Elitaire Misdaad

Voorrang ‘Otto-(Slaven)-Work Force -Huisvesting’ voor 20.000 ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ en 40.000 ‘Oliedollar -Vluchtelingen’

( van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze moderne Slavenhouder redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-  Laatste labbekak-alert: Er breken gouden tijden aan voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr& VVD Tweede kamerlid Haga en Slavenhouders als van Gool& Swoboda(Video).
‘Misdaadgroep-Kafra’ komt voort uit uitzendonderneming ‘Otto Work-Slaven- Force’, bekend berucht van het detacheren van zwaar onderbetaalde  werknemers Slaven uit landen als Polen en Tsjechië bij o.a. ‘Misdaadgroep Post.nl’. En de Labbekakken worden zo door o.a  ‘Otto-(Salve)- work Force’ gelokt ,jawel, ook uit de  de ‘CIA Vazal-Staat-Oekraïne’! Dat het ‘UWV-Maffia’ een ideale crime partner is om de ‘Fraude& Witwas-draaideuren’ te laten blijven ronddraaien is natuurlijk meegenomen voor de Ratten in pak(Video) in de Straf de arme Maatschappij. Volgens Godfather Van Gool, die ‘Grootaandeel-Slaven-houder’ is van ‘Misdaadgroep Otto’, wordt het hoogst tijd dat er vaart wordt gemaakt met de huisvesting van ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ en de Nederlandse Labbenkakken in de ‘Auschwitz- Peter Boelhouwer-Barakken'(Video).De nieuwe ‘Slaven-huisvesting-misdaad-organisatie Kafra’ zal de komende vijf jaar maar liefst 20.000 Oost-Europese ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ onderbrengen in grote woon ‘Barakak-complexen’. Dat brallen oprichters de ‘Ratten in pak Karolina Swoboda en Frank van Gool’ (Video) naar aanleiding van hun misdaadplannen die zij vandaag schaamteloos presenteren. Opmerkelijk dat die gewetenloze moderne Slavenhouders Swoboda en Frank van Gool straffeloos en openlijk hun walgelijke gang kunnen gaan en niet comfrom het Wetboek van Strafrecht en/of het EVRM( mensenrechten) worden vervolgd, of juist niet? Justitie is immers in corrupte handen van het CDA met ‘Gestapo-Generaal  Grapperhaus'(Video) en de ‘VVD-Elite Gangster- Dekker’ als ‘Doofpot-Ministers’ en dat verklaart een hoop zo niet alles waarom zij niet worden vervolgd. Hoe het ook zij, de ‘Mocro Maffia’ en Willem Holleeder en de Motorclubs(Video) spreken er terecht schande van:

Rutte & Co discrimineert Nederlanders als Labbenkakken: Geen Woningnood voor ‘Vluchtelingen-Emigranten’(Video).

Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(video).

Iedereen die geen Nederlander is wordt met voorrang aan een betaalbaar huis en/of Barak geholpen, tenminste als er ‘Bloed-poen’ aan te verdienen is. De wachttijd voor Amsterdammers is inmiddels opgelopen tot 19 jaar voor een betaalbaar huis en elders in Randstand zijn de wachttijden zelfs opgelopen tot ver over de 20 jaar.De Nederlanders die aangewezen zijn op een betaalbare sociale woning worden mishandelt als rechteloze Labbenkakken door de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,D66,VVD,PvdA, GroenLinks,CU en SPG.

 ‘Complex verhaal hoe wij onze zakken straffeloos vullen als  moderne Slavenhouders’.
,,Er is te weinig goede huisvesting voor deze werknemers Slaven, het is en blijft een complex(duister)- verhaal. De kwaliteit van de woonlocaties is momenteel niet in orde(kuch). Te veel gemeenten redeneren vanuit het not-in-my-backyard principe en dat leidt tot veel misverstanden. Er is nog steeds sprake van koudwatervrees”, aldus ‘Godfather& Slavenhouder Van Gool’.

Laatste Labbekak-alert: Rutte: PostNL krijgt van mij onze “Doeners Prijs” 2018 en Pas op voor de Russen(Video).
Werknemers Slaven uit Midden-en Oost-Europa vervullen inmiddels ruim 500.000 extreem slecht betaalde banen in ons land en zijn vooral crimineel actief in de land- en tuinbouw, zakelijke dienstverlening, logistiek, groothandel, voedingsindustrie en de metaalsector.

Waalwijk centrum van de moderne slaven.
In de regio rond Waalwijk, waar grote  uitbuit-bedrijven zoals bol.com hun distributiecentra hebben, zijn bijvoorbeeld veel Oost-Europeanen werkzaam als  moderne Slaven.’Godfather Van Gool ‘verwacht dat er de komende jaren sowieso nog eens 100.000 ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ bij komen in ons land. ,,We zijn dan ook van plan om enkele tientallen woon Barakken-locaties per jaar te openen die plaats bieden aan duizenden werknemers Slaven.”Inmiddels zijn er ‘Kippenhok-accommodaties’ gerealiseerd in Boskoop, Waalwijk en Venray. Volgens ‘Godfather Van Gool’ gaat het inmiddels om ruim 1200 ‘Slaven- bedden’. Op 7 januari start de bouw van LH Greenport in Venlo met 400  ‘Slaven-bedden’. En de komende maanden zullen elders nog eens accommodaties Barakken komen voor ongeveer 1000 personen Slaven. En op die misdadige manier vullen de moderne Slavenhouders niet alleen hun zakken door hun slaven zwaar onderbetaald te werk te stellen, maar vullen ze ook nog eens keer hun zakken aan de Huisvesting van hun slaven.

5 antwoorden »

 1. En niet te vergeten de UWV-draaideurconstructie ! Uitgeperste en kaalgeplukte Polen en andere labbekakken kun je dumpen bij het UWV-hoofdkantoor die de labbekak-afvalverwerking op zich neemt en die dan de kosten verder kan verhalen op de belastingbetaler, en Rutte vindt dit OK.

  Weet je hoe je 6 labbekakken in 1 kippenhok krijgt ?

  Heel simpel: met een 3 ploegendienst, van 3 x 8 uur per dag kun je 4 labbekakken uitbuiten als ze 8 uur werken of 8 uur overige tijd, terwijl de overige 2 dan maximaal 8 uur in het stapelbed mogen slapen en verblijven. Een bezettingsgraad van 600% per bed ! per kippenhok !

  Om bijvoorbeeld 60 labbekakken uit te persen heb je dus een kippenhok met slechts 10 stapelbedden nodig.

  Huisjesmelker Prins Bernard jr. is helemaal door het dolle heen, bij het lezen van dit bericht….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.