Elitaire Misdaad

Werkloze Labbenkakken opzettelijk jarenlang vergiftigt&uitgebuit door Tilburgse Burgemeesters Vreeman & Noordanus& Opstelten.

(door Toedelokie  en ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-PvdA-Graai en Jat Burgemeester Tilburg Peter Noordanus’ met de corrupte, corpulente billen bloot.
“Toelelokie”Ik dacht dat ik wel wat gewend was in de media en zeker op Amsterdam Noir, maar dit slaat alles in Tax-free-Shell-corrupt-Banana-Nederland in het AD”:
Eindelijk horen de Tilburgse werklozen Labbekakken welk dodelijk risico ze hebben gelopen tijdens het  gedwongen schuren van de treinen bij het Tilburgse Gemeentelijke ‘Slaven-re-integratie –misdaad-bedrijf tROM’. Het zogenaamde  integratie-bedrijf tROM’  is in middels gestopt, maar niemand van de leiding gevende, alsmede eindverantwoordelijke Rat in pak(Video)-Burgemeesters Vreeman & Noordanus( Pvda-Hoertjes)& Opstelten( VVD-Misdaadgroep).zijn tot heden gearresteerd en worden ook nooit gearresteerd in het ‘Mooie Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ met als Ministers van Klasse Justitie de CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’& ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’.

31 januari 2019 is de dag waar de chroom-6 slachtoffers in Tilburg al lange tijd op wachten. Op deze datum worden de resultaten van het ‘RIVM- Doofpot-onderzoek’ gepresenteerd(kuch).
Eind 2016 gaf de corrupte en onmenselijke gemeente Tilburg een onafhankelijke ‘Vertraag &Doofpot-Commissie’ al opdracht om alles(niet) uit te zoeken, maar die corrupte commissie had steeds meer tijd nodig. Tot frustratie van de slachtoffers en hun familie, waarvan er al een aantal zijn overleden. Inmiddels ligt de datum vast: 31 januari zijn alle betrokkenen die nog leven uitgenodigd voor de ‘Nep en Fop infobijeenkomst’. In Tilburg moesten zo’n 800 bijstandsgerechtigden gedwongen van 2004 tot en met 2011 oude treinen opknappen. Pas jaren na het gedwongen ‘Werklozen-Slaven-project’ kwam aan het licht dat in de verf die van de treinen was geschuurd het gevaarlijke, kankerverwekkende chroom-6 zat.

‘ProRail & NS Vastgoed’ de corrupte Ratten in pak van het Jaar 2018.Rutte:”Mooi resultaat”!(Video)
Het werklozen Slaven-project was een misdadige samenwerking van de corrupte Burgemeesters Vreeman&Noordanus en Opstelten van gemeente Tilburg, onderhoudsbedrijf NedTrain en het Spoorwegmuseum. Het museum leverde de treinen en NedTrain (‘Witwas-dochterbedrijf’ van de ‘NS-misdaadgroep’) was eigenaar van de locatie waar gewerkt werd. Tientallen betrokkenen verklaarden tegenover het Brabants Dagblad al eerder dat de bescherming van werklozen schrijnend tekort schoot. Uit onderzoek van de krant bleek verder dat het corrupte NedTrain de chroomverf tot de jaren 90 in de eigen werkplaatsen gebruikt had.Van de gevaren van chroom-6 was het bedrijf zich evenwel eind jaren 70 al bewust, bleek uit documenten en dus zijn ook zij medeplicht aan poging tot doodslag op de Labbenkakken in Tilburg en in hun eigen misdaad-bedrijf. Justitie zegt nu uit te zoeken ‘of er gehandeld is in strijd met voorschriften op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieu’(Kuch). En: ,,Onderwerp van onderzoek is ook, wie of welke misdaad-partij hiervoor mogelijk strafrechtelijk verantwoordelijk kan worden gehouden”(kuch).

‘Oud Vestia-Elite-Maffiaboss Erik Staal’ en nu Huisjesmelker op Bonaire.Pas op voor de Russen&China!(Video)

De walgelijke ‘Rat in pak- Burgemeester Noordanus’ (PvdA-hoertje)stond al voor zijn corrupte misdadig rol in het ‘Vestia-miljarden- Fraude &Witwass misdaden’ in de Top20+ Criminele Burgemeesters(Video) en nu hebben wij die twee serie Moordenaars Vreeman & Opstelten er ook op gesmeten wegens het opzettelijk vergiftigen (meerdere pogingen tot moord) en uitbuiten van Labbenkakken(Video).

Toedeledokie:”Volgens het AD worden/werden in Tilburg arbeidsgehandicapten en andere labbekakken met Chroom-6 chemisch verwerkt tot chemisch eindproduct of giftig halffabrikaat.Voor de kunstmestindustrie en voor Shell-chemie breken kennelijk gouden tijden aan bij zo’n groot aanbod van goedkoop chemisch bereid materiaal uit de provincie.Vergeleken bij het graaituig in Tilburg, werkten in Auschwitz blijkbaar amateurs. Chroom-6 is een goed en voordelig alternatief voor Zyklon-B om labbekakken te behandelen, aldus een scheikundige laborant van Arbeitseinsatz Tilburg, die niet met naam in het AD genoemd wilde worden”.

Taxfree-Shell-Rutte3’ & ‘NPO-VVD-Pr Vatje Jort Kleder’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

10 antwoorden »

 1. Zou er iets worden aangepakt door justitie ?

  https://www.ad.nl/tilburg/strafrechtelijk-onderzoek-naar-tilburgs-chroom-6-schandaal~a959902f/

  800 labbekakken met chroom-6 vergiftigen, je moet maar durven…

  De betreffende burgemeesters zouden er denk ik verstandig aan doen om zich niet meer in de buurt van Tilburg te vertonen.

  800 vergiftigde labbekakken zijn volgens mij nog wel fysiek in staat om dit achterbakse corrupte ex-burgemeesterstuig compleet in elkaar te slaan.

  Like

 2. De werkeloosheid zo vanzelf opgelost?
  De nwo begint zich te realiseren dat de gele hesjes zomaar niet uit het veld te slagen is?
  Vaccinatie chemtrails, asbest ,glysofaat?

  Like

  • De machtswellustelingen zijn ONVOORSTELBAAR bang voor de gele hesjes ontwikkeling, welke immers wereldwijd (!!!) plaats vindt, tot in Australië en zelfs Israël toe.

   De verhoging van het collectieve bewustzijn is duidelijk begonnen. En valt niet meer tegen te houden, hoe zwaar de repressie ook zal zijn.

   Like

 3. dit wind waait te lang ?

  Hoe Brussel UW geld uitgeeft alsof het aan bomen groeit: in een verwoestende aflevering onthullen we hoe Eurocraten een leven leiden van een enorm overschot – 10.000 meer verdienen dan de £ 150.000 van de premier – terwijl ze beslissingen nemen die ons hele leven in het geheim beïnvloeden
  Door ROBERT HARDMAN VOOR DE DAILY MAIL
  GEPUBLICEERD: 01:07 GMT, 20 juni 2016 | BIJGEWERKT: 07:42 GMT, 20 juni 2016

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.