gele hesjes

Het is één grote Poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met ‘Gele Hesjes- lied’ over de Omgekeerde Wereld van de Ratten in pak waarin we overleven.

(door 9fornews en ondersteunt door onze redactie`)

AMSTERDAM-NOIR-All Hell Breaks Loose in France After Yellow Vest Founder Arrested by ‘Boy Macorn’ the Antichrist. Kees van der Spek staat achter de arrestatie(Video
Afgelopen weekend gingen er in Frankrijk zo’n 50.000 gele hesjes de straat op. Daarmee is de daling van het aantal betogers gekeerd tot grote schrik van de Boy’s Macorn en  Rutte de Puppets van de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elit-Gangsters’.(Video) Dat is een flinke tegenvaller voor de regering het onmenselijke regime Macron(en Rutte), die hoopte op het einde van de Volks Roots beweging en dat zij allemaal Staat’s en/of Postcode loten gingen kopen en/of aan de drugs en alcohol en het liefst dat ze voor een deel zelfmoord gingen plegen.Niet allemaal, want er moet ook nog gewerkt worden voor een hongerloontje als moderne Slaven.

Happy New Year met Krikke:Boze Scheveninger & Gele Hesjes tegen Krikke: Hebben in een inferno gezeten en we zijn in elkaar geslagen door jou!(Video)

Behalve in Parijs gingen mensen in onder andere Marseille, Bordeaux,Toulouse en Lyon de straat op, schreef de krant Le Parisien. Maar ook in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en België gingen de kaal geplukte mensen de straat op. Zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto(Video) van deze week. De MSM van het corporate crime en de dr. Goebbels Staat’s BBC en NPO&NOS-journaal wordt vooral de nadruk gelegd op de vernielingen die de ‘relschoppers’ aanrichten en blijft de boodschap van de gele hesjes onderbelicht.

Corrupte en laffe Tweede Kamer: Verbod op Motorclubs, maar niet voor de ‘Ultra-Rijken-Club’, Het ‘Taxfree-Shell-Huisjesmelkers-Koningshuis’(Video), de ‘Bankier-Gangsters-Club’ , de VVD-Misdaadgroep en de ‘Ratten in pak-club’.(Video).

Werkloze Labbenkakken opzettelijk jarenlang vergiftigt & uitgebuit door Tilburgse Burgemeesters Vreeman & Noordanus& Opstelten(Video).

‘Boy-Rutte’: Maximaal 6 ‘Migranten-Slaven-Sea Watch’ welkom bij ‘Otto Work-Slaven- Force’ om geplaatst te worden bij Post.nl en koop loten ‘Nationale Postcode /Staats Loterij-Misdaadgroep’.(Video)

Geframed:Ze melden dat mensen demonstreren tegen de stijgende kosten van hun levensonderhoud en tegen Boy’s Macron & Rutte omdat zij alleen oog heeft voor de belangen van de Elite-killers en zich niets aantrekt van het gewone kaal geplukte Volk, maar veel verder dan dat komen ze niet.De Franse zangeres en actrice Marguerite Chauvin heeft nu een lied gemaakt hierover, dat gelijk viral is gegaan. Op Facebook is het al meer dan een miljoen keer bekeken.In de bijbehorende clip, waarin ze in een geel hesje met een groepje mensen over een rotonde danst, wordt vooral de nadruk gelegd op de manier waarop de gewone kaal geplukte mensen worden geframed door de ‘dr. Goebbels-media’ van de US en EU-‘ Killer-Elite'(Video) en hun trollen als bijv. de ‘Oplichter & Derde Wereld -(pedo)-Hoerenloper-Kees van der Spek’ en D66′ DDR66 Freakje Rob Jetten’.

Omgekeerde wereld
We leven eigenlijk in een omgekeerde wereld, in een poppenkast, zo laat Marguerite zien, en de gele hesjes doorzien dit.De mensen die maar wat zitten te zwetsen op CNN worden afgeschilderd als de goeieriken, terwijl de boze rednecks worden weggezet als de slechteriken, klinkt het.

