democratie

‘DDR66- Borris van der Ham’ bekent: De ‘Killer-Elite’ waant zich Superieur m.b.t. het door hen leeg geroofde Volk.

( van de Stem van de Straat partij redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Fijne Kerst allemaal: ‘Scrooge Rutte’ als Premier heeft NL terug gebracht in de 18e eeuw. ‘Engel-Steve’ Vernietigt de Ultra-Rijken!(Video).
Terwijl het Kiesrecht voor iedere volwassen Nederlander komend jaar een eeuw bestaat, kijkt oud- D66 DDR66 politicus Boris van der Ham bezorgd naar de staat van ‘onze’ Nep en Fop democratie’ met de corrupte  Gevestigde Orde partijtjes ‘Nep en Fop Christen CDA’, ‘VVD-misdaadgroep’, ‘PvdA-hoertjes’, D66 DDR66, de ‘Godsdienstwaanzinnige SGP’, ‘CU-Incest-Bijbel belt ’en GroenLinksRechts .

De ‘Ping Pong-Democratie’van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand(Video).
Soms lijkt het alsof er nog weinig is veranderd ten opzichte van honderd jaar geleden”, aldus Boris, Lijkt ? Qua macht verhouding is er feitelijk ook niks wezenlijks veranderd. En dat voelt de kaal geplukte massa haarfijn aan blijkens o.a. het feit dat bij de laatste Gemeente verkiezingen in Amsterdam 50 procent niet meer stemde(Video), terwijl  30-40 procent in Amsterdam op of onder de armoegrens moet zien te overleven. Die mensen geloven al lang niet meer in de ‘Ping Pong-Democratie’ van de ‘Killer-Elite’.

‘Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video) 
Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Politieke en Bestuurs en Bank Rat in pak Winnaars van 2018. Rutte: Mooie ‘(VVD)-Doeners’ Lijst(Video).
 Boris: In 2019 bestaat het Algemeen Kiesrecht honderd jaar. Maar als we terugkijken op 2018 is er veel op ‘onze’ ‘Nep en Fop democratie’ aan te merken. Erger nog: dezelfde geluiden die een eeuw geleden tegen het algemeen Kiesrecht klonken, hoor je nu opnieuw o.a. bij de Gele Hesjes en de Stem van de Straat partij en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ SaltoTV(Video)  en Volksnieuws  Amsterdam-Noir. Met dat verschil dat de  totaal door het Corporate crime& Staats-MSM geboycotte en gecriminaliseerde ex partijleider van de Stem van de Straat partij ing Steve Brown de term ‘Ping Pong Democratie’ introduceerde als een zeer sluwe en listige vorm om ongeacht de Verkiezing ‘s  uitslag altijd alles bij de oude Status Qua te houden”

Het bejaarde PvdA NSB Vod Het Parool pleegt net voor het Stemmen een Aanslag op Partijleider Steve Brown(Video) en de Stem van de Straat partij.

Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

De ‘Nep en Fop Democratie’ van de ‘Killer-Elite’ is niet vanzelfsprekend. Het is nog maar honderd jaar geleden dat het overgrote deel van Nederland niet eens mocht stemmen en al vanaf hun 12de jaar ( of jonger) moesten werken voor een hongerloontje tot zij er dood bij neer vielen.Kinderen waren goedkope arbeidskrachten Labbenkakken. De onmenselijke  Fabriekseigenaren hadden ze daarom graag als weggooi personeel slaven. Naarmate het aantal  ‘Horror-fabrieken’ toenam, groeide ook het verzet tegen onmenselijke  kinderarbeid. In 1874 verbood het Kinderwetje van Van Houten kinderarbeid tot twaalf jaar. Vanaf 1900 moesten alle kinderen van zeven tot twaalf jaar naar school.In de negentiende eeuw was kinderarbeid een normaal verschijnsel. Kinderen werkten op het land, in de winkel of in de werkplaats. Dat werd niet alleen nuttig gevonden – ze konden daar wat van leren(kuch) – maar was vaak ook nodig om het gezinsinkomen te verhogen, zodat zij niet omkwamen van de honger .Ook vandaag de dag krijgen 500 duizend kinderen niet een behoorlijke maaltijd per dag.Toen door de Industriële Revolutie kinderen ook in fabrieken aan het werk werden gezet, rezen er steeds meer bezwaren – althans tegen kinderarbeid in de fabrieken.De werkomstandigheden waren daar extreem slecht. Bekend is het verhaal van de glasfabriek van Petrus Regout in Maastricht, waar de ovens dag en nacht brandden. De fabriek draaide met twee ploegen die elk twaalf uur moesten werken. Kinderen van acht tot tien jaar oud liepen zo rond twaalf uur ’s nachts halfslaperig over straat om aan hun werk te beginnen. Regout vond dat niet zo’n probleem. Volgens hem konden de ‘Labbenkakken-kinderen’ wel slaap missen. Omstreeks 1860 nam de kritiek op de kinderarbeid toe. Doktoren en onderwijzers legden uit dat het werk ongezond was en dat kinderen thuis hoorden in de schoolbanken. De ronduit misdadige  Fabrieksdirecteuren begonnen in te zien dat ze kinderen beter pas in dienst konden nemen nadat ze hun lagere school hadden afgemaakt. Kinderen van twaalf jaar en ouder die konden lezen en schrijven, waren immers beter inzetbaar in de fabriek als Slaven. De walgelijke en onmenselijke Fabriekseigenaren kregen tegelijkertijd minder behoefte aan kinderhanden omdat steeds meer werk door machines werd overgenomen. Ook de ouders werden aangestoken door de mentaliteitsverandering. Toen hun lonen begonnen te stijgen en de aanvullende inkomsten uit kinderarbeid dus minder noodzakelijk werden, begonnen ze hun kinderen meer en langer naar school te sturen.’

