Media-Maffia

‘Junkie & Hoerenloper Peter R. de Vries’ wekt weer hoongelach op Twitter, maar John de Mol & Parket-Generaal houden hem op de TV.

(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Junkie-Peter R. de Vries’ krijgt er van langs door Twitteraars en Hiddema & Steve Brown(Video).
Dat op Twitter de ‘Junkie-BN-Hoertjes’ van in hoofdzaak ‘Maffiaboss John de Mol’ niet bepaald populier zijn is geen geheim. Hetzelfde geldt voor al die corrupte politici van de Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,D66 PvdA, GroenLinks en SGP en CU(Video). Ditmaal mag de’ Insluip-Geilneef-Junkie-Peter R. de Vries’ het op de laatste dag van 2018  terecht ontgelden nadat hij zijn ‘Huil-beklag’ doet over een verkeersboetetje als Politie-Informant.

‘AIVD-Politie-informant Peter R. de Vries’ wordt ook nog voetbal Maffia-makelaar(Video)

‘Junkie-Peter de Vries’ krijgt onderuit de zak van publiek bij laffe ’Fat-man Jensen’.(Video). 

LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje(Video).

LOL:‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent ‘Nep en fop-advocatenkantoor’, Misdaadmuseum en ‘Judas-SBS-Raadskamer’(Video).

John de Mol trekt stekker uit ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Natte plasser-Judas-Raadkamer’(Video).

Wat veel mensen nog niet weten is dat Peter R. het ene gat met het ander gat vult. De Vries is een zware ‘Cocaïne Junkie & Hoeren–verslaafde’ en iedereen in de ‘Volks & Elite-Onderwereld’ weet dat dat bakken met poen kost. Daar kan niemand tegen op verdienen.Vandaar dat de Vries zich als een Junkie in de rondte hoereert als o.a. ‘Nep en fop-Allesdeskundige’ bij RTL-Riool-Boulevard(Video) en bij de Staatsomroep Bral-porgramma’s van met name de Subsidievreters ‘Ratje Pauw’ & ‘Sugar Daddy-Gold Digger-Jinek’. Daarnaast is de ‘Junk Peter R. ‘nog in de weer als ‘Maffia-Voetbal Makelaar‘ en ‘Nep en Fop directeur’ van het louche en corrupt advocatenkantoor De Vries & Kasem(Video) en als zwart vet betaalde Politie-informant en als ‘Media Adviseur Pooier’ van de ‘Judas-zussen Holleeder’ en nog veel meer louche scharrel ‘Judas-baantjes’ en allerlei duistere projecten zoals bijv.: Tinker Imagineers’-Misdaad museum(Video) en‘Nep en  Fop-Goede- Doelen’(Video) en de ‘SBS-Judas Raadkamer’.  Dat laatste ‘SBS-TV-Lynch- riool-project’ was hem door de  corrupte Raad van rechtspraak en het corrupte OM Parket Generaal gegeven als dank voor zijn minimaal 25 jaar lange corrupte en duister ‘Judas-diensten’ als Politie-informant. Zie videoreportage hierna:

Junkie Peter R.: „Gut o gut… op de laatste dag van het jaar krijg ik nog een verkeersboete binnen. Oei… Ik heb 1 kilometer (!) te hard gereden… hadden ze deze toewijding maar eens bij de duizenden ernstige misdrijven die ze gewoon laten liggen…! #georganiseerdemisdaad”, twittert een gepikeerde ‘Junkie Peter’.
Ironisch is dat ‘Junkie Peter R. ‘zich ook nog schuldig maakt aan projectie. (Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.). Hij was waarschijnlijk weer eens Apestoned van de Cocaïne en wilde ff stoer doen tegenover het ‘Cocaïne-Hoertje’ die bij hem stijf op de bank thuis zat. De Vries behoort namelijk zelf tot de georganiseerde misdaad, zij het als Politie-informant en dat verzinnen wij niet dat heeft het Gerechtshof te Amsterdam al in 1991 voor recht verklaard in de Bruinsma –Parool zaak. Maar gelukkig voor ‘Junkie & Hoerenloper Peter R.‘ en zijn corrupte ‘Justitie-Bazen en zijn beschermheer ‘Maffiabaas John de Mol’(video) weten ook dat feit veel twitteraars nog niet, want anders zouden zij helemaal terecht gehakt van hem maken en eisen dat hij van de Tv-Buis verdwijnt en dan binnen no time net als de meeste Junkies op straat terecht komt en rond moet toeren op een gestolen fiets en zichzelf dan letterlijk moet gaan Hoereren voor zijn verslaving. Bovendien die keren dat de corrupte Politie een oogje dicht heeft gedaan als Peter R. weer eens stijf van de cocaïne deelnam aan het verkeer, daar horen wij hem nu ff niet over: “Insluiper Geilneef Peter’ R.de Vries(Video) stijf van de drugs mag deelnemen aan Verkeer van corrupte politie Hoorn”.

Op veel bijval hoeft ‘Junkie&Hoerenloper Peter’ niet te rekenen, blijkt uit de vele reacties. „Dit was gewoon de trajectcontrole, dus het afvallen van agenten die het toch al druk zat hebben (voor een maandsalaris wat u met 1x aanschuiven bij Pauw binnenharkt) lijkt me nogal misplaatst.”, terwijl een ander grapt: „Je hebt in ieder geval een alibi.”Doordat domme ‘Junkie  Peter R.’ een foto van de beschikking bij de tweet heeft geplaatst, is ook het kenteken zichtbaar. Een slimme twitteraar weet met die gegevens te achterhalen dat zijn auto een slordige 150k waard is. „Die bekeuring kun jij toch wel betalen met een BMW van € 151.059?”, is dan ook zijn reactie. Kijk deze  twitteraar weet dus niet dat deze Pooier Bolide geleased is om( te jonge) Kutten te vangen en om o.a. credit te krijgen en te houden bij zijn Cokedealers en vaste Pooiers en dat de Vries net als alle Junkie’s en Hoerenlopers(Video) het ene gat met het ander gat vult.

Junkie-Peter R. de Vries& zijn ‘Junkie Van der Eem’ barsten in tranen uit na mislukte Ramkraak.

2 antwoorden »

  1. Dat hij zich voor Euro 20,00 helemaal te kijk zegt, geeft al aan met welk niveau Peter R. de Vries geassocieerd kan en wil worden:

    Voor Euro 20,00 koop je in de supermarkt 5 kilo tomaten en 5 kilo eieren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.