Ze zingt verder over framing:
Wie stimuleren de’ Rat en Pak- Slaven -economie(Video)‘? De goeieriken. Wie zitten krap bij kas? De slechteriken. Harvard, Rothschild, Wall Street? De goeieriken. Kleine ondernemers? De slechteriken.”“Het is één grote poppenkast! Lang leve de bankiers! Lang leve de politici! Niemand gelooft het nog.”“Wie kunnen rekenen op landelijke steun? De slechteriken. Wie gebruiken traangas? De goeieriken. Wie moeten het allemaal maar verdragen? De slechteriken.”“Wie willen koste wat kost de EU? De goeieriken. Wie willen enkel hun kinderen te eten geven? De slechteriken.”

Bekijk het filmpje hieronder:

“Throw the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video)

Vrede en gelijkheid op aarde: Worden de Ultra-Rijken& Politieke Lakeien eindelijk Vernietigd in 2019(Video).
Alle goeie dingen in drie keer”, zegt een Nederlands gezegde.Er waren immers al twee voorgangers, twéé maal “another brick in the wall”(Video):

“Occupy”!
“Nuitdebout”!
“GiletJaunes”!

De drang naar bevrijding van onderdrukking en uitbuiting kan NOOIT voorgoed ommuurd worden!
Dat blijkt momenteel OVERDUIDELIJK.
Want gele hesjes rijzen als paddenstoelen uit de grond, ja zelfs wereldwijd!

Gilet jaunes in Frankrijk!
Óók in Italië!
Óók in België!
Óók in Duitsland!
Óók in de VS!
Óók in Australië!
Je. zelfs in Israël!
Enzovoort.

Moedige Gele Hesjes blokkeren snelweg Maastricht.‘Oplichter& Hoerenloper- Kees van der Spek’ woest(Video).

3 antwoorden »

 1. Laatste labbekak-alert:

  Hans de Boer, de executive labbekak-uitperser van VNO-NCW, begint zich een beetje zorgen te maken over de gele hesjes en het dreigende grommen van labbekakken die het echt niet meer pikken.

  In zijn liegende relaas over 2018 doet Hans de Boer net alsof hij nu plotseling een sociaal gezicht heeft en dat hij de labbekakken aan de onderkant van de samenleving in 2019 wil gaan knuffelen.

  De ware reden van zijn hypocriete gebral is natuurlijk dat hij doodsbang is voor zijn ontmaskering als volstrekte idiote onbenul en nu tijd probeert te winnen en wegen zoekt om te vluchten uit Nederland, voordat de woedende labbekakken hem te grazen gaan nemen.

  https://www.vno-ncw.nl/column/terugblik-op-roerig-2018

  Like

 2. Gone are the days, ….

  Zoals de tekst onder de video van zegt:

  “50 ans après mai 68, les vents ont tourné” 50 jaar na mei ’68 is de wind gedraaid! De wind waait nú uit een geheel andere hoek!

  Citaat:

  “However, I believe this video also reflects the significant power the Illuminati holds. GONE ARE THE DAYS,when the Illuminati ruled over a public that was oblivious to the fact that they were being subjected to a slow process of mind control and subjugation. Today, thanks to the Internet, camera phones, and growing public knowledge, the Illuminati is in a precarious position in which they’re no longer capable of completely controlling the narrative and are in danger of being brought out of the shadows.”

  https://www.collective-evolution.com/2019/01/08/kevin-spaceys-let-me-be-frank-is-this-madness-or-is-there-a-deeper-meaning/

  Like

  • Rectificatie;

   Zoals de tekst onder de video van Marguerite Les Circonstances (Les Gentils, les Méchants – Gilets jaunes) zegt:

   “50 ans après mai 68, les vents ont tourné” 50 jaar na mei ’68 is de wind gedraaid! De wind waait nú uit een geheel andere hoek!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.