Prinses Yab Yum-Mabel’ Schatrijk(Video) met beursgang Adyen & Prins Bernhard Schatrijk met Huisjesmelken& King Willem 300 miljoen per jaar in Wonderland(Video).

Uit die tijd stamt een spotprent waarin een extreem onmenselijk ‘deftig’  ‘Rat in pak-echtpaar’(Video) voor het raam staat en neerkijkt op een groep arme hongerige  mensen die buiten demonstreren voor het Algemeen Kiesrecht en voor een menswaardig bestaan. In die tijd mochten alleen mannen stemmen die een hoog genoeg inkomen hadden. De rijke man zegt: ’Is het niet om te gieren? Die Labbenkakken-bende wil hetzelfde kiesrecht als ik!’ Hoewel de corrupte  gevestigde orde zich er lang tegen verzette, werd in 1919 het Algemeen Kiesrecht ingevoerd. Alle mannen en vrouwen, ongeacht hoeveel ze verdienden, mochten vanaf toen stemmen. Dat laatste kwam vooral omdat de  ‘Taxfree Royal-Killer Elite’ het zwaar in de broek deed omdat er in die tijd bijv. in Rusland, Italië  en Duitsland revoluties aan de gang waren die hun onmenselijke min of meer ‘Feodale-Royal Heersers’  vermoorden en/of het land uitgooide.Helaas zitten wij nog steeds opgescheept met de ‘Taxfree- Royal-Shell- Parasieten familie’ van King Willem die een Taxfree-uitkering geniet van 300 miljoen euro per jaar

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis  nooit zal worden vervolgt:

Poetin gaat voor onafhankelijk internet Vrij van ‘NWO- ketenen’. ‘D66- Censuur-Queen Ollongren’ woest(Video).


D66 verkracht eigen Referendum idealen.Bestaat D66 Tweede Kamerlid Rob Jetten echt(Video).
Boris:“Ik heb dit jaar veel aan deze tekening moeten denken. Want soms lijkt het alsof er nog weinig is veranderd ten opzichte van toen en dan blok ik mijn gedachte maar bij het vreselijke ‘Freak-beeld’ van onze nieuwe Fractie Voorzitter Rob Jetten die op zich een klap in het gezicht is van de Democratie(Video).Het begon allemaal bij het voornemen van de huidige regering regime ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ (VVD, CDA, D66, CU) om het raadgevend referendum af te schaffen. Ik was daar fel tegen en liet dat ook binnen mijn eigen corrupte  partij (D66 DDR66) weten. En, nee, ik was daar niet tegen omdat ik dat raadgevend referendum nou zo ideaal vond. Ik vind dat als je kiezers de mogelijkheid wilt geven tot referenda, het veel beter is als die ’bindend’ zijn, in plaats van slechts ’raadgevend’. Maar zolang die mogelijkheid er nog niet is, vond ik het oneerlijk om de kiezer invloed te ontnemen, zonder eerst een beter alternatief te bieden.Ik was zeker niet de enige die zich hier druk om maakte en samen met vele anderen probeerden we met opbouwende ideeën te komen om de ‘Nep en Fop democratie’ te versterken. Het afgelopen jaar ben ik daarom op veel plekken in Nederland uitgenodigd, bij verschillende politieke stromingen, organisaties en verenigingen”.

