Elitaire Misdaad

In Saudische Ambassades wordt men Vermoord en/of kunnen Moordenaars ontsnappen naar Saudische Arabië.

 (van onze ‘Internationale  Killer-Eliet-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-. Saudi Embassy posting Bail of 1 miljon dollar &Helping Man Escape US in private plain After Killing Teenage Girl.

DeDeep State”- CIA(Video) weet uiteraard van niets. The Saudi Embassy in Washington has been accused of helping a  Saudi student accused of murdering a teenage girl in a hit and run accident leave the country two weeks before his trial, US media reported.In August 2016, 21-year-old Paly Boy  Abdulrahman Sameer Norah illegally sped through a Portland intersection mowing down 15-year-old Fallon Smart, killing her, local newspapers reported at the time.

Laffe Trump wil niet naar ‘Khashoggi-Moord-tape’ luisteren. Amsterdam-NoirTV heeft lijk Khashoggie gevonden(Video)!

A US court charged him with manslaughter, punishable with a prison term of at least ten years, fleeing from the crime scene and reckless driving.According to the newspaper, on 10 June 2017, Norah removed a monitoring device police has placed on his ankle and disappeared. This is  done with the help of the Saudi Embassy. The newspaper added that  ‘Play Boy Norah’ is believed to have obtained forged travel documents and fled the US onboard a private jet.

Rutte&Hoekstra: Wij en Trump wisten altijd al dat ‘Crown Prince-Mohammed bin Salman’ onschuldig is aan de Moord op Khashoggi(Video).

 

‘Allesdeskundige Joke’ is undercover als Lebso. Ze gaat proberen een ‘Toeristen–Visum’ te krijgen in de Haagse ‘Killer-ambassade van Saudi-Arabië’(Video).

Corrupt Saudi officials have recently confirmed to US federal officers that Norah returned to Saudi Arabia nearly 18 months ago but could not hand him over because the US does not have a bilateral extradition treaty with Saudi Arabia. ‘We only buy Wapens  from ‘Mad Dog Trump’.

Gevestigde Orde NSB-partijtjes’ willen extra sancties tegen Rusland, maar geen enkele sanctie tegen Saoedi Arabië & US & UK(Video).

 

 

 

Categorieën:Elitaire Misdaad

Getagd als:

5 antwoorden »

 1. Donald Trump zal hoogstwaarschijnlijk zijn handen liever niet aan het moordkomplot rond de dood van Khashoggi wensen te branden. Nu gebleken is dat er vaak handel met de Saoedische regering moet worden gedreven. En wanneer hij het Saoedisch koningshuis tegen zich in het harnas jaagt, dan krijgt hij trouwens te maken met de Federal Reserve – ofwel de Deep State – waar veel van het geld van Saoedische Koningshuis zich bevindt. Steenrijke miljardairs leven in Amerika. Soms maken zij wel acht miljard dollar per jaar winst via de handel met oliesjeiks en die ( doordat zij bankiers zijn ) in feite regeren over de gehele aardbol en het lot kunnen bepalen van gehele naties.

  Like

  • De Arabische oliesjeiks zijn puppets, stromannen; deels van Wallstreet, deels van Moskou en deels van een verborgen elite die nog nader geïdentificeerd moet worden. Deze sjeiks moeten hun bazen gehoorzamen.

   Deze elite heeft idd connecties met de FED en de ECB, maar ook met Bilderberg, de CFR, de Rothschilds en de Rockefellers.

   Deze elite opereert internationaal, met bases o.a. in Zwitserland, USA, Portugal, Spanje, Zuid-Amerika, Israël, Zuid-Afrika; en waarschijnlijk in heel Europa, inclusief Nederland.

   Ik denk deze elite deels deel uitmaakt van de rijke oude adel en van enkele oude genootschappen. Ze beschikken over geheime technologie en kennis over oude beschavingen, zoals Atlantis, Babylon en het Inca-rijk.

   BTW: ook onze nep-oranjes beschouw ik als 100% (machteloze) puppets van deze elite.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.