Media-Maffia

Sneu Verhaal:De politie vindt een beetje Wiet in huis van ouders Yuri van Gelder.

(van onze Barmhartige redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Staat-NOS:Kort geding Yuri van Gelder is kansloos tegen ‘NOC*NSF&Eurlings&King Willem’(Video).
De corrupte ‘Vinger politie’(Video) heeft twee kilo’s aan wiet gevonden in het huis van de ouders van turner Yuri van Gelder en die worden vandaag met naam en toenaam vermeldt in het ‘oude mannen-Vod-De NSB-Telegraaf’. Pure leed vermaak over de rug van de Kleine Luiden, oftewel de Labbenkakken. Dat gaat bij de Ratten in pak als CDA bestuurder die gepakt werd met één van de grootste Nederlandse drugslabs wel ff anders. Bij hem werden alleen zijn initialen vermeld in de Pers

Rutte Trots:Holland Heineken House houdt’ #Metoo-House’ in Afrika(Video).

Sporters in Rio moeten ‘Holland-Heineken-House’ en King Willem mijden van hypocriete NOCNSF(Video).
Omroep Brabant maakte vanavond melding van de kruimel vondst door de corrupte ‘Vinger-politie’. De vader van Yuri wil er tegen een verslaggever verder weinig over kwijt en dat is te begrijpen.Deze mensen hebben jarenlang al hun hard werkende zuur verdiende centjes gestoken in de sportcarrière van hun zoon, die voor gewone mensen bijna niet meer te betalen is. Dat laatste geldt trouwens nagenoeg voor bijna alle sporten op Top-Niveau, want dat is markant alleen nog maar weggelegd voor kinderen van kapitaal krachtige ouders.

Medaillewinnaars van Holland Heineken House voor propaganda naar ‘Hofnar Rutte’ en ‘Graai-koningspaar(Video)
De politie trof woensdag bijna tweeënhalve kilo gedroogde henneptoppen aan in Waalwijk. Nou, nou, Big Deal.  Er is niemand aangehouden, maar het beetje wiet is wel met veel bombarie  in beslag genomen en ze kunnen hun huis kwijt raken en een vette navordering van de plukse wet. De plantjes zijn een paar duizend euro’s waard. Nou, nou Big deal, niet dan. En dan te bedenken dat de ex CDA Minister ‘Captain Gay Eurlings’  na het zwaar mishandelen en beroven van zijn Callgirl nog jarenlang IOC Voorzitter kon blijven en zich te pletter zuipen en snuiven al dan niet met wat te jonge schandknaapjes in het ‘Holland Heineken  (drugs)- House’ op kosten van de sporters . Die grove vorm van ‘VVD&CDA- Klasse Justitie’ werd ook nog ‘uitgelegd’ (recht gebrald) door de ‘Mediahuurmoordenaar John van den Heuvel’ bij de Telegraaf-Riool-TV.

Smeets,King Willem & Co, Rutte en Eurlings vliegen firts class en Losers sporters als sardientjes(Video).
Het wietlabje kwam aan het licht door „afwijkend stroomverbruik in de straat”, aldus de liegende politie, maar de werkelijkheid is dat ze zijn verraden door jaloerse buren die ook geen nagel hebben om aan hun reet te krabben. Er is ook nog een ander huis in de straat bij de herkomst van de wiet betrokken.De turner bekende in 2009 dat hij al langere tijd cocaïne gebruikte en dat hij niet de enige is! Alle BN-Hoertjes van ‘Maffiaboss John de Mol'(Video) en Matthijs van Nieuwkerk doen het ook en die worden nooit ontslagen. Daarop werd hij een jaar geschorst. Ook verloor hij door zijn coke gebruik zijn baan bij de Landmacht. En dat laatste is op zijn zachts gezegd nogal hypocriet want de hele Olympische  ploeg inclusief ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ en zijn Boss ‘Queen Exotica Maxima’en hun Hofnar Rutte zaten tijdens de Olympische spelen aan de bier in het Holland Heineken House,wat de facto een verslaafde drugs is, namelijk alcohol.

In onderstaande aflevering van De Stem van de Straat hadden we het al over de hypocrisie en klasse justitie m.b.t. Yuri van Gelder.

 

Categorieën:Media-Maffia

Getagd als:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.