme-dreigingen, voordat het helemaal de spuigaten uitloopt.

   Like

   • Natuurlijk, Td, “Als het volk echt zo dom is en alleen maar wil …..”.
    Maar dan zijn we toch terug bij opvoeding, msm en vooral bij scholing?
    (En bij de E nummers, fluor, chemtrails e.d., waardoor onze hersenen slechter functioneren.)

    En ook, ja: veel mensen zullen een tijd lang echt een probleem hebben met het invullen van meer tijd voor zichzelf. Begrijpelijk, want op de meeste van onze scholen werd (en wordt) ontwikkeling van creativiteit en fantasie ernstig belemmerd. Doch dit lijkt me een tijdelijk probleem, maar – zoals jij óók aan geeft – (gedurende een soort van overgangsfase,) moet dit niet onderschat worden.

    Ook zijn velen dusdanig gehersenspoeld, dat zij het gewoon een kwestie van luiheid, van niet willen werken voor je inkomen, vinden.
    Maar met een werkweek van 10 of 20 uur hoeft je productiviteit uiteraard niet minder te zijn dan in geval van een werkweek van 38 of 40 uur. Integendeel, toch?

    Velen voelen zich echter dermate door geld/hebbedingen aangetrokken, dat hun werkweek uit zelfs [soms ruim] méér dan 40 uren bestaat. Mogelijk ook als een vlucht voor ….. verveling (niet wetende hoe de vrije tijd in te vullen) of als vlucht voor bijvoorbeeld sociaal- en/of partner contact.

    Meer vrije tijd (i.p.v. slavenwerk tijd) vraagt voor velen dus om een goede begeleiding; totdat men er zelfstandig toe in staat is om die tijd met welbehagen te gebruiken.
    (Maar dan hoogstwaarschijnlijk met héél wat meer levensvreugde én [dus] met veel meer ontspanning. Wég [is] al die stress. Daarom vervolgens ook veel minder ziekte!)

    Het aloude gezegde: Mens, ken u zelve!
    (Maar “zelf” is natuurlijk niet hetzelfde als “ik”.)
    Het “zelf” is m.i. het bewust zijn van je “eigen”, dus van je broncode. (Ei = de bron)(Genen bevatten je [individuele] code)

    Bedankt voor je inzicht,Toedel’kie: “Veel mensen denken nog steeds dat grote welvaart en overvloedig welzijn alleen mogelijk is met hard werken en zwetend zwoegen.” !

    Haha, gelukkig nemen mensen (in gele hesjes) al wél de tijd om even een snelweg te “blokkeren”.
    Om aandacht te vragen voor onze huidige manier van ongezond leven!
    Ook al dient er nog een grote bewustzijnsomslag plaats te vinden, het begin is er, zogezegd! De eerste stappen (herkenning van deze absolute noodzaak) zijn gezet!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.