D66

Het ‘DDR66- Monster Ollongren’ mag brallen in de ‘NSB-Telegraaf’.

(door de NSB-Telegraaf en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-  DDR66- Borris van der Ham’ bekent: De ‘Killer-Elite’ waant zich Superieur m.b.t. het door hen leeg geroofde Volk(Video). De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(Video).
De dure belofte van D66 ‘DDR66- Monster Jonkvrouw Bilderberg- Kajsa Ollongren’ is zwaar door de mand gevallen. Ze deugt voor geen cent en hoort thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting!  D66 ‘DDR66 Monster & Censuur Queen Ollongren’ (51) is nu ruim een jaar vicepremier loopjongen van ‘Taxfree-Shell Rutte’. Ze geldt als één van de beloftes van het  ‘DDR66-partijtje’ en werd door de ‘Elite -Schandknaap-Penthouse  Pechtold’ wel eens getipt als toekomstig corrupt leider, maar dat is inmiddels het ‘Freakje Rob Jetten’ geworden.

DDR66-Minister Ollongren’ aka “De Censuur Queen” Koketteert vals met wens voor een sterke pluriforme media(Video).

D66 DDR66-Gangsterin Kajsa Ollongren de rechterhand van Rutte kandidaat-wethouder Amsterdam .

Zelf trekt ze een rookgordijn op over haar misdadige politieke ambities. In haar eerste sluikreclame dr. Goebbels interview gebral met het ‘bejaarde-mannen NSB Vod -De Telegraaf’ als corrupte D66 DDR66 Minister is het voor de oud-topambtenaren rechterhand van de ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ voorzichtigheid troef. Zo wil zij zich bijvoorbeeld niet uitgelaten hoe zij het ervaarde om voor ‘Bilderberg-Hoer’ van ‘Taxfree-Royal-Elite-Bilderberg-Moordenaars’ te worden uitgemaakt:

Aangifte Baudet tegen ‘DDR-Minister-Jonkvrouw-Bilderber-Ollongren’ strandt bij ‘D66-hof’ van King Willem(Video).
De extreem corrupte en laffe AIVD-baas – ‘Acacadabra  Dick Schoof(Video) pakt net zijn ‘007-jas’ als ‘NSB-De Telegraaf’ langskomt bij ‘Monster Ollongren’. „Heren van het goede NSB- leven!” groet hij goedgeluimd, weglopend van de gratis Luxe werklunch die hij even daarvoor met de minister het Monster had. Wat Schoof voor ‘Taxfree-Royal-Elite-Pedo'(Video) en’ Mh17-vuigilheid‘ bespreekt met de  corrupte bewindsvrouw Monster behoort tot de best bewaarde geheimen van het corrupte  Den Haag Haagse Tuig en de ‘Koninklijke Parasieten familie’ van ‘Taxfree-Shell King Willem’. De ‘smerige&misdadige-  inhoud’ ervan mag ‘Monster-Ollongren’ zelfs niet delen met haar corrupte Kabinetscollega’s of haar trouwste NSB-medewerkers.

13 antwoorden »

 1. kaffers van de subsidie NOS MOS zeg het goed de familie kies de koninklijke weg dus geld zo dankbaar zeg het goed ! Om hun shit te schuilen ! he Jeroen Pauw !

  Like

 2. Het zal me een worst zijn of ze me kunnen zien of niet !Beter zoeken ze een hol om in te kruipen
  en zelf daar moge ze in hel belanden voor alle mensen die hun ziel hebben verkocht aan deze duivelse koningshuizen van Europa en de vaticaan. Omdat ze niet in de rij van de voedselbank willen staan en denken dat ze almachtig zijn net de Noorden blanke ras

  In Chili Alle bisschoppen van de katholieke kerk ONTSLAGEN dat hoor je nooit bij de NOS luister goed naar mister facebook 0.36 min I was human dit is de zelfde gebeurd met alex jullie clone!

  Like

  • Commentaar:
   goed dat Jeroen Pauw er aandacht aan besteedt;
   fout, dat Jeroen Pauw er een subjectief oordeel over geeft; hij moet het gewoon benoemen en zich nergens over uitlaten of het onsmakelijk is of dat een idiote complottheorie is.

   Of de heren Wim Dankbaar e.a. het wel juist zien weet ik niet helemaal. Ook zij maken ongetwijfeld fouten, maar dat wil niet zeggen dat ze weg moeten worden gezet als complotgekken. Laat ze toch hun onderzoek blijven doen. Hoe meer feiten boven water, hoe beter.

   De waarheid zoeken is accepteren dat je veel fouten kunt maken, en dat fouten onmiddellijk gecorrigeerd moeten worden.

   Wat duidelijk is, is dat de zaak Vaatstra nog lang niet is gesloten, en dat meer zaken boven water moeten komen.

   Natuurlijk komt onze nationale eikel Peter R.de Vries ook hier weer opduiken als alles-deskundige. Dit is op zich positief nieuws, want alleen al de bemoeienis van onze nationale eikel is een indicatie dat er bij de zaak Vaatstra nog veel meer feiten moeten worden achterhaald en dat er een grote kans aanwezig is dat er meerdere doofpotten spelen.

   Like

 3. BREAKING NIEUWS WINDOWS 10 GEMAAKT DOOR MICROSOFT EN CIA TESAMEN ,ZE KUNNEN JE POSITIE TE WETEN , EN KUNNEN JE MONITOR ALS CAMERA OMSCHAKELEN DAT ZE GEWOON BIJ JE BINNEN KUNNEN KIJKEN EN ZIEN WIE JE BENT.

  Like

 4. Opblaaspop Rob Jetten is meervoudig aanwezig bij de aanstaande Bilderbergconferentie.

  Alle deelnemers van de conferentie krijgen als relatiegeschenk een opblaasbaar proefexemplaar van Jetten in hun welkomstpakket als symbool voor het opblazen van de democratie in Europa en voor eigen gebruik in hun hotelkamer.

  Like

 5. Monster van Frankenstein: Rob Jetten.

  Waarom zit die achterban van D’66 er zo slap bij nu het referendum en de democratie worden afgeschaft ? Of is die achterban van D’66 ook gewoon nep en van plastic gerycled afval ?

  Like

 6. Pedo Vice President Pence

  Keep your friends close and your enemies closer !

  The Secretary of Defense James Mattis simply does not get it that President Trump must achieve an end to elective wars and predatory unilateral militarism abroad (as well as CIA’s smuggling of drugs, guns, gold, cash, and small children), if he is to get a grip on the US Government that supports multiple elite crime families including the Bush and Clinton crime families particularly. Lees meer: https://phibetaiota.net/2018/12/robert-steele-mattis-resignation-most-helpful-reaction-of-congress-reveals-degree-to-which-all-members-are-bribed-and-blackmailed-by-zionist-israel-and-us-military-industrial-complex/#more-136864

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.