Koning Willem Alexander

Nico van den Ham ontmaskert‘ Taxfree-Shell-King Willem’ met zijn ‘Fake- Kersttoespraak’ uit Argentinië.

(door Nico van den Ham en ondersteunt  door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koning Willem Alexander ‘Kerst-Kleuter-preek’ vanuit Argentinië en toch uit Wassenaar(Video).Fake-Kersttoespraak van Koning Willem-Alexander met opmerkingen en vragen van Nico van den Ham.
Duister misdadig ‘Royal-VOC-Verleden’. 

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen(Video).
De Koning bralde ook nog over het verleden. Het verleden van zijn ‘Taxfree-Shell-VOC-Parasieten familie’, ook de aangetrouwde ‘Massamoordenaar- Zorreguieta en Staats-Pooier& Nazi Prins Bernhard'(Video) en de ‘(VVD-misddagdorep)-Vastgoed -Maffia-Huisjesmelker Prins Bernhard Jr’ en ‘Prinses Yab Yum Mabel’, is bij velen onder ons bekend! Iemand met beetje fatsoen en enig schaamtegevoel in zijn donder zou zich nooit meer in het openbaar durven te vertonen als hij of zij deel uit zou maken van zo’n ‘Taxfree-Royal-VOC-Incest- Pedo-familie’.  ‘Taxfree-Shell-Willem-Alexander’ wel en hij hield zelfs weer een ‘Fake-Kersttoespraak’ vanuit Argentinië !

De onveranderde tekst van de Majesteit is in het wit en de opmerkingen en vragen van van Melder van Misstanden Nico van den Ham, zijn in het blauw. 
Het Kerstfeest verbindt ons… maar iedereen heeft er zijn of haar eigen gevoelens bij. Hoe beleeft u deze Kerst? Misschien kijkt u terug op een mooi jaar en geniet u van de sfeer en van de mensen om u heen. Misschien zijn dit juist moeilijke dagen omdat u zich eenzaam voelt. Of omdat u iemand verschrikkelijk mist die u zielsgraag bij u had gehad. Mijn vrouw Boss ‘Queen Exotica  Maxima’  en ik weten wat u doormaakt(kuch). 

Merry Christmas: Top 10 Dieptepunten(Video) die u niet hoort in King Willem zijn Kerst toespraak .
Velen van ons hebben geen mensen om zich heen Koning Willem Alexander. Ook niet tijdens de Kerst. Dat komt vaak omdat zij de energierekening niet (meer) kunnen betalen. De sfeer waar u het over heeft in uw toespraak is dan een koude, dus onaangename en dan komen er geen mensen. Volgend jaar wordt het verwarmen van de woonruimte voor nog meer medemensen onbetaalbaar!

Koning Olifant Carlos VII” en “Koning Willem-Heineken I” brallen ‘Kerst-onzin’ naar hun radeloze burgers met een lege maag. 

Opinie onderzoeken door msm over de populariteit van Koningin en haar zoon nemen Noord-Koreaanse vormen aanTelegraaf blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger(Video)!
Kerst laat maar weinig mensen onberoerd. Dit feest doet een beroep op ons geloof. In religieus opzicht, maar ook: het geloof in onszelf; in elkaar; in een gelukkige en vreedzame toekomst. Veel mensen geloven niet in een God, zoals u wel weet. Vooral die mensen zouden graag willen geloven in diegenen die in ons land de dienst uit maken en recht spreken. Door u, Koning Willem-Alexander, uw handlanger Mark Rutte en de rest van uw omvangrijke kliek, worden we categorisch voorgelogen, opgelicht en voor de belangen van >>> grote bedrijven en organisaties volledig kapot gemaakt.
Het is niet altijd makkelijk dat geloof vast te houden. Wie het nieuws volgt, zakt de moed soms in de schoenen. Wat komt er terecht van alle mooie idealen en beloften? Berichten over intimidatie en extremisme – ver weg maar óók dichtbij – kunnen ons boos maken. Tegenover de sterke en brute krachten in de wereld staan gewone mensen machteloos… zo voelt het vaak.

Meer Lezen: Nico van der Ham  

Steve Brown legt hierna uit waarom de meest succesvolste en oudste misdaadgroep  van ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ nooit zal worden gearresteerd:  

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld: ‘Prinses Yab Yum  Mabe’l & Oerdomme Linda de Mol(Video).

2 antwoorden »

 1. Laatste labbekak-alert, net binnengekomen via de anti-corruptie-brigade:

  De nieuwste truc van Tax-free-Shell-Naai-Graai-Roof-Lieg-Banana-Rutte-3, DDR’666 en andere ratten in pak is ontdekt; volkomen crimineel en schadelijk voor de economie:

  Poolse flexwerkers en andere labbekakken rondpompen, kaalplukken, uitbuiten en doordraaien via uitzend-contracting en draaideurconstructies en dan vervolgens via ongehoorde WW-fraude de voordelen van onze UWV-fondsen in eigen zak gaan steken. Je moet maar durven……

  https://www.ad.nl/politiek/uitzendbureaus-pompen-polen-rond-om-kosten-te-besparen~aeaecc31/

  Like

 2. beatrix ,alex jullie zijn echt gek dat niemand in de land het ziet tot dat jullie dag is aangebroken voor dit hitler heeft ons al een waarschuwing gegeven!

  Zie, Ik zend en neem alle families van het noorden, zegt de Here , en Nebukadrezar, de koning van Babylon, mijn dienaar, en zal hen brengen tegen dit land, en tegen de inwoners daarvan, en tegen al deze naties rondom en zal hen volkomen vernietigen, en hen tot een ontzetting en een sissende en eeuwige verwoesting maken.

  10 En Ik zal de stem van vrolijkheid, en de stem der blijdschap, de stem van de bruidegom, en de stem van de bruid, het geluid van de molenstenen en het licht van de kaars van hen wegnemen.

  11 En dit ganse land zal een verwoesting en een verwoesting zijn; en deze volken zullen de koning van Babylon zeventig jaar dienen.

  12 En het zal geschieden, wanneer zeventig jaren voleindigd zijn, dat ik den koning van Babel zal straffen, en die natie, spreekt de HEERE , vanwege hun ongerechtigheid, en het land der Chaldeeën, en zal ze tot eeuwige verwoestingen stellen.

  13 En Ik zal over dat land brengen al mijn woorden, die Ik daarover gesproken heb; namelijk alles, wat in dit boek geschreven is, hetwelk Jeremia geprofeteerd heeft over alle heidenen.

  De zwarten zitten al in de straf BANK ! En nu jullie !

  Wie komen uit de hol van het Noorden Jullie blanke RAS ! Niet vergeten de Sino mensen !

  Niet iedereen over één kamp scheren dus open jullie ogen !

  Hoe zit de systeem in elkaar zoals jullie , jullie kinderen leren Wit boven en ZWART beneden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.