koningshuis

‘Taxfree-Royal-Maffia-Vastgoedbedrijf-Pinnacle’’ van ‘Huisjesmelker Prins Bernhard ‘koopt’ met geld van de ING Bank Mediapark Hilversum.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Taxfree-Royal-Huisjesmelker Prins Bernhard’ stapt in het Mediapark in Hilversum met ‘Witwas-miljoenen’ van de ‘ING-Misdaadbank(Video)‘. ‘Taxfree-Royal-Elite-Maffia-Vastgoed-Witwas & Fraude-bedrijf- Pinnacle’, waarvan de misdadige Prins mede-eigenaar Katvanger van is, heeft het park ‘gekocht’ van Europa Capital. Financiële details van de duistere transactie zijn niet bekend gemaakt en welke duister rol de ‘Oranje-Boven PvdA NSB Burgemeester Broertje'( Video) hierin speelt wordt ‘Staats-geheim’ gehouden. Ook weigert de Prins bekent te maken van welke Misdaadbanken hij zijn hypotheken tegen 0 procent rente verkrijgt, maar dat is de ‘Royal-ING-misdaadbank’. Onder meer de Staats-NOS, ‘RTL-Riool’ en het voormalige  failliete bedrijf van ‘Maffiaboss John de Mol  ‘Witwas-Talpa’ maken hun ‘Fake- news’ en hersenverpulveraar programma’s op het Mediapark. Het terrein omvat ruim 150.000 vierkante meter bedrijfsruimte voor mediagerelateerde corrupte bedrijvigheid. Er werken 6000 voor het merendeel kleine ‘dr. Goebbels-mensen’ die net als de ‘Junkie-BN-hoeren'(Video) hun eigen moeder voor geld verkopen.

Geen contact met ‘Prins weet van geen kwaad’ is een Leugen. Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld:’Yab Yum Prinses Mabel’ & ‘Oerdomme Linda de Mol'(Video).

Volkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet(Video). “

Het corrupte Britse Europa Capital wilde het Mediapark al meer dan twee jaar verkopen, maar vroeg een bloedprijs. De gemeente Hilversum heeft geen contact gehad met’ Huisjesmelker Prins Bernhard’ bij het sluiten van de duistere deal, liegt Wethouder Wimar Jaeger van ‘Rat in pak Economie’, ‘Fake News-Media’ en ‘Cultuur voor de Elite’ in een toelichting. ,,Er is een einde gekomen aan de onzekerheid met betrekking tot de toekomstig eigendom van het Mediapark, daar ben ik blij zo blij mee als een kleine Prins, nee geen ‘Vastgoed-Maffia -Prins’,hihihihihhi’’, aldus de corrupte Jaeger.De afgelopen tijd is er gewerkt aan een Duivelse toekomstvisie voor het Mediapark om zo de locatie een levendige campus voor digitale media te maken(kuch). ,,Het Mediapark moet een prettig (Duivels)-nest worden voor nieuwe oude  Fake News- en hersenspoel media en wie kan dat beter als onze Prins Bernhard Jr”, aldus Jaeger’

‘Wit-was-Circuit Zandvoort’. Stem van de Straat: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte wel &‘Yab Yum Billen’ Prinses Mabel(Video) in beeld(Schokkend).
De ‘Duivelse Prins Bernhard’ beschikt over een ruime ervaring als Elite- Maffia-ondernemer net als ‘Prinses Yab Yum Mabel’. Naast zijn ‘Maffa-vastgoedactiviteiten’ in Amsterdam is de ‘Prins in het kwaad’ ook eigenaar Katvanger van de ‘ING-Witwasen -Fraude-Bank- Circuit Zandvoort. Hij is tevens mede-oprichter Katvanger van het eveneens duistere ‘Witwas&Fraude- ict-bedrijf Levi9’.

2 antwoorden »

 1. of de leeuw van ING groen is. De Mol riep in zn dr Goebbels preek dat de NL labbekak gemiddeld 8uur33min per dag naar een schermpje staart. En dan is er maar 1 dr Goebbels in de NL markt aktief? vreemd, heel vreemd.

  Ik moet trouwens nu denken aan mevrouw de patatten bakster die in prive ongevraagd flink scheef zat. Maar omdat het bestemingsplan nu eenmaal al bekend was voor de Pijp en hier nog een gepast pandje voor gezocht moest worden voor de Starbucks had mevrouw de patatten bakster dikker pech. Voor de formaliteit stond het pand zogenaamd 2 maanden leeg in de verhuur maar hier is op geselecteerd met achterkamertjes info door prins Bernard jr die dit pand heeft uitgekozen voor Starbucks op voorhand.

  Like

 2. Het Mediapark in Hilversum is inderdaad al duivels genoeg.

  Pim Fortuyn is daar vermoord, d.w.z. het is een rituele plek voor de opdrachtgevers van de moord.

  Nu is dus deze duivelse plek eindelijk in het bezit van de nep-oranjes gekomen, als trofee, d.w.z. een lange neus van de deep-state corrupte elite naar de democratie.

  Katvanger of kuttevanger, maakt niet uit; corruptie is het handelsmerk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.