Maffia-media

Riool- RTL 4′ blundert met ‘BN-hoertje-Junkie Wendy’ en haar ‘Melkkoe Erland’.

(door ‘Riool- roddelaar -Pedo Evert Santegoeds’ en bewerkt door onze waarheidscommissie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘BN-Hoertje Junki-Wendy van Dijk’ breidt uit met het restant failliete Telegraaf(Video).
Het ‘Fake-droomleven’ van ‘Junkie BN Hoertje Wendy van Dijk’ en haar ‘Melkkoe Erland Galjaard’  ging dinsdag op zijn eigen voormalige ‘Riool-zender RTL 4’ nog even door meldt de oude’ Pedo Santegoeds'(video) in een betaal artikel! De coke en ‘Tokkie-programmetjes’ zijn op voor Wendy en dat betekende direct het einde van haar ‘Nep en fop-huwelijk’: Terwijl heel bejaard Tokkie-Nederland ’s -morgens was opgeschrikt(kuch) door het ‘debiele-nieuws’ van hun zware huwelijkscrisis volgens ‘Pedo Santegoeds’, zond deze ‘Riool-zender’ nog eens een mierzoet ‘Leugen- portret’ uit van ‘BN-Junkie- Wendy’, dat liet zien hoe perfect hun ‘Nep en Fop- Riool- Showbizz-snuif er op los Horror- leven’ nog was in de zomer van 2017. Opgeschrikt van een huwelijk crisis van twee ‘Riool-Showbizz-Junkie-Hoeren’, die hun eigen moeder voor poen zouden verkopen? Men zou toch denken dat de gemiddelde normale Nederlander opschrikt dat er bijv. weer onschuldige kinderen zijn dood gebombardeerd in Yemen en/of Syrië door’ Massa-Killer-Crown Prince Salman’ en zijn’ gabber in crime’ ‘Mad Dog Trump'(Video), of in Nederland dat kinderen zonder eten naar school gaan en de wachttijd in Amsterdam voor een betaalbare woning (video) inmiddels boven de 20 jaar ligt, enz maar niet van Wendy en Galjaard. Daar denkt Santegoeds en De Telegraaf anders over. Ach, het leidt lekker af van de echte  Elite-Killer-misdaden(Video) waar de kaal geplukte massa dagelijks het slachtoffer van is. Hoe is het in de tussentijd met Nederlands bejaarde Tokkie’s meest besproken ‘Riool-Snuif-paar’? Dat rodelt de oude ‘Pedo Santegoeds’ u vandaag uit in het  ‘bejaarde-mannen-Vod-De NSB-Telegraaf’.
Coca Wendy’ haalt uit naar Youp van ’t Hek voor haar ‘Suikeroompje Galjaard’(Video).

Staats en Postcode Loterij-Maffia’ & BN-Hoeren Ontmaskerd(Video),& Meer,Meer gele hesjes in Amsterdam.

De Privé Evert Santegoed ‘Pedo-Cocaïne Connection’ in Amsterdam-Noir.

Burgemeester Purmerend verlaat VVD uit onvrede omdat Rutte o.a. mensen Gokverslaafd laat maken door BN-ers(Video).
Op zich kan het ons helemaal niet schelen met wie de ‘BN-Junkie Hoeren’ snuiven en neuken, maar zij spelen een immens grote slinkse Judasrol in het dom houden van Laagste en Lage middenklasse voor de Heersende Klasse.En daarnaast ook nog de over algemeen laag opgeleide mensen Gokverslaafd te maken voor de ‘Postcode loterij &Staatsloterij- misdaadgroepen’ en hun laatste centjes af te troggelen voor de ‘Goede Doelen Maffia’. Vandaar dat wij aandacht moeten geven aan die walgelijke gewetenloze‘Snuif& Neuk BN-Junkie-dozen’.

6 antwoorden »

 1. Even voor de goede orde ilse de lange hou op met je goede want, alleen gerard joling die daar zit aangezien gordon zijn stem heeft verpest kunnen jullie geen van allen zingen dus stop je vinger waar de zon niet schijn Ja dit voor René Bishop Hoor !

  Like

 2. Officials Worst Nightmare:

  Yellow Vests France hope to trigger bank run with financial protest

  Nu Nederland noch, kom in beweging, loop mee. Ik ? Ja Jij !

  Protesters plan to empty their bank accounts on Saturday, withdrawing as much money as possible in a bid to undermine the French banks – if not the euro itself. The plan is to “scare the state legally and without violence,” forcing the government to adopt the movement’s Citizens’ Referendum Initiative, which would allow citizens to propose and vote on new laws.

  “We are going to get our bread back…you’re making money with our dough, and we’re fed up,” said protester Maxime Nicolle in a video message shared on YouTube: https://www.rt.com/news/448426-yellow-vests-financial-bank-protest/

  Informatie gele hesjes Amsterdam vanaf Centraal Station om 1 uur op de Dam: http://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2019/01/dag-rutte-3-gele-hesjes-nl-beloven-het.html

  Like

 3. In het jaar 3000 na Christus, zal in de geschiedenisboekjes staan dat in het jaar 2019 in Amsterdam de gemiddelde wachttijd voor het verkrijgen van een sociale huurwoning voor de gewone Amsterdammer was opgelopen tot 1000 jaar ! Volgens deze geschiedenisboekjes was Willem Holleeder met zijn misdaadvastgoed verantwoordelijk voor deze woningnood, en Prins Bernhard jr. was OK en de goede held-verhuurder, omdat hij in het jaar 2019 ca. 100.000 huurders in Amsterdam van woonruimte had voorzien.

  Wegens het gebrek aan woonruimte en studieruimte voor gewone Amsterdammers met kinderen in het jaar 3000 zal er dan ook geen gelegenheid meer zijn voor deze kinderen om over dit feit huiswerkopgaven te maken, om te kunnen ervaren hoe het was om in het jaar 2019 te beleven wat woningnood eigenlijk betekent.

  Ik vergelijk dit met Nederlandse kinderen die anno 2019 afhankelijk zijn van de voedselbank en die op school verplicht in hun geschiedenisboekjes moeten leren hoe erg het was om in de 2e Wereldoorlog de hongerwinter te moeten doormaken.

  Waar zijn wij mee bezig ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.