Kabinet Rutte

Rutte: Maximaal 6 ‘Migranten-Slaven-Sea Watch’ welkom bij ‘Otto Work-Slaven- Force’ om geplaatst te worden bij Post.nl en koop loten ‘Nationale Postcode /Staats Loterij-Misdaadgroep’. .

(van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-  Rutte: Pas op voor Poetin en Vluchtelingen Come to Holland en neem de huizen en slechts betaalde ‘honger-baantjes’ van de kaal geplukte Laagste Klasse(Video) BN-Hoeren troggelen mensen bakken met geld af met ‘Goede Doelen-Maffia'(Video) tot met Gokverslaving (maffia).
Het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ is onder  ‘Loterij-voorwaarden ‘bereid om enkele ‘Slaven-migranten’ toe te laten en te dumpen in de barakken van ‘Misdaadgroep -Otto Work-Slaven- Force’  en/of Volksbuurten, die nu op een reddingschip op de Middellandse Zee ronddobberen. ‘Bennie Boekra’ is uiteraard altijd welkom in Amsterdam liet Rutte en zijn ‘gabber in crime’ GroenLinksRechts Burgemeester Halsema weten(Video).

Voorrang Huisvesting voor 20.000 ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ en 40.000 ‘Oliedollar -Vluchtelingen’(Video
Maar stelt het corrupte  Ministerie van  Klasse Justitie en Veiligheid voor de Ultra-Rijken&Elite-Pedo’s van de ‘CDA- Gestapo Generaal Grapperhaus’&‘VVD-Elite-Gangster Dekker, dan moeten andere landen ook bereid zijn om een deel van de 32 opvarenden ‘Slaven-migranten’ op te nemen en eventueel te verloten bij onze (corrupte) vrienden van de Staatsloterij. De Bizarre en zo goed als zeker geestelijk gestoorde seksloze ‘Godfather Rutte’ (al meer dan 16 jaar geen vriend of vriendin )van de ‘VVD-misdaadgroep’  zou naar verluidt maximaal zes opvarenden willen toelaten op verzoek (lees orders) van zijn ‘EU-Elite Killer Führer Merkel’ , zo heeft het corrupte Binnenhof(Video) te den Haag (Tuig van de richel in pak) laten weten aan de extreem corrupte Europese Commissie en roept ieder op om Loten te kopen.

Laatste Labbekak-alert: Rutte: PostNL krijgt van mij onze “Doeners Prijs” 2018 en Pas op voor de Russen(Video).

Misdadige ‘Nep en Fop Staatsloterij’ treft geheime schikking met BN-er of Politica(Video).
De eveneens extreem corrupte EU Commissaris Timmermans( PvdA-hoertje) is bij het horen van zo veel goed Vluchtelingen nieuws  weer eens in ‘Mh17-tranen’ uitgebarsten (video) voor de ‘Staats-NOS-camera’ en snikte tussendoor door Stem op mij en koop de ‘Nationale Postcode Loterij-BN-Hoeren-Loten’  en/of de ‘Nep en Fop-Staats Loterij-misdaadgroep’ loten Labbenkakken en neem een vluchteling in uw schuurtje en/of huis net als ik nooit zal doen.

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).
Omdat slechter weer op komst is, moet het smokkel-schip snel naar veilige haven.De kans dat deze mensen na het doorlopen van de asielprocedure in Nederland mogen blijven, wordt laag ingeschat, maar dat mag de  “Dobberneger”-pret niet drukken. Veel van de opvarenden zouden uit volgens Rutte&Co veilige landen komen zoals Egypte en Nigeria waar mensen die kritisch zijn over de heersende corrupte Dictators  aan de lopende mand worden gemarteld, de gevangenis  ingesmeten en vermoord. Onder de geredde ‘Slaven-migranten’ zouden zeven kinderen zijn en daar weet de ‘VVD-Griezel Teeven’ wel raad mee. Die stuurt hij om van ze af te komen gewoon weer de dood in:” ‘Pedo-Amber Alert’:’VVD-Griezel-Teeven’ aan de slag in de Jeugdzorg bij (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’(Video).”