De Elite beshouwd zich als Übermensch ten op zichte van het Volk( Untermensch).
Boris: “Opmerkelijk vaak hoorde ik na afloop van die bijeenkomsten aan de bar: ’Tja, democratie klinkt mooi, maar een deel van de ‘Labbenkakken- samenleving’ zou eigenlijk toch niet mogen stemmen, want wij zijn superieur   ten opzichte van die domme massa ’. Ook gehoord: ’Veel kiezers zouden een soort test moeten doen’. En ook: ’Het is toch bizar dat ieders stem even zwaar telt?’. Het zijn vrijwel dezelfde opmerkingen als die op de tekening van 1908. Hoewel de opmerkingen vaak worden verpakt als informele grap, sijpelen ze steeds vaker door naar de oppervlakte. Ook het Sociaal en Cultureel Planbureau stelt vast dat onder een corrupt deel van de hoogst opgeleide Nederlanders die hand en spandiensten  verlenen voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite Gangsters’  de steun voor burgerinspraak fors afneemt. Algemeen daalt ook de steun voor de vrijheid van meningsuiting. Erg zorgelijk dat een van mijn D66 DDR66 Minister ‘Censuur Queen Ollongren’ daar een grote duister op het misdadige af zijnde rol in speelt”. In deze laatste dagen van 2018 wemelt het op tv en in de kranten van de jaaroverzichten. Het zal gaan over de Gele Hesjes(Video) over het verzet tegen het afschaffen van de dividendbelasting, doorgeschoten marktwerking en andere terechte onvrede zoals het feit dat ieder jaar 16 miljoen kinderen sterven van de honger. Het antwoord daarop is niet dat de ’bovenlaag’ zich hiervoor afsluit, maar erkent dat ieders stem, ervaring en kennis telt, zoals het kiesrecht in 1919 is bedoeld: ’Zij kweekt het gevoel van saamhorigheid en lotsgemeenschap’. Dat is iets anders dan mensen ’gierend’ en grappend van je af te duwen als domme Labbenkakken, die alleen  maar goed zijn om te werken voor een hongerloontje tot zij er dood bij neervallen” .

5 antwoorden »

  • Yep, de DDR was goud op de Olympische spelen, maar dan alleen op de 1000 meter sprint, hoogspringen, verspringen en kogelstoten (inclusief mannelijke hormonen).

   De BRD is idd corporate-fascistisch en een voortzetting van het IG Farben/Ruhr/Krupp-kartel van 1924.

   Like

 1. Wat een mooi stuk tekst hier om door te lezen !

  Dat commentaar over opblaaspop Rob Jetten slaat de spijker op zijn kop.

  En .. inderdaad, bestaat Freak-pop Rob Jetten echt ?

  Waarom zou deze opblaaspop niet het zoveelste genetisch gemanipuleerde of gekloonde bio-animale rubberen proefexemplaar zijn uit de laboratoria van Dr. Frankenstein en Josef Mengele ?

  Bij DDR’666 laten ze zich kennelijk zomaar beduvelen door Pechneuker Pechtold die het duivelse wachtgeld invlucht, om plaats te gaan maken voor het meest bizarre eindproduct uit de arsenalen van de biologische oorlogsvoering:

  Namelijk:

  de techno-bio-genetic residual wonderfreak, de op afstand bedienbare opblaasbare freak …

  Rob(ot) Jetten !

  Technical requirements en user manual:

  Draait op Apple iOS 20.3 en hoger, Windows 7,8,10; bedienbaar met een App; na gebruik goed schoonmaken met groene zeep en goed schrobben.
  Geluidsboxen: 0,1-50 Watt, stroomverbruik/vermogen 800 Watt; trekkracht max. 2 Pk.
  3 USB 3.0 uitgangen, autorecording optie; Dolby; maximale belasting bij kontebonken in het Torentje: 25000 milibar, garantie 3 jaar; eigen risico Euro 5.000;

  De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade bij overmatig gebruik door VVD-freaks, duivelse christendemocraten en DDR’666 fanatici.

  De techniek staat voor niets !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.