Maatschappij.

Protest Gele Hesjes hardhandig gestopt door laffe Politie in opdracht van corrupte Haagse VVD Burgemeester Krikke.

( van onze ‘VVD en CDA Pedo Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Meteen na Prinsjesdag beslag fiscus op Kapitaal pand corrupte VVD-Burgemeester Krikke ‘Gelukzoeker & Mega-Fraudeur-Omar Munie’(Video).
De extreem corrupte VVD-Burgemeester Krikke van Den Haag heeft hardhandig een einde gemaakt aan het protest van zo’n 400 Gele hesjes. De laffe en corrupte politie moest van Krikke hard ingrijpen toen de stoet van kaal geplukte eerlijke burgers( geen Ratten in pak Video)) van het Plein naar haar stadhuis liep. Acht demonstranten,waaronder twee bejaarden en een invalide werden nodeloos hardhandig aangehouden.

‘Gelukzoeker-Munie’ & VVD-Burgemeester Krikke waren al ontmaskerd als Mega- Fraudeurs door Volksnieuws & Stem van de Straat/Salto TV(Video).

Moedige Gele Hesjes blokkeren snelweg Maastricht.‘Oplichter& Hoerenloper- Kees van der Spek’ woest(Video).

‘Alles Deskundige Joke van de Stem van de Straat tijdens Gele Hesje protest in elkaar geslagen door de Laffe en corrupte Franse Politie.

Rutte & Kaag zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Muni’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna(Video).
De demonstranten hadden onder meer lunch pakketten( bruin brood met kaas) en drinken(Koffie) bij zich omdat zij geen geld hebben om uit eten te gaan. Toen een straat werd afgezet en de Gele Hesjes toch door wilden lopen werden ze in elkaar geslagen door de laffe en corrupte ‘Vinger-politie’(Video). De  laffe en corrupte ME voerde charges uit en acht weerloze Gele Hesjes activisten werden eerst in elkaar geslagen en daarna opgepakt voor ‘Verzet’ tegen de politie en het verstoren van de corrupte ‘VVD Burgemeester-Krikke- openbare orde’. De laffe en corrupte ‘Vinger-politie'(Video) kon voorkomen dat de groep van ongeveer 400 demonstranten het winkelgebied inliep. Krikke vreesde dat de Gele Hesjes wellicht ook naar haar miljoenen ‘Witwas-Vastgoed-Maffia-project’ van de ‘Riool-Showbizz-Vluchteling-Omar Munie zouden marcheren.
De Gele Hesjes protesteerden onder meer tegen het misdadige ‘Pluk de massa kaal regeringsbeleid’ van ‘Taxfree-Shelll-Rute 3’(video) en corrupte ‘VVD-Doeners- Krikke en Henry Keizer (Video)etc‘..

10 antwoorden »

  • Patriots Are At DEFCON 1: [DS] Cabal Must Be Completely Destroyed And Here’s the Targeted Hit List

   Remember remember the 5th of December. Briefjes en geschokte gezichten op de begrafenis is niet wat wij wilden zien. Verwachtte alwel dat het een motiviatiestuntje was. Niet nodig, iedereen weet waarom wij er wereldwijd inzitten.

   Het opruimen van de powers that never should have been.

   Een opvallende gebeurtenis/ out of the ordinairy en zeer zeker een boodschap aan de satanische Jezuiten/ Johannieten/ freemasons.

   Voor hen wereldwijd was dit het signaal. Ze zullen zelf wel weten wat dit betekend.

   Jesuit Vatican Assassins sent for Hillary Clinton

   Like

 1. De tasjesman Omar Munie is te stom om belastingaangifte te doen maar als hij met zn bips omhoog ligt kan hij met zn sluitspier knipoogjes geven…. laat de VVD daar nu helemaal gek op zijn. Onweerstaanbaar voor deze rare groep VVD mensen. Net zoals je als burgemeester van Maastricht voor het maastrichtse klootjesvolk niets bent of doet maar alleen lekker voor jezelf daar de boel omzeep helpt en dan ineens als burgemeester voor het klootjesvolk in de Haarlemermeer aan de slag kan? Of een Pauline Krikke die van Arnhem naar Den Haag vertrekt? Geen hagenees heeft om haar gevraagd net zoals burgemeester Krikke opdracht geeft om mensen in een geel hesje in elkaar laten beuken door de politie. Diep triest, in en in diep triest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.