Pure GroenLinks Rechts mensensmokkel: GroenLinks Chapter: “We gaan ze halen” gaat Stunten met Kerst in de Mensensmokkel en dood aan de Russen (Video).
Het gaat om arme radeloze mensen die door Sea Watch van een smokkelschip zijn gehaald. Het aanbod van Rutte is opmerkelijk, omdat de’ Slaven-migranten’ volgens een ingewijde in Libische wateren uit zee zijn gehaald. In principe is door de ‘EU-Killer-Elite’ gefinancierde  kustwacht van dit land dan verantwoordelijk, maar de Sea Watch 3 is snel naar internationale wateren gevaren, en was plaatselijk half december te vinden voor de kust van Malta. Daar is Sea Watch en GroenLinks Rechts ‘CIA-Trol Bram van Oijk’ ook niet meer welkom. Het schip Sea Watch 3 vaart onder Nederlandse vlag. De Duitse hulporganisatie gebruikt daarvoor al postadres het kraakpand Vrankrijk in de Spuistraat in Amsterdam en staat vreemd genoeg niet geregistreerd  op de Amsterdamse ‘VVD-Witwas-Zuis-as’. Ondertussen heeft de Burgemeester van Napels het schip aangeboden aan te meren in de haven van die stad, daarmee indruisend tegen het beleid van binnenlandminister Matteo Salvini, die nog schepen weert uit de Italiaanse havens. Vanuit Italië zouden de ‘Slaven-migranten’ kunnen worden verdeeld en /of verloot via de ‘Nationale Postcode Loterij-misdaadgroep’ (Zie Noot) die zo een beetje heel Nederland straffeloos gokverslaafd aan het maken is met zijn dagelijkse reclame bombardementen met de ‘Junkie-BN-Hoeren’ van ‘Maffiaboss John de Mol’.Sea Watch Schip aan de ketting: Bram van Oijk is woest en eist dat Russische schepen aan de ketting moeten worden gelegd en niet Sea Watch en raadt ook al aan dat alle Labbekakken loten moeten kopen bij de ‘Nationale Postcode Loterij-misdaadgroep’.’ De Mocro Maffia daar in tegen roept alle Nederlands op(Video) geen Loten meer te kopen en hun weinige geld beter te gebruiken.

‘VVD-staatssecretaris’ onmenselijke ‘Harber & echtgenoot Bart’ duiken onder in een Darkroom tijdens de zaak Lili en Howick(Video).
De ‘VVD-misdaadgroep’  en het ‘Nep en Fop Christelijk  CDA’ suggereerden gisteren dat  Nederland het regiem Taxfree-Shell-Rutte3 met zijn ‘Judas partijtjes CDA,D66en CU’ na het opnemen van de ‘Slaven-migranten’ het schip aan de ketting moet leggen en verloten onder de Nederlandse bevolking,zodat het niet opnieuw behulpzaam kan zijn bij de (GroenLinks Rechts)- mensensmokkel. De woordvoerder van verantwoordelijk VVD staatssecretaris ‘Elite-Gangster Harbers’ ( Klasse Justitie) kan op dit moment niet zeggen (liegen) of dit daadwerkelijks staat te gebeuren en raadt ook iedereen aan om veel Loten te kopen bij zijn vrienden de ‘Nationale Postcode Loterij-misdaadgroep en de ‘Staats-Loten misdaadgroep’.

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat(Video).
In juli legde het extreem corrupte ‘Mini-Witwas-ING- Staatje Malta’(Video) dezelfde boot en daarnaast een vliegtuig van Sea Watch aan de ketting, dat gebruikt werd om makkelijk bootjes van mensensmokkelaars te kunnen spotten en mogelijk om drugs en wapens te smokkelen voor de “Deep State”- CIA&AIVD(Video). Dit was zogenaamd om onderzoek te doen. Na het omkopen van de plaatselijke autorieten is het schip toch weer uitgevaren en het vliegtuig weg gevlogen. En labbekakken worden zo door o.a  ‘Otto-(Salve)- work Force’ gelokt ,jawel, ook uit de  de ‘CIA Vazal- Staat-Oekraïne’ ! Dat het ‘UWV-Maffia’ een ideale crime partner is om de ‘Fraude& Witwas-draaideuren’ te laten blijven ronddraaien is natuurlijk meegenomen voor de Ratten in pak(Video) in de Straf de arme Maatschappij.

Goede Doelen Maffia’: Johnny de Mol aka ‘De Allesneuker’ &Exploitant gehandicapten en ‘verwaarloosde’ kinderen(Video).

Noot: De sterren (Junkie-BN-Hoeren  van ‘Maffiabos John de Mol’ en de ‘Riool-Showbizz- King Oranje Boven Joop van den Ende‘ , die hun eigen moeder voor geld  en drugs verkopen en Nederlander gokverslaafd maken ) van de Nationale Postcode Loterij (NPL)-misdaadgroep krijgen honderdduizenden euro’s per jaar als beloning. Vooral Caroline Tensen boert goed met 250.000 euro per jaar; Winston Gerschtanowitzis met 200.000 euro een goede tweede. Dat meldt weekblad Privé op basis van anonieme bronnen. Tensen moet van de loterij niet alleen in alle reclame-uitingen verschijnen, maar ook haar NPO 1-show Eén tegen 100 valt onder dit contract. Avrotros betaalt weer voor haar andere tv-projecten.Gerschtanowitz deelt onder meer de prijzen uit tijdens de televisieshow Postcode Loterij Miljoenenjacht. Die show wordt gepresenteerd door (Oerdomme)- Linda de Mol, maar zij is géén gezicht van de loterij. Overigens deelt Gerschtanowitz zijn tweede plek met ambassadeur Nicolette van Dam, die volgens de Privé eveneens 200.000 euro per jaar krijgt voor haar werkzaamheden.Verder stelt Privé dat Martijn Krabbé bij de loterij zo’n 100.000 euro per jaar verdient en dat Humberto Tan op nóg minder uitkomt, vanwege zijn beperkte optredens namens het bedrijf.Inmiddels zit de loterij ook niet meer zo te wachten op Humberto ‘imagoprobleem’ Tan, aldus het weekblad. “Het is de vraag of Humberto überhaupt nog mensen naar de loterij toe zal trekken of ze eerder zal afstoten.”De andere bekende Postcode-gezichten Gaston Starreveld en Quinty Trustfullzouden allebei voor 150.000 euro op de payroll staan.Van slechts één ambassadeur is het salaris publiekelijk bekend. Tijdens de scheidingszaak van Ruud Gullit bleek hij 48.000 euro per jaar op te strijken bij de loterij. “En dat alleen voor af en toe een gratis reis naar een afgelegen gebied. Bron: http://www.mediacourant.nl/2018/02/caroline-verdient-250-en-winston-200-duizend-bij-npl/

 

 

 

 

 

8 antwoorden »

 1. Gevaarlijker nog dan Mark Rutte ( ja echt, het kan …) zijn de Deep State en enkele superrijke bankers die dictators steunen en economieën in kunnen laten storten. Kijk maar eens naar een Bolsorano – de nieuwe president van Brazilie – die keihard in de media schreeuwt dat hij gaat afrekenen met de Indianen stammen die leven in de reservaten of oerwouden van Brazilie. Bossen ontginnen en valse ploertenstreken leveren, dat is wat deze man allemaal van plan is.

  Like

 2. Ik dacht dat ik wel wat gewend was in de media en zeker op Amsterdam Noir, maar dit slaat alles in Tax-free-Shell-corrupt-Banana-Nederland in het AD:

  Volgens het AD worden/werden in Tilburg arbeidsgehandicapten en andere labbekakken met Chroom-6 chemisch verwerkt tot chemisch eindproduct of giftig halffabrikaat.

  Voor de kunstmestindustrie en voor Shell-chemie breken kennelijk gouden tijden aan bij zo’n groot aanbod van goedkoop chemisch bereid materiaal uit de provincie.

  Vergeleken bij het graaituig inTilburg, werkten in Auschwitz blijkbaar amateurs.

  https://www.ad.nl/tilburg/gemeente-tilburg-wacht-met-reactie-na-chroom-6-rapport~ad823562/

  Chroom-6 is een goed en voordelig alternatief voor Zyklon-B om labbekakken te behandelen, aldus een scheikundige laborant van Arbeitseinsatz Tilburg, die niet met naam in het AD genoemd wilde